Allez au contenu Allez à la navigation

Mențiuni legale

NAOS SKIN CARE ROMANIA SRL

Capital social: 567.000 RON
Strada Polonă, Nr. 68-72, Polonă 68 Business Center, Etaj 1, Sector 1, București, România
Număr la Registrul comerțului: J40/206/12.01.2009

C.I.F.(CUI): RO24934819
Tel.: +40 372 778 888    Fax: +40 372 001 936

Website designed and published by:

AIR PARIS
Société par actions simplifiée (simplified joint-stock company) with a capital of €80,000 
Registered with the Paris RCS under number 418 038 758
Adresă: 352 rue Saint-Honoré – 75001 Paris - FRANCE
Tel.: +33 (0)1.53.45.35.00

Website hosted by:

OVH
SAS with a capital of €10,000,000
Registered with the Lille Metropole RCS under number 424 761 419
Adresă: 2 rue Kellermann - 59100 Roubaix - FRANCE
Tel.: +33 (0)9.72.37.97.74

Drepturi de autor / Copyright

 • Mărcile şi logo-urile utilizate pe acest site sunt mărci înregistrate de compania NAOS SKIN CARE ROMANIA. Nu va fi acordat niciun drept de utilizare sau licenţă pentru niciuna  dintre mărcile sau logo-urile menţionate mai sus şi care sunt prezente pe site, care nu pot fi utilizate fără o autorizaţie scrisă prealabilă din partea titularului.
 • Reproducerea oricăror documente publicate pe acest site va fi permisă numai în scop informativ şi exclusiv pentru uz personal. Orice altă utilizare a acestor reproduceri, în special în scop comercial, este interzisă în mod expres, cu excepţia cazului în care compania NAOS SKIN CARE ROMANIA oferă o autorizaţie prealabilă scrisă în acest sens.
 • Compania NAOS SKIN CARE ROMANIA îşi rezervă dreptul de a ataca în instanţă orice incalcare a drepturilor sale de proprietate intelectuală, inclusiv solicitând urmărirea penală.

 

Răspundere

 • Toate informaţiile accesibile prin intermediul acestui site sunt furnizate exclusiv în scop informativ. Nu este acordată nicio garanţie expresă sau implicită cu privire la informaţiile de pe acest site. NAOS SKIN CARE ROMANIA nu va fi răspunzătoare pentru nici un fel de daune care rezultă din accesul pe sau utilizarea site-ului, inclusiv daune sau viruşi care pot infecta calculatorul sau orice alt bun al utilizatorului.
 • Compania NAOS SKIN CARE ROMANIA nu este răspunzătoare pentru niciun fel de inexactităţi, erori sau omisiuni prezente pe acest site. Fotografiile produselor BIODERMA prezentate pe acest website nu sunt opozabile. Nu este acordată nicio garanţie cu privire la corectitudinea,  fiabilitatea sau integralitatea informaţiilor disponibile pe site-ul internet. Utilizatorul este singurul răspunzător pentru utilizarea acestor informaţii.
 • Compania NAOS SKIN CARE ROMANIA nu este răspunzătoare pentru niciun fel de daune, fie directe sau indirecte, indiferent de cauzele, originea, natura sau consecinţele acestora, care pot surveni în urma accesării sau din imposibilitatea accesării acestui site de către orice utilizator, sau din utilizarea acestui site şi/sau din credibilitatea acordată informaţiilor generate direct sau indirect de acesta.
 • Utilizatorul convine să nu transmită informaţii prin intermediul acestui site care pot atrage răspunderea civilă sau penală şi convine să nu divulge informaţii ilegale, informaţii care pot submina ordinea publică sau informaţii calomnioase prin intermediul acestui site.
 • NAOS SKIN CARE ROMANIA nu deţine niciun control asupra site-urilor externe legate prin hyperlink către site-ul acesta şi, prin urmare, refuză orice răspundere în legătură cu conţinutul acestora. Aceste link-uri către alte site-uri nu constituie în niciun fel şi în niciun caz o certificare a lor sau o asociere între NAOS SKIN CARE ROMANIA şi aceste site-uri, care se supun propriilor termeni de utilizare şi politici de confidenţialitate. În plus, nicio persoană fizică sau juridică nu este autorizată să stabilească vreun link care să conducă către acest site fără consimţământul prealabil expres al NAOS SKIN CARE ROMANIA.

 

Protecția datelor

 • În conformitate cu prevederile Legii nr. 677/2001 – Legea pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, toţi utilizatorii care au furnizat informaţiile de contact sau alte date personale pe acest site au dreptul la accesarea, rectificarea, adăugarea sau ştergerea datelor personale prin trimiterea unei solicitări la următoarea adresă: NAOS SKIN CARE ROMANIA, Str. Polonă, nr. 68-72, Polonă 68 Business Center, etaj 1, sector 1, Bucureşti, România sau prin trimiterea unui mesaj prin intermediul formularului de contact.
 • Compania NAOS SKIN CARE ROMANIA îşi rezervă dreptul discreţionar de a modifica, anula, suspenda sau întrerupe, total sau parţial, accesul la acest site, inclusiv în special cu privire la conţinutul, caracteristicile sau perioadele de disponibilitate, fără preaviz, pentru orice motiv şi nu poate fi ţinută responsabilă pentru posibilele consecinţe ale acestor modificări.
 • Aceste notificări legale se supun legii romane şi orice litigii vor fi înaintate instanţelor competente din Bucuresti (Romania).
 • Pentru remarci şi sugestii legate de site, vă rugăm să contactaţi bioderma@ro.naos.com