Rutina de îngrijire zilnică

 

Pielea uscată, foarte uscată și pielea atopică au nevoie de toată grija ta. Medicii ne spun că nu e bine să lăsăm nicio zi să treacă fără să aplicăm un produs hidratant pe piele, dar tu știi asta cel mai bine, pentru că disconfortul este greu de ignorat.

Dar, pe timpul verii, devine mai dificil să respecți această rutină. Cu toții ne dorim să aplicăm produsul de îngrijire, să ne îmbrăcăm imediat și să ne continuăm ziua, sau, în cazul celor mici, sesiunile de joacă. Dar când emolientul pe care îl folosim se absoarbe greu în piele și lasă urme grase sau lipicioase, acest lucru nu e posibil.

atoderm-intensive-gel-creme-v2

Nu doar adulții au nevoie de un produs cu o textură mai lejeră, care să se aplice ușor și să se absoarbă rapid în piele, ci și cei mai mici membri ai familiei.

 

Vestea bună e că mămicile se pot baza acum pe un produs care să le ajute cu adevărat să le ofere celor mici o experiență mai plăcută.

 

Iar dacă ei se pot întoarce mai repede la joacă, tu te poți bucura liniștită de ritualul tău de îngrijire, care devine mai plăcut, mai senzorial.

atoderm intensive gel creme - temperate climat

Atoderm Intensive Gel-cremă este exact ce își dorește pielea ta în lunile calde de vară. Textura gel-cremă este ușoară, este ultra-fresh și lasă o senzație de prospețime pe piele după aplicare. În plus, pentru că se absoarbe foarte ușor în piele, te poți îmbrăca imediat.

 

 

atoderm intensive-tropical climat

Încearcă Atoderm Intensive Gel-cremă

Un produs creat special pentru îngrijirea pielii atopice în timpul lunilor calde de vară.

 

  • Efect anti-mâncărime pentru 24 de ore
  • Hidratează timp de 24 de ore
  • Protejează durabil pielea și o ajută să-și reconstruiască bariera naturală de protecție

 

Bucură-te de o inovație pentru îngrijirea pielii sensibile în sezonul cald.