Allez au contenu Allez à la navigation

Laboratoarele Dermatologice BIODERMA

 • Laboratoarele Dermatologice BIODERMA

  Inovație dermatologică

  Dermatocosmetice recomandate de medicii dermatologi

  Un pionier încă din anii '70, BIODERMA a obţinut o experiență unică prin folosirea biologiei în sprijinul dermatologiei. Această abordare științifică originală se bazează în primul rând pe cunoașterea pielii și a mecanismelor sale biologice pentru a formula produse inspirate direct de către acestea.

  Află mai multe
 • Istoria Bioderma, inovatie dermatologica

  Produse inovative dermatologie

  BIODERMA a rămas întotdeauna fidelă convingerilor sale, şi-a urmat intuiția și şi-a apărat independenţa spiritului. Laboratorul și-a menținut aceeași pasiune sinceră de a înțelege biologia pielii și aceeași dorință de a inova și de a lua parte la descoperiri dermatologice, departe de noțiuni preconcepute și de dogma prestabilită. Iar aventura sa palpitantă este scrisă mai departe zi de zi în întreaga lume.

  Află mai multe
 • Laboratoarele Dermatologice BIODERMA

  Inovații majore Bioderma

  În centrul activităţii Laboratorului BIODERMA, Cercetarea & Dezvoltarea valorifică toate resursele pentru a rămâne în permanenţă în avangarda cunoaşterii ştiinţifice în biologie şi dermatologie.

  Află mai multe
 • ecobiologia-in-sprijinul-dermatologiei

  Bioderma este o marcă NAOS

  Ecobiologia în sprijinul dermatologiei. Pentru a păstra sănătatea pielii. Pe termen lung.

  Ecobiologia se află în centrul abordării NAOS pentru a ajuta ecosistemul pielii și pentru a sprijini mecanismele sale naturale de protecție. 

  Află mai multe
 • Bioderma un brand internațional

  Bioderma un brand internațional

  Orientată spre dezvoltarea la nivel internaţional, BIODERMA este prezentă alături de dermatologi şi pacienţii lor în întreaga lume.

  Află mai multe
 • BIODERMA - Recrutare

  BIODERMA în România

  În loc să caute profile convenţionale, BIODERMA preferă oamenii care sunt capabili să gândească dincolo de limite, ceea ce este logic atunci când gândirea independentă este o valoare fundamentală. La BIODERMA, îndrăzneala și originalitatea merg alături de experiența bogată. Mai mult decât orice, echipele BIODERMA împărtășesc valorile umane și etica, ceea ce reprezintă punctele forte ale unei companii dedicate sănătăţii.

  Află mai multe