Allez au contenu Allez à la navigation

 • BIODERMA ESTE O MARCĂ NAOS

  Ecobiologia în sprijinul dermatologiei. Pentru a păstra sănătatea pielii. Pe termen lung.

  Ecobiologia se află în centrul abordării NAOS pentru a ajuta ecosistemul pielii și pentru a sprijini mecanismele sale naturale de protecție. Credem că mai degrabă decât să fie tratată excesiv, pielea trebuie învățată să funcționeze corect... Din această idee s-au născut mărcile Bioderma, Institut Esthederm și Etat Pur. Iar fiecare dintre mărci contribuie prin misiunea sa la obiectivul global al companiei.

  NAOS este o companie ghidată de un crez și inspirată de o utopie umanistă asumată. O anumită manieră de a privi lumea, dorința constantă de a pune întrebări și de a contesta status quo-ul pentru a construi un viitor care să nu-și uite niciodată scopul final: omenirea.

  Astăzi, operând în 100 de țări și fiind la fel de independentă ca la început, NAOS are ambiția de a deveni cunoscută la nivel global pentru valoarea universală și pentru originalitatea abordării sale. Pentru a atinge acest obiectiv, NAOS își va extinde domeniul de aplicare de la îngrijirea pielii la îngrijirea umană (sănătate, frumusețe, stare de bine).

  www.naos.com