Allez au contenu Allez à la navigation

BIODERMA - Recrutare

BIODERMA în România

În loc să caute profile convenţionale, BIODERMA preferă oamenii care sunt capabili să gândească dincolo de limite, ceea ce este logic atunci când gândirea independentă este o valoare fundamentală. La BIODERMA, îndrăzneala și originalitatea merg alături de experiența bogată. Mai mult decât orice, echipele BIODERMA împărtășesc valorile umane și etica, ceea ce reprezintă punctele forte ale unei companii dedicate sănătăţii.

 • Echipele BIODERMA

  BIODERMA are aproximativ 1000 de angajaţi în aproape 100 de ţări, dintre care 250 activează în Franța. Vârsta medie este de 35 ani, iar Laboratorul oferă oportunități de avansare extraordinare cu multe puncte de legătură între sediul central și teren şi, de asemenea, între Franța și alte țări. Pasionantă și palpitantă, BIODERMA este o companie care cultivă spiritul antreprenorial.

   
 • Afacerea noastră

  În primul rând, ascultăm dermatologii, experții de cercetare științifică din întreaga lume, farmaciştii şi pacienţii care suferă de diferite afecţiuni ale pielii. După aceea, studiem procesele biologice specifice pielii, analizând reacțiile sale și înțelegînd cauza problemelor. Apoi, oferim soluții eficiente pentru a trata afecţiunile pielii, respectând în același timp biologia naturală a acesteia. În cele din urmă, rugăm dermatologii să valideze tratamentele noastre înainte de a le trimite în farmacii.

  Aceasta este misiunea departamentelor de producţie, logistică, marketing şi comunicare şi a tuturor echipelor care susţin şi garantează inovaţiile noastre şi succesul acestora.

   

 • ALĂTURĂ-TE echipei Bioderma

  BIODERMA este mereu în căutarea oamenilor talentaţi! Recrutăm persoane cu personalitate puternică și cu următoarele lucruri în comun: să fie dispuse să experimenteze marca în fiecare zi, să investească în istoria sa și să ia parte la o aventură atât palpitantă, cât şi exigentă.

  La BIODERMA, cu toții apărăm această istorie mulţumită pasiunii noastre comune. Pentru a afla mai multe despre oportunitățile oferite de diversele noastre structuri din Franța și din întreaga lume, contactează-ne!

Începutul paginii