Allez au contenu Allez à la navigation

Inovație dermatologică

Filosofia Bioderma

 • Biologie & Dermatologie

  BIODERMA, LABORATORUL DERMATOLOGIC

  Un pionier încă din anii '70, BIODERMA a obţinut o experiență unică prin folosirea biologiei în sprijinul dermatologiei. Această abordare științifică originală se bazează în primul rând pe cunoașterea pielii și a mecanismelor sale biologice pentru a formula produse inspirate direct de către acestea.
   

 • Modelul nostru

  UN SINGUR MODEL, O PIELE SĂNĂTOASĂ

  Întreaga activitate de cercetare BIODERMA se bazează pe studiul pielii sănătoase, a celulelor sale și, de asemenea, a dezechilibrelor sale. Pielea vorbește propriul limbaj, iar BIODERMA încearcă în permanenţă să îl înțeleagă. Ea este supusă schimbărilor și stresului factorilor de mediu. Prin urmare, bolile, tratamentele medicamentoase, îmbătrânirea și mulți alți factori îi pot afecta echilibrul și pot cauza o funcționare necorespunzătoare. Abordarea BIODERMA implică reactivarea resurselor naturale ale pielii pentru a o ajuta să reziste și să îşi recupereze funcțiile sale normale, care sunt cele găsite în pielea sănătoasă.

 • Conceptul nostru

  UN CONCEPT UNIC, MIMETISMUL BIOLOGIC

  Bazate pe un respect total pentru piele, produsele BIODERMA imită mecanismele sale biologice naturale prin componentele lor şi prin modul de acțiune. Pentru a le formula, BIODERMA selectează cele mai pure ingrediente active, folosind molecule găsite in mod natural în piele pentru o toleranță mai bună. În funcție de problemă, produsele BIODERMA păstrează, activează sau restaurează procesele naturale ale pielii.

   


   

 • Misiunea noastră

   

  O EXIGENȚĂ ABSOLUTĂ, SIGURANȚA DERMATOLOGICĂ

  BIODERMA a încercat întotdeauna să îmbine eficiența perfectă și toleranța mai bună pentru fiecare tip de piele și pentru fiecare problemă dermatologică. Pentru a garanta cea mai înaltă siguranţă dermatologică, produsele BIODERMA conțin un număr limitat de ingrediente și ingrediente active dozate optim. Venind în întâmpinarea recomandărilor autorităţilor în domeniul sănătăţii, BIODERMA are tendința de a exclude toate produsele nesigure din punct de vedere dermatologic. Aceste angajamente sunt concretizate într-o cartă de formulare care se aplică la toată dezvoltarea produselor şi le asigură superioritatea într-o metodă ştiinţifică. Această abordare fără compromisuri explică de ce produsele Bioderma îmbunătățesc toleranța pielii şi o ajută să fie mai puţin reactivă. Acesta este motivul pentru care toate produsele beneficiază de complexul natural brevetat DAF (Formulă dermatologică avansată).
   

   

 • Carta Bioderma

  CARTA BIODERMA, FORMATĂ DIN 08 PRINCIPII EXCLUSIVE

  1. Brevete BIOLOGICE

  Toate produsele BIODERMA sunt dezvoltate în strânsă colaborare cu echipe de biologi şi medici dermatologi. Acestea se bazează pe un mod biologic de reacţie care acționează asupra cauzelor și consecințelor afecţiunii dermatologice pentru a o corecta pe termen lung.

  2. TOLERANȚA pielii

  Formulele BIODERMA îmbunătățesc toleranţa pielii și îi sporesc rezistenţa la mediu prin dezvoltarea unui brevet unic: D.A.F., Formulă dermatologică avansată.
   

  3. SIGURANŢĂ DERMATOLOGICĂ

  3  reguli absolute pentru eficiență perfectă și o mai bună toleranță:
   

  • folosim doar ingredientele care sunt strict necesare,
  • selectăm dozele optime din cele mai pure ingrediente active,
  • preferăm moleculele proprii pielii.

   

  4. INGREDIENTE ACTIVE RECUNOSCUTE ştiinţific

  Ingredientele și componentele utilizate de către BIODERMA îndeplinesc cele două criterii de bază pentru formulele noastre: eficacitatea biologică și siguranță dermatologică.

  5. Selecția materiei prime

  BIODERMA selectează numai ingrediente și materiale care sunt recunoscute pentru eficacitatea și siguranța lor din punct de vedere dermatologic.

  6. Teste de siguranţă şi eficienţă

  Fiecare produs BIODERMA respectă cele mai riguroase recomandări emise de autoritățile de sănătate și de societățile de dermatologie.

  7. Studiile clinice

  Toate produsele de îngrijire BIODERMA sunt supuse unor studii clinice efectuate sub supravegherea experţilor dermatologi, alergologilor și toxicologilor. Aceste studii sunt apoi publicate în mod regulat în reviste științifice de referință.
   

  8. Trasabilitate totală

  BIODERMA se angajează să monitorizeze originea și să asigure trasabilitatea totală a componentelor și produselor sale prin conformarea cu standardele în vigoare din industria cosmetică.