Allez au contenu Allez à la navigation

Pete brune

Pigmentbio
Ser concentrat cu Vitamina C

Tratament de înaltă siguranță cu Vitamina C, pentru corectarea intensivă a pigmentării

 • Adulți, piele sensibilă
 • Pete pigmentare

Față

 • Vitamina C rămâne activă și proaspătă grație ambalajului special
 • AHA și BHA oferă un efect asemănător cu cel de peeling, ceea ce redă aspectul luminos natural al pielii
 • Vitamina E protejează pielea de agresiunile externe și de semnele vizibile de îmbătrânire curtanată prematură
 • Vitamina PP hidratează intensiv pielea
 • Petele brune sunt corectate, iar textura pielii devine catifelată
 • Aspectul pielii devine uniform și își redobândește strălucirea naturală pe termen lung
 • Efect de hidratare timp de 8 ore
   

Rezultate

85% reduce intensitatea și dimensiunea petelor pigmentare 1

100% textură pielii este netezită 1

95% redă luminozitatea pielii 1

100% piele hidratată intensiv 1

(1)  Studiu Dermscan Tunisia, nr. 17E0260 - Mai 2017. Test utilizatori timp de 56 de zile, 21 de subiecți, % utilizatorii care sunt de acord cu această afirmație

 • Formulă parfumată
 • Textură lejeră gel-cremă, cu absorbție rapidă
 • Produs non-comedogenic(2)
 • Oferă hidratare timp de 8 ore (3)
 • Testat timp sub supraveghere medicală dermatologică.

(2) Test non-comedogenic – Studiu Eurofins 8571307F01 – Decembrie 2017

(3) Studiu CIREC Lb17025 – Mai 2017

 • Flacon cu pipeta, 15 ml

ACȚIUNE BIOLOGICĂ

Laboratoarele Bioderma au creat TEHNOLOGIA LUMIREVEAL™, tehnologie care funcționează în toate etapele formării petelor hiperpigmentare și este inspirată de tratamentele de referință din domeniu, tratamente utilizate de medicii dermatologi pentru a corecta în mod vizibil petele hiperpigmentare.

- Acționează pe fiecare etapă biologică de formare a petelor brune pentru a le elimina indiferent dacă sunt recent apărute sau pete mai vechi.

- Limitează inflamația pentru a preveni formarea de noi pete asociate cu afectarea cutanată.

- Stimulează reînnoirea celulară pentru a elimina excesul de melanină din celule.

Concentrația mare în AHA a Pigmentbio Ser concentrat cu Vitamina C oferă o eficacitate asemănătoare peelingului, fără a agresa pielea și fără a o usca datorită efectului de hidratare pentru 8 ore.

Pigmentbio Ser concentrat cu Vitamina C elimină celulele cu concentrații mari de melanină, reduce intensitatea și mărimea petelor brune existente și netezește textura pielii. Pielea își recapătă strălucirea naturală.

La fel ca celelalte produse din gamă, Pigmentbio Ser concentrat cu Vitamina C are o concentrație ridicată a vitaminelor esențiale pielii, astfel acestea îmbunătățesc hidratarea și protejează pielea împotriva stresului oxidativ pentru a preveni îmbătrânirea prematură a pielii.

Încă din prima săptămână, pielea devine mai luminoasă și mai protejată împotriva agresiunilor extern. Zi după zi, pielea este transformată, aspectul său este uniformizat și își recapătă luminozitatea. Pe termen lung.

 

MOD DE FOLOSIRE

La prima utilizare trebuie apăsat ferm cu ambele degetele pe capacul ambalajului pentru a elibera Vitamina C. Se deșurubează capacul alb și se verifică dacă toată pulberea de Vitamina C a fost eliberată. Se înșurubează picurătorul și se agită timp de 10 secunde pentru a amesteca Vitamina C.

Se aplică 5 picături în fiecare seară timp de 1 lună pe față și gât, după curățare cu Pigmentbio Spumă de curățare. Seara, produsul poate fi aplicat singur sau înainte de Pigmentbio Cremă regeneratoare de noapte. Iar dimineața, recomandăm să fie utilizat împreună cu Pigmentbio Cremă de zi SPF 50+.

A se evita zona conturului ochilor. Instrucțiunile de utilizare sunt foarte importante! Pot fi resimțite ușoare furnicături, senzații asociate cu mecanismul de acțiune, dar acestea ar trebui să dispară rapid. Dacă senzația persistă, recomandăm încetarea utilizării produsului și consultarea unui profesionist din domeniul sănătății.

A se evita expunerea prelungită la soare atunci când este utilizat produsul. În caz de expunere, recomandăm aplicarea unui produs de protecție solară adecvat.

Ingredients - INCI

AQUA/WATER/EAU, PROPANEDIOL, GLYCOLIC ACID, GLYCERIN, DIPROPYLENE GLYCOL, PROPYLHEPTYL CAPRYLATE, SODIUM HYDROXIDE, ASCORBYL GLUCOSIDE, NIACINAMIDE, SALICYLIC ACID, AMMONIUM ACRYLOYLDIMETHYLTAURATE/VP COPOLYMER, SORBITAN SESQUIOLEATE, PENTYLENE GLYCOL, TOCOPHERYL ACETATE, XANTHAN GUM, SODIUM CITRATE, LYSINE, AZELAIC ACID, MANNITOL, XYLITOL, SODIUM METABISULFITE, ANDROGRAPHIS PANICULATA LEAF EXTRACT, RHAMNOSE, SACCHARIDE ISOMERATE, GLYCYRRHIZA GLABRA (LICORICE) ROOT EXTRACT, TOCOPHEROL, FRUCTOOLIGOSACCHARIDES, CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, LAMINARIA OCHROLEUCA EXTRACT, FRAGRANCE (PARFUM). [BI 758] Ingredientele enumerate aici sunt cele conținute în cea mai recentă formulare a acestui produs. Întrucât poate exista o întârziere între producția și distribuția sa pe piață, te rugăm să iei in considerare lista de ingrediente de pe ambalajul produsului utilizat.