Allez au contenu Allez à la navigation

Pielea cu probleme specifice și pielea copiilor la soare

Cele mai frecvente întrebări

Pielea cu probleme specifice și pielea copiilor la soare
Share
Pentru mai multe informații despre protecția solară pentru pielea cu nevoi specifice și pentru copii, descoperă răspunsurile medicilor dermatologi și alergologi la întrebările adresate de către utilizatorii site-ului/pacienți cu ocazia chat-urile organizate de BIODERMA.
 
Te poți expune la soare, dar trebuie să te protejezi foarte bine: evită expunerea la prânz și folosește produse de protecție solară cu SPF înalt (SPF 50+). Photoderm AR, spre exemplu, îți oferă atât protecția solară, cât și o îngrijire calmantă pentru pielea cu roșeață. Nu uita că expunerea excesivă la soare poate agrava cuperoza!
 
Da, acest lucru este de preferat, deoarece pacienții cu acnee au tenul gras, iar dacă folosesc produse de protecție solară prea grase, acneea se poate agrava. De aceea, trebuie folosite produse de fotoprotecție adaptate pentru pielea cu acnee. Există un astfel de produs și în portofoliul Bioderma: Photoderm AKN Mat Fluid SPF 30, fluid matifiant cu dublă acţiune: fotoprotecţie înaltă şi prevenirea imperfecţiunilor.