Atoderm Cremă

Rutină zilnică pentru hidratare intensivă și protecție.

Îngrijire zilnică

Piele sensibilă normală sau uscată

Complexul Skin Protect™

Pentru cine este indicat?

Pentru toată familia (cu excepția nou-născuților prematuri)

Ce ingrediente conține?

Descoperă compoziția
Potrivit pentru familii

Eficacitate dovedită

+20% hidratare după 24H.*

 • Hidratează imediat și pe termen lung
 • Catifelează pielea și oferă suplețe de la prima aplicare
 • Toleranță foarte bună - Non-comedogenic - Textură lejeră - absorbție rapidă - Formulă neparfumată - Disponibil într-o versiune parfumată
  Află mai multe

  Toate produsele BIODERMA sunt formulate în conformitate cu principiile ecobiologiei. Un concept aflat în centrul abordării NAOS pentru a respecta ecosistemul pielii și a-i menține sănătatea. Pe termen lung.

  Complexul Skin Protect™ conține vitamina PP și o combinație de două zaharuri recreează fizic și biologic o barieră sănătoasă a pielii și ajută la menținerea rezervelor de apă în piele, asigurând din nou confortul:
    - Vitamina PP, prin stimularea sintezei lipidelor, ajută la refacerea barierei pielii, ceea ce îmbunătățește suplețea pielii și îi restabilește confortul pe termen lung.
    - Combinația de zaharuri optimizează rezervele de apă ale pielii și facilitează circularea apei prin straturile pielii prin creșterea sintezei aquaporinelor (canalelor de apă). Aceasta asigură o hidratare profundă timp de 24 de ore *; pentru a sprijini această acțiune, stimulează sinteza acidului hialuronic, o moleculă extrem de higroscopică.
  - Prezența glicerinei și vaselinei în aceste tratamente ajută la corectarea lipsei de hidratare a pielii, prin captarea apei.
  - Complexul natural brevetat D.A.F™ crește pragul de toleranță a pielii.

  Body Corp
  Face FACE

  O dată sau de două ori pe zi -7 zile din 7

  • Etapa 1 Aplicați Atoderm cremă pe pielea curată și uscată în prealabil.
  • Etapa 2 Masați ușor până se absoarbe.

  Aplicați pe pielea sănătoasă. Dacă uscăciunea persistă, consultați un specialist.

  Produse cu eco-design: Lucrăm zilnic la îmbunătățirea produselor noastre pentru a minimiza impactul lor asupra mediului înconjurător. Cele mai multe dintre produsele noastre sunt fabricate din plastic 100% reciclabil, toate cutiile noastre exterioare sunt 100% reciclabile și sunt fabricate din hârtie provenită din păduri gestionate durabil. Instrucțiuni de sortare: Vă rugăm să consultați instrucțiunile locale de sortare pentru a recicla produsul cât mai corect.

  Pielea, bodyguard-ul nostru, este principalul aliat împotriva factorilor externi agresivi (condiții meteorologice, igienă necorespunzătoare etc.).
  Expusă excesiv, poate deveni uscată și incomodă și cu senzație de piele care ”ține”.
  Pentru a o menține suplă și moale toată ziua, este important să o protejați și hrăniți cu produse zilnice de îngrijire.

  Testat sub control dermatologic

  Hidratează
  Hidratarea pielii: 90% (1)

  Catifelează pielea și îi oferă suplețe
  Confortul pielii: 85% (1)
  Suplețea pielii: 90% (1)

  Află mai multe

  Hidratează pe termen lung
  Hidratare: + 20% după 24 H (2)

  Află mai multe

  Acest produs a fost formulat conform abordării ecobiologice a laboratoarelor NAOS pentru a vă oferi cea mai bună îngrijire. La baza acestui produs se află:

  Datorită acțiuni biologice duble, crește nivelul de hidratare cutanată prin stimularea producției de acid hialuronic și protejează pielea pe termen lung, datorită acțiunii sale de refacere a lipidelor.

  Factorii externi de stres pot face pielea reactivă și sensibilă. Acest complex brevetat crește pragul de toleranță a pielii - indiferent de tipul de piele - pentru a-și consolida rezistența. Brevetul a fost dezvoltat de Institutul de Cercetare NAOS și a fost conceput în Aix-en-Provence, în cadrul laboratoarelor noastre.

  Descoperă lista de ingrediente