Photoderm Bronz Spray SPF 30

Protecție înaltă care activează procesul natural de bronzare

Protecție solară clasică și bronzantă

Piele sensibilă Protecție solară bronzantă

Brevetul Cellular Bioprotection™

Pentru cine este indicat?

Adulți

Ce ingrediente conține?

Descoperă compoziția

Eficacitate dovedită

Produsul prelungește bronzul natural: 91%. *

  • Oferă o protecție UVA / UVB ridicată și optimă împotriva efectelor nocive ale razelor UV și ale radicalilor liberi (arsuri solare, intoleranță la soare, stres oxidativ etc.).
  • Activează biologic bronzul natural
  • Activează mecanismul de autoapărare a pielii și protejează împotriva riscurilor de deteriorare celulară.

Textura ultra-lejeră - Nu lasă film gras - Fără urme albe

  • Toleranță foarte bună - Non-comedogenic - Formulă neparfumată - Rezistent la apă
Află mai multe

Toate produsele BIODERMA sunt formulate în conformitate cu principiile ecobiologiei. Un concept aflat în centrul abordării NAOS pentru a respecta ecosistemul pielii și a-i menține sănătatea. Pe termen lung.

O inovație BIODERMA, complexul BRONZ stimulează biologic procesul natural de bronzare.

Pe lângă filtrele UVA / UVB de suprafață, Photoderm Spray Bronzant SPF30 oferă acțiuni anti-oxidante. Vitamina E protejează celulele pielii împotriva radiațiilor UV dăunătoare și previne îmbătrânirea prematură cutanată.

Body Corp
Face Față

De mai multe ori pe zi, în cazul expunerii la soare

  • Etapa 1 Se aplică generos și uniform pe piele, înaintea expunerii la soare (o cantitate mai mică de produs reduce nivelul de fotoprotecţie).
  • Etapa 2 Se reaplică în mod frecvent înainte și după înot, frecare sau activităţi sportive.

Culoarea produsului se datorează combinației de filtre. Evitați contactul cu țesăturile. Se aplică pe pielea sănătoasă. Pulverizați în palma mâinii înainte de a aplica pe față. Nu pulverizați spre ochi. Nu este potrivit pentru femeile însărcinate. Nu expuneți bebelușii și copiii mici la soare. Expunerea excesivă la soare poate dăuna sănătății.

Produse cu eco-design: Lucrăm zilnic la îmbunătățirea produselor noastre pentru a minimiza impactul lor asupra mediului înconjurător. Cele mai multe dintre produsele noastre sunt fabricate din plastic 100% reciclabil, toate cutiile noastre exterioare sunt 100% reciclabile și sunt fabricate din hârtie provenită din păduri gestionate durabil. Instrucțiuni de sortare: Vă rugăm să consultați instrucțiunile locale de sortare pentru a recicla produsul cât mai corect.

Nu toate tipurile de piele răspund în același mod la radiațiile solare, deoarece fiecare individ are propria sa fotosensibilitate, caracterizată prin fototipul său.

Testat sub control dermatologic

Stimulează bronzul natural

Produsul intensifică bronzul natural: 81% (1)


Textura invizibilă

Textura produsului este invizibilă: 100% (1)


Textura ultra-lejeră

Textura este ultra-lejeră: 100% (1)

Află mai multe

Stimulează bronzul natural

Produsul stimulează bronzul natural: 87% (1)Foarte rezistent la apă (2)

Află mai multe

Acest produs a fost formulat conform abordării ecobiologice a laboratoarelor NAOS pentru a vă oferi cea mai bună îngrijire. La baza acestui produs se află:

Pentru a se proteja de deteriorările celulare provocate de expunerea la soare, pielea se bazează pe mecanisme naturale de protecție, care uneori se pot dovedi insuficiente. Acest complex brevetat consolidează sistemul natural de apărare a celulelor pielii pentru a-și crește rezistența la efectele negative ale radiațiilor solare. Acest brevet dezvoltat de Institutul de Cercetare NAOS a fost conceput în Aix-en-Provence, în cadrul laboratoarelor noastre.

Descoperă lista de ingrediente