Photoderm MAX Spray SPF50+

Protecție foarte înaltă cu o textură ușor de aplicat

Protecție solară clasică și bronzantă

Piele sensibilă

Brevetul Cellular Bioprotection™

Pentru cine este indicat?

Pentru toată familia (copii peste 12 luni)

Ce ingrediente conține?

Descoperă compoziția
Potrivit pentru familii

Eficacitate dovedită

Aplicarea este invizibilă pe piele în proporție de 95%

  • Oferă o protecție UVA / UVB foarte înaltă
  • Activează mecanismele naturale de apărare a pielii și protejează împotriva riscurilor de deteriorare celulară

Textura netedă, incoloră la aplicare, fără efect gras, fără urme albe

  • Toleranță foarte bună - Non-comedogenic - Formulă neparfumată- Foarte rezistent la apă
Află mai multe

Toate produsele BIODERMA sunt formulate în conformitate cu principiile ecobiologiei. Un concept aflat în centrul abordării NAOS pentru a respecta ecosistemul pielii și a-i menține sănătatea. Pe termen lung.

Cu o asociere de filtre UVA / UVB, Photoderm MAX oferă o protecție optimizată împotriva razelor UV (arsuri solare, alergii solare, etc.), combinată cu o biologie internă

protecție: brevetul exclusiv Cellular Bioprotection ™ *. Acest brevet activează mecanismele naturale de protecție a pielii, protejează celulele și previne îmbătrânirea prematură a pielii.

Face Față
Body Corp

De mai multe ori pe zi, în cazul expunerii la soare

  • Etapa 1 Aplicați uniform și generos înainte de expunere la soare (reducerea cantității de produs aplicat duce la reducerea nivelului de protecție).Pentru față, aplicați produsu în palmă și apoi pe ten.
  • Etapa 2 Se reaplică în mod frecvent înainte și după înot, frecare sau activităţi sportive.

Aplicați pe pielea sănătoasă Culoarea produsului este datorită unor combinații de filtre.Evitați contactul cu țesăturile.Copii mai mari de 12 luni. Nu expuneți bebelușii și copiii la soare.Expunerea excesivă poate duce la dăunarea sănătății.

Produse cu eco-design: Lucrăm zilnic la îmbunătățirea produselor noastre pentru a minimiza impactul lor asupra mediului înconjurător. Cele mai multe dintre produsele noastre sunt fabricate din plastic 100% reciclabil, toate cutiile noastre exterioare sunt 100% reciclabile și sunt fabricate din hârtie provenită din păduri gestionate durabil. Instrucțiuni de sortare: Vă rugăm să consultați instrucțiunile locale de sortare pentru a recicla produsul cât mai corect.

Nu toate tipurile de piele răspund în același mod la radiațiile solare, deoarece fiecare individ are propria sa fotosensibilitate, caracterizată prin fototipul său.

Incolor la aplicare

Este invizibil pe piele: 95% (1)


Nu lasă urme albe

Produsul nu lasă urme albe după aplicare: 100% (2) "

Află mai multe

Foarte rezistent la apă (3)

Află mai multe

Acest produs a fost formulat conform abordării ecobiologice a laboratoarelor NAOS pentru a vă oferi cea mai bună îngrijire. La baza acestui produs se află:

Pentru a se proteja de deteriorările celulare provocate de expunerea la soare, pielea se bazează pe mecanisme naturale de protecție, care uneori se pot dovedi insuficiente. Acest complex brevetat consolidează sistemul natural de apărare a celulelor pielii pentru a-și crește rezistența la efectele negative ale radiațiilor solare. Acest brevet dezvoltat de Institutul de Cercetare NAOS a fost conceput în Aix-en-Provence, în cadrul laboratoarelor noastre.

Descoperă lista de ingrediente