Photoderm Spray SPF 30

Spray cu protecție solară înaltă care stimulează mecanismele de apărare proprii pielii

Protecție solară clasică și bronzantă

Piele sensibilă

Pentru cine este indicat?

Adulți

Ce ingrediente conține?

Descoperă compoziția

Eficacitate dovedită

Finisajul este invizibil pe piele în proporție de 97%

  • Oferă protecție UVA/UVB foarte ridicată
  • Activează mecanismele de aparare a pielii și o protejează de riscul deteriorării la nivel celular

Textură ultra-lejeră - Fără urme albe - Toleranță foarte ridicată - Rezistent la apă

Află mai multe

Toate produsele BIODERMA sunt formulate în conformitate cu principiile ecobiologiei. Un concept aflat în centrul abordării NAOS pentru a respecta ecosistemul pielii și a-i menține sănătatea. Pe termen lung.

Cu o asociere de filtre UVA / UVB, Photoderm SPF30 oferă o protecție optimizată împotriva razelor UV (arsuri solare, alergii solare, etc.), combinată cu o protecție biologică internă: brevetul exclusiv Cellular Bioprotection ™ *. Acest brevet activează mecanismele naturale de protecție, protejează celulele și previne îmbătrânirea prematură a pielii.

Body BODY
Face FACE

De mai multe ori pe zi, în cazul expunerii la soare

  • Etapa 1 Se aplică generos și uniform pe piele, înaintea expunerii la soare (o cantitate mai mică de produs reduce nivelul de fotoprotecţie).. Pentru față, pulverizați pe mâini înainte de aplicare.
  • Etapa 2 Se reaplică în mod frecvent înainte și după înot, frecare sau activităţi sportive.

Se aplică pe pielea sănătoasă. Culoarea produsului se datorează combinației de filtre. Evitați contactul cu țesăturile. Nu expuneți bebelușii și copiii mici la soare. Expunerea excesivă la soare poate dăuna sănătății.

Produse cu eco-design: Lucrăm zilnic la îmbunătățirea produselor noastre pentru a minimiza impactul lor asupra mediului înconjurător. Cele mai multe dintre produsele noastre sunt fabricate din plastic 100% reciclabil, toate cutiile noastre exterioare sunt 100% reciclabile și sunt fabricate din hârtie provenită din păduri gestionate durabil. Instrucțiuni de sortare: Vă rugăm să consultați instrucțiunile locale de sortare pentru a recicla produsul cât mai corect.

Nu toate tipurile de piele răspund în același mod la radiațiile solare, deoarece fiecare individ are propria sa fotosensibilitate, caracterizată prin fototipul său.

Testat sub control dermatologic

Textură invizibilă

Finisajul este invizibil pe piele în proporție de: 96% (1)

Află mai multe

Foarte rezistent la apă(2)

Află mai multe

Acest produs a fost formulat conform abordării ecobiologice a laboratoarelor NAOS pentru a vă oferi cea mai bună îngrijire. La baza acestui produs se află:

Descoperă lista de ingrediente

Tipul pielii
Vârsta

0/5

0 recenzii
0 recenzii
0 recenzii
0 recenzii
0 recenzii
Resetați filtrul
Încă nu există recenzii pentru acest produs. Poți fi tu prima persoană care își exprimă părerea!