Allez au contenu Allez à la navigation

08 Decembrie 2017

CHRISTMAS is About Baby Care

Inspirați de semnificația spirituală a stelei magice și a sărbătorii Ajunului, CSM Steaua București EximBank și Naos Skin Care Romania prin brandul Bioderma și-au dat mâna pentru a aduce bucurie în salonul de nou-născuți al Maternității Giulești, vestind și serbând vestea minunată a sosirii pe lume a tuturor bebelușilor care vor vedea lumina zilei în perioada Crăciunului!

Christmas is About Baby Care

Baschetbaliștii bucureșteni sunt uriași tot anul dar de Sărbători, sprijiniți de Bioderma și de conducerea Spitalului Clinic de Obstetrică-Ginecologie ”Prof. Dr. Panait Sârbu”, vor fi magi(ci) în Ajunul Crăciunului! Împreună, pe 24 decembrie, la ora 12:00, îi vom vizita pe micuți și pe mămicile lor cu daruri și urări calde de sănătate și fericire.

Fiindcă avem băieți înalți și bine antrenați venim cu sacul plin pentru tot salonul! Bioderma va oferi produse speciale de îngrijire pentru această perioadă atât de importantă din viața mamelor și pruncilor, în timp ce #OneBigArmy îi va ”echipa” pe copilași în baschetbaliști, dorindu-le un viitor la înălțime! Astfel, ”să fim uriași pe teren, magi(ci) de Crăciun și oameni tot anul!”, după cum a declarat managerul general Ionuț Georgescu.

Roxana Clara Ștefan, Business Unit Manager NAOS Skin Care România: ”Crăciunul este despre copii – mici și mari, despre a da și a primi, bucurii, familie, căldură. Iar pentru unele familii Crăciunul va însemna și mai mult, va fi o perioadă a anului cu adevărat specială în care vor sărbători și venirea pe lume a unui suflețel drag.

Ne bucurăm foarte mult că putem lua parte la aceste momente deosebite. Cu atât mai mult cu cât vom face parte dintr-o poveste inedită în care protagoniștii sunt cei mai mari și mai înalți sportivi, Pingu cel dolofan - mascota Bioderma și bebelușii cei micuți și iubiți.

Este o acțiune magică de Crăciun, potrivită spiritului nostru, întrucât ne place să facem lucrurile “altcumfel” și ne place și mai mult când putem aduce mici bucurii.”

 

Mulțumiri speciale îndreptăm către doamna doctor Ioana Roșca, doamna Nicoleta Iorga și dar și managerului Spitalului Clinic de Obstetrică-Ginecologie ”Prof. Dr. Panait Sârbu, Marcel Moisa, pentru sprijin și îndrumare!

 

#CSMSteauaBaschet #Bioderma #OneBigArmy #UriasiTotAnulMAGIciDeCraciun #xmasisabc