Allez au contenu Allez à la navigation

07 July 2017

Photoderm Nude Touch SPF 50+ și Tehnologia Liquid to powder

Inovație Bioderma pentru un efect ultra-mat, anti-imperfecțiuni.

 

Observand mecanismele naturale ale pielii in timpul expunerii la soare, Laboratoarele Dermatologice Bioderma au creat o noua generatie de protectie solara: NUDE TOUCH.

Ce iti ofera Photoderm Nude Touch SPF 50+?

Protectie foarte inalta si sigura!

Asocierea de filtre anti UVB si UVA, 100% minerale asigura pielii protectie sigura impotriva efectelor nedorite ale expunerii la soare. In plus, brevetul Cellular BioprotectionTM intareste sistemul natural de aparare al pielii, prevenind degradarea ADN-ului celular.

8 ore de matifiere

Formula inovativa Photoderm NUDE TOUCH inglobeaza pigmenti naturali, pudre matifiante si de soft-focus, oferind un ten proaspat si matifiat intreaga zi.

Mai putine imperfectiuni

Complexul brevetat FluidactivTM regleaza calitatea si cantitatea de sebum produse de piele. Astfel, tenul tau va fi mai sanatos si mai luminos zi dupa zi.

Cum vei experimenta tehnologia LIQUID TO POWDER

In prima faza textura este lichida. Componentele volatile incep sa se evapore oferind senzatia de produs ultra-lejer.

In faza a doua, agentii de dispersie ofera senzatia de „alunecare” a texturii pe piele. Astfel, produsul se distribuie in mod uniform pe piele.

In faza a treia, vei simti efectul de catifea. Pielea va ramane foarte fina si luminoasa, iar imperfectiunile neutralizate.

Inainte sa aplici Photoderm Nude Touch SPF 50+ nu uita sa agiti foarte bine sticluta. In interiorul flaconului se afla 2 sfere care ajuta produsul sa se omogenizeze. Cand vei auzi cele 2 sfere eliberate in flacon, lovindu-se fara obstacole, atunci poti incepe aplicarea.

Photoderm NUDE TOUCH SPF 50+ este disponibil in trei nuante: natural (tenta foarte deschisa), claire (tenta deschisa) si doree (tenta inchisa, aurie)