Platformă medicală online

NAOS a fost dintotdeauna o companie inovatoare, care a creat și căutat în permanență soluții revoluționare pentru sănătatea pielii. Astfel, colaborând cu reprezentanți renumiți din mediul universitar, dar și cu specialiști de top din domeniile conexe, NAOS a creat o rețea unică de competență.

Credem în parteneriatele pe termen lung, tocmai de aceea suntem și alături de medicii din România oferindu-le informații de actualitate, soluții performante pentru a crește precizia diagnosticului, pentru a ajuta la luarea deciziilor terapeutice și pentru a spori siguranța pacientului.

Astfel, medicii dermatologi, pediatrii și medicii de familie pot accesa platforma medicală web premiată – VisualDx -  platformă prin care clinicienii pot construi rapid un diagnostic diferențiat personalizat în dermatologie și medicină generală sau pot utiliza funcția de căutare pentru a accesa informațiile clinice specifice pacientului; cele mai bune imagini medicale din lume și suport medical informațional de actualitate în doar câteva secunde, pe baza unei licențe.

Pentru informații necesare privind licența și posibilitatea accesării platformei medicale VisualDx, ne puteți contacta folosind formularul disponibil în site.

Info: www.visualdx.com