FILTREAZĂ CĂUTĂRILE

5 Produse

Product Type
Utilizare
Îngrijirea pielii și gama
Tipul produsului
Tipul de piele
Recomandate pentru tine
Main target
New Tag

5 Produse

Ser

Piele sensibilă deshidratată

Tehnologia Hyalu+

Hydrabio Hyalu+ Ser

(Nu există recenzii)

Primul ser de rehidratare și tonifiere ecobiologică a pielii.

Pentru cine este indicat?

Adulți

Ser

Piele predispusă la acnee

Brevetul Fluidactiv

Sebium Ser

(Nu există recenzii)

Primul ser ecobiologic pentru tratarea semnelor vizibile ale
acneei adulte*

*la Bioderma

Pentru cine este indicat?

Adulți

Sensibio Defensive Ser - concentrat calmant și hidratant, cu efect pe termen lung.

Ser

Piele sensibilă și sensibilizată

Defensive Tehnology

Sensibio Defensive Ser

(3 reviews)

Sensibio Defensive Ser - concentrat calmant și hidratant, cu efect pe termen lung.

Pentru cine este indicat?

Adulți, Adolescenți

Ser

Piele sensibilă deshidratată

Brevetul Aquagenium

Hydrabio Ser

(1 review)

Concentrat hidratant intensiv

Pentru cine este indicat?

Adulți, Adolescenți

Ser

Piele hiperpigmentată Tâches brunes et pigments irréguliers Pete solare, pete maronii, fotoîmbătrânire

Tehnologia LumiReveal

Pigmentbio Ser concentrat cu Vitamina C

(3 reviews)

Tratament de înaltă siguranță cu Vitamina C, pentru corectarea intensivă a pigmentării

Pentru cine este indicat?

Adulți

Cu o concentrație ridicată în ingrediente active, ușor de aplicat, serurile BIODERMA vizează probleme precise ale pielii și sporesc eficacitatea cremei tale. Merită din toate punctele de vedere un loc în rutina ta!

În ceea ce privește eficacitatea, serurile de față dau rezultate de neegalat. Create special pentru a oferi îngrijire specifică nevoilor fiecărui tip de piele, ele ilustrează cel mai înalt grad de expertiză al unui laborator dermocosmetic. Formula lor are concentrația ideală de ingrediente active care sunt referințe pentru un rezultat dorit, ca parte a unei game dedicate unui tip de piele sau unei probleme specifice a pielii. Esențiale pentru rutina ta obișnuită, serurile de față pregătesc pielea pentru cremele care urmează să fie aplicate, sporindu-le eficacitatea. Textura fluidă și ușoară a serurilor BIODERMA le face ușor și rapid de aplicat. Să nu incluzi un ser în rutina ta de îngrijire este de neconceput!

Serurile BIODERMA au fost dezvoltate după o abordare personalizată de îngrijire a pielii, astfel încât să existe o soluție ideală pentru fiecare tip de ten. Formulele lor au fost concepute nu numai în ceea ce privește pielea ta  – grasă sau sensibilă, de exemplu – ci și în ceea ce privește diferitele probleme pe care le poate avea pielea ta în timp. Deshidratare, sensibilitate, predispoziție la acnee, pete pigmentare, semne timpurii de îmbătrânire. La BIODERMA găsești întotdeauna un ser pentru nevoile zilnice.

Cunoștințele științifice complete ale laboratorului BIODERMA se află în formula serurilor noastre. Abordarea noastră a fost întotdeauna găsirea echilibrului potrivit între eficacitatea produselor asupra pielii tale și cel mai mare respect pentru aceasta. Ingredientele biomimetice, cele care sunt deja prezente în piele, sunt folosite cu prioritate pentru a asigura toleranța optimă. Ingredientele active selectate metodic pentru puritatea lor sunt folosite întotdeauna în doza potrivită pentru a îți oferi cele mai bune rezultate. Vitamina C activă pentru Pigmentbio Ser concentrat cu Vitamina C, serul nostru pentru corectarea intensivă a pigmentării sau acidul hialuronic pentru pielea deshidratată în serul Hydrabio Hyalu+. Toate serurile noastre contin cea mai eficientă concentrație de ingrediente active pentru rezultate de neegalat.

Brandul dermatologic Naos, laboratorul BIODERMA, este dedicat sănătății pielii și urmează o abordare unică, ecobiologia. Această metodă consideră pielea un ecosistem, interacționând constant cu mediul său. Este un ecosistem dinamic care deține în mod natural toate resursele de care are nevoie pielea pentru a rămâne sănătoasă. Cu toate acestea, stilul de viață, factorii de stress, de mediu și circumstanțele specifice pot crea uneori un dezechilibru în ecosistem. Serurile noastre inovatoare sunt formulate tocmai pentru a aborda cauzele disfuncțiilor pielii și consecințele acestora. Serul Hydrabio Hyalu+, de exemplu, este îmbogățit cu acid hialuronic, pentru a regenera pielea. Serul stimulează producția naturală a pielii de acid hialuronic, pentru a rehidrata pielea pe o perioadă de lungă durată și pentru a preveni semnele timpurii de îmbătrânire care se datorează deshidratării. În ceea ce privește Sensibio Defensive Ser, acesta are o acțiune de calmare și hidratare, abordând cauzele inflamației pentru pielea sensibilă care reacționează la factorii de stres din mediu. Pentru tenul gras, predispus la acnee, serul Sebium combină proprietățile de netezire ale acidului salicilic, pentru un efect de peeling blând, cu brevetul Fluidactiv, care acționează asupra cauzelor disfuncțiilor pielii care duc la acnee la adulți și reduce apariția petelor. Acidul hialuronic asigură hidratare și calmează pielea.

Pentru ca pielea ta să beneficieze de o eficacitate totală, iată câteva sfaturi utile.
- Folosește serul și crema din aceeași gamă, deoarece ne proiectăm formulele să lucreze împreună, astfel încât să obții cele mai bune rezultate.
- Aplică-ți serul dimineața și/sau seara, în funcție de ce ingrediente active are. De exemplu, este mai bine să aplici vitamina C dimineața. Acidul hialuronic poate fi aplicat atât dimineața, cât și seara.
- Aplică întotdeauna serul după ce ai curățat pielea și ai îndepărtat tot machiajul cu un demachiant delicat care respectă pelicula hidrolipidică a pielii.
- Înainte de a-ți aplica serul, poți folosi un tonic sau un mist care îți va amorsa pielea pentru a primi toate beneficiile serului.
- Serurile noastre sunt concentrate ideal. Sunt necesare doar câteva picături. Întinde pe față și ajută-l să pătrundă apăsând ușor cu vârful degetelor.
- Continuă-ți rutina de îngrijire a pielii prin aplicarea cremei de zi sau de noapte, de îndată ce pielea ta a absorbit complet serul.