Error message

Could not retrieve the oEmbed resource.

BIODERMA ESTE O MARCĂ NAOS

Bioderma - Este o marcă NAOS

Ecobiologia în sprijinul dermatologiei.

Pentru a proteja sănătatea pielii. Pe termen lung.

În loc să fie tratată excesiv, pielea trebuie învățată să funcționeze în mod corect”. Inspirat de acest angajament filozofic, farmacistul-biolog francez, Jean-Noël Thorel, a creat NAOS: un sistem unificator de mărci inspirate de piele. 

 

Află mai multe despre NAOS.

 

NAOS este o companie ghidată de un crez și inspirată de o utopie umanistă asumată, un sistem unificator de mărci, inspirat de viață și condus din inimă.

NAOS vede pielea ca pe un ecosistem viu, care interacționează constant cu mediul său și care se schimbă în timp. Ecobiologia s-a născut din această viziune dinamică: radical diferită de cosmetica tradițională, această abordare științifică se bazează pe respectul pentru piele și pe cunoașterea biologiei sale.

O contracție a cuvintelor „ecosistem” și „biologie”, această abordare pozitivă este bazată pe ideea că ecosistemele pielii noastre (biologie, fiziologie), ale indivizilor (stilul de viață) și ale planetei noastre sunt indisolubil legate și interacționează unul cu celălalt. Pe baza acestor principii, ajutăm pielea să se adapteze mediului său și să-și folosească resursele proprii pentru a acționa asupra cauzelor dezechilibrelor sale, cu scopul de a-și recupera funcțiile naturale.

Născute și înrădăcinate în această abordare ecobiologică, BIODERMA, Institut Esthederm și Etat Pur sunt 3 mărci inspirate din filozofia NAOS și toate au aceleași cerințe științifice și umane.

Ecobiologia: în centrul abordării NAOS
 BIODERMA: ecobiologia în sprijinul dermatologiei.

 BIODERMA: ecobiologia în sprijinul dermatologiei. 

Pentru a păstra sănătatea pielii. Pe termen lung.

www.bioderma.com.ro

Institut Esthederm: ecobiologia în sprijinul esteticii.

Institut Esthederm: ecobiologia în sprijinul esteticii.

Pentru a ajuta frumusețea de-a lungul timpului.

https://institutesthederm.ro/

Etat Pur: Ecobiologia în sprijinul îngrijirii personalizate a pielii.

Etat Pur: Ecobiologia în sprijinul îngrijirii personalizate a pielii.

Pentru a da pielii ceea ce are nevoie. Nimic mai mult. Nimic mai puțin.

www.etatpur.com

BIODERMA face parte din viziunea universală NAOS și și-a asumat un angajament specific de a face dermatologia accesibilă publicului cât mai larg, cu grijă și dedicație, rămânând atentă la toate sensibilitățile pielii.

La BIODERMA, suntem pasionați de îngrijirea, sprijinirea și îmbunătățirea calității vieții fiecărei persoane.

La BIODERMA, suntem pasionați de îngrijirea, sprijinirea și îmbunătățirea calității vieții fiecărei persoane. 

Căutăm în mod constant să inovăm pentru a oferi soluții dermatologice eficiente care respectă cu adevărat pielea și care sunt ușor de utilizat zilnic.

Abordarea noastră, exprimată simplu și în două cuvinte, este „Care first.” Începem prin a avea grijă de piele, iar prin îngrijirea pielii, sperăm să facem mai multe, în felul nostru modest.

În fiecare zi, pielea trebuie să se adapteze mediului său, ceea ce îi afectează echilibrul și sănătatea. Poluarea, condițiile meteorologice, razele UV, bolile, tratamentele medicamentoase, îmbătrânirea... Toți acești factori slăbesc și dezechilibrează pie

Un model unic: pielea sănătoasă

Astfel, pielea devine mai sensibilă, mai reactivă. Apariția petelor, roșeața sau iritația. Pielea fiecărei persoane reacționează în felul său, în funcție de ADN-ul său și de moștenirea genetică.

Dincolo de aceste simptome, ecobiologia ia în considerare mediul global al individului. Ca un brand bazat pe ecobiologie, BIODERMA se bazează pe toată experiența sa în biologia pielii și inteligența ecosistemului pentru a înțelege toate tipurile de sensibilitate a pielii și interacțiunile sale continue pentru a oferi un răspuns adaptat fiecărei disfuncții cutanate.

 La BIODERMA, biologia este în sprijinul dermatologiei, în sprijinul sănătății.

Fără a fi împotriva chimiei naturale, știința formulării noastre se bazează pe o abordare pozitivă: selectăm precis și riguros ingredientele care sunt adaptate nevoii pielii și utilizării, în doze optime pentru o piele sănătoasă.

Pentru a asigura o eficacitate pe termen lung, care să respecte chiar și cea mai sensibilă piele, credem că întregul ecosistem al pielii trebuie luat în considerare.

What guides our approach:

Pentru a-i oferi pielii mijloacele de a deveni mai puternică pe termen lung și să se adapteze mai bine la mediul său. Pentru aceasta, selectăm molecule pure și de înaltă calitate, cu un mecanism biologic de acțiune țintită.

Mergem dincolo de simptome pentru a acționa asupra cauzelor dezechilibrelor pielii

Deoarece pielea noastră este capabilă să absoarbă mai bine componentele care oglindesc propria compoziție, folosim ingrediente biomimetice, care sunt prezente în mod natural în piele sau ingrediente care imită funcțiile sale naturale. Pentru pielea cu probleme, sunt alese ingredientele active specifice pentru eficacitatea lor recunoscută dermatologic.

Având în vedere ecosistemul pielii

Luând în considerare factorii interni și externi, acordăm o atenție deosebită mecanismelor biologice în ansamblu, pentru a oferi un răspuns complet, precis și adecvat.

Întărim mecanismele naturale de protecție a pielii

Pentru a ajuta pielea să se adapteze și să recapete singură starea de echilibru. Toate deciziile noastre sunt luate ținând cont de 4 factori în mod egal: ingrediente active, doza strict necesară, experiența senzorială și utilizare ușoară zi de zi.

Pentru a ajuta pielea să se adapteze și să recapete singură starea de echilibru.
Bioderma - Atoderm Intensive Baume

​​​​​​Produsele noastre au la bază abordarea ecobiologică

- Reactivează mecanismele naturale ale pielii

- Ajută pielea să se adapteze propriului mediu

- Respectă biologia naturală a pielii

- Păstrează toleranța cutanată

Aceasta înseamnă că produsele noastre combină eficacitatea vizibilă și pe termen lung, respectând toate tipurile de sensibilități.

Transparența privind formulele produselor și siguranța pentru piele au stat dintotdeauna la baza filosofiei NAOS.

  Ask.NAOS  este o platformă online care listează toate ingredientele, brevetele și tehnologiile utilizate în produsele NAOS.

  Pentru fiecare ingredient, vei găsi informații despre:

  • natura sa: ce este (vitamină, extract de plante, ulei, unt etc.)

  • originea sa: modul în care este obținut (extract de plante, minerale, de origine sintetică sau biotehnologică etc.) 

  • rolul său: ce face în formulă (hidratează, calmează, curăță etc.)         

  Acest serviciu este disponibil la Ask-NAOS.ro sau scanând codul QR de pe ​​produsele noastre.

  • ask naos

   Ceva ce poți face în mod independent pe Ask.NAOS.com

   • 450 de formule
   • 650 de ingrediente
   • 70 de brevete

  Ca în cazul tuturor produselor concepute de NAOS, produsele dermatologice BIODERMA sunt formulate și fabricate în Franța.
  Fabrica din Aix-en-Provence este responsabilă pentru toate activitățile industriale, de cercetare și de dezvoltare ale NAOS, permițând controlul complet al lanțului valoric al produselor noastre. NAOS își stabilește criteriile cele mai exigente în ceea ce privește standardele industriei farmaceutice, ceea ce duce la o experiență ecobiologică unică.

  Apa micelara Bioderma