Înțelege pielea uscată 

Aproximativ 33% din populația lumii se confruntă cu problemele pielii uscate. Această afecțiune comună vine însoțită de disconfort cutanat, dar și de un aspect inestetic al pielii.

Pielea uscată este cauzată de o scădere a producției de lipide și o modificare a cantității și distribuției factorilor naturali de hidratare, ceea ce duce la slăbirea barierei cutanate, deci deshidratarea pielii pentru că devine mai permeabilă. În plus, există factori externi – variațiile de temperatură, produsele de îngrijire nepotrivite - și interni – moștenirea genetică sau stresul - care determină deshidratarea.

Iar dezechilibrul dintre proliferarea și diferențierea keratinocitelor duce la descuamarea pielii și la apariția rugozității. Astfel, apare senzația de piele care ține, aceasta devine aspră și se formează “solzii”.

Bioderma Atoderm 2 in 1 pentru piele uscata

Am creat un produs inovator care să trateze cauzele și simptomele pielii uscate, având dublă acțiune: hidratare intensivă și hrănire în profunzime.  

Formula Atoderm Ulei 2-în-1 conține ulei de karanja, ulei de jojoba, squalan, ceramide și ester al acidului malic, fiecare dintre ele având un rol specific pentru a răspunde nevoilor pielii uscate. 

În cazul pielii uscate, reînnoirea celulară este mai rapidă, iar pielea moartă se acumulează la suprafață, dându-i un aspect rugos. Esterul acidului malic, un derivat AHA, este un agent de exfoliere care ajută la înlăturarea celulelor moarte în timpul aplicării produsului, cu o toleranță foarte bună pentru toate tipurile de piele. Astfel, textura pielii devine mai netedă și mai fină.  

Esterul acidului malic

Pentru a da putere pielii să își reconstruiască filmul hidrolipidic, am inclus squalan, ceramide, ulei de karanja și ulei de jojoba în formula Atoderm Ulei 2-în-1. Primele două ajută pielea să devină mai puțin permeabilă, iar uleiurile îi oferă hrănirea de care are nevoie, oferindu-i lipide biomimetice, care au o afinitate crescută cu pielea și sunt ușor asimilate de către aceasta. Aceste ingrediente rămân pe suprafața pielii după aplicarea produsului pentru a o hrăni și hidrata în profunzime.  

Uleiuri naturale

-31% rugozitate* 

84% pielea este hrănită pe termen lung* 

24 de ore de hidratare* 

*Test de utilizare sub control dermatologic, % satisfacție, pe 30 de subiecți, timp de 28 de zile, 2022.  

Atoderm Ulei 2-în-1 are o textură de ulei uscat, dry touch, care îl face perfect, inclusiv în zilele de vară, pentru că se absoarbe rapid în piele și te poți îmbrăca imediat după aplicare. Se întinde ușor, iar ingredientele active sunt rapid absorbite, lăsând o senzație ușor pudrată. Textura lui care te învăluie este non-grasă și non-lipicioasă, cu un parfum delicat și proaspăt.  

Aplică doar câteva picături în palmă și încălzește ușor uleiul prin frecare, apoi masează-l pe întreg corpul prin mișcări circulare. Atoderm Ulei 2-în-1 este potrivit pentru toată familia, inclusiv pentru bebeluși și femei însărcinate.  

100% miros plăcut* 

94% textură care te învăluie* 

81% efect dry touch* 

90% permite îmbrăcarea imediată 

 

*Test de utilizare sub control dermatologic, % satisfacție, pe 30 de subiecți, timp de 28 de zile, 2022.  

 

BIODERMA product photo, Atoderm Ulei de duș 1L, Ulei de duș pentru pielea uscată

Igienă cu clătire

Piele sensibilă atopică foarte uscată sau atopică

Complexul brevetat Skin Barrier Therapy

Atoderm Ulei de duş

(81 reviews)

24 ore de hidratare și confort imediat, chiar de la duș

Pentru cine este indicat?

Pentru toată familia (cu excepția nou-născuților prematuri)

Igienă cu clătire

Piele sensibilă normală sau uscată

Complexul Skin Protect™

Atoderm Gel de duș

(104 reviews)

Gelul de curățare delicat, fără săpun, care respectă pielea.

Pentru cine este indicat?

Pentru toată familia (cu excepția nou-născuților prematuri)

Bioderma Atoderm Ulei 2 in 1

Îngrijire zilnică

Piele sensibilă normală sau uscată

Atoderm Ulei 2-în-1

(1 review)

Ulei uscat cu dublă acțiune asupra pielii:
1. Hidratează intensiv
2. Hrănește în profunzime

Pentru cine este indicat?

Pentru toată familia (cu excepția nou-născuților prematuri)