Error message

Could not retrieve the oEmbed resource.

Tu știi ce conțin produsele de îngrijire pe care le aplici pe pielea ta? Dacă le-ai putea decodifica formulele? Pentru că transparența este un simbol al încrederii, NAOS lansează Ask.NAOS, o platformă digitală care decodifică pentru tine toate ingredientele și formulele produselor noastre de îngrijire a pielii.

Siguranța produselor este primul criteriu de cumpărare pentru nouă din zece cumpărători1.

În ultimii ani, a crescut semnificativ conștientizarea cu privire la ceea ce aplicăm pe pielea noastră și la alimentele pe care le consumăm. Blogerii de beauty au făcut experimentul de a nu se spăla pe față o lună întreagă și au descoperit că acest lucru a provocat îmbătrânirea pielii cu 10 ani.

În general, ne-ar plăcea să avem mai multe informații despre ingredientele  aflate în produsele pe care le folosim și să știm ce impact au acestea asupra noastră.

59% dintre consumatori citesc lista de ingrediente înainte de a cumpăra un produs de îngrijire a pielii2.

Consumatorii privesc acum întrebător produsele cosmetice și brandurile de îngrijire a pielii pe care le aleg. Ingredientele acestor produse au ajuns să fie dezbătute intens, iar consumatorii se documentează în privința efectelor secundare, pe termen lung sau scurt, ale produselor pe care le aplică în fiecare zi pe pielea lor. 

 

¹ Ipsos, ‘Chestionar de conștientizare și imagine realizat cu 1.000 de cumpărători în farmacii și drogherii”, 2018, Franța
² 2018 Databook, Observatoire des Cosmétiques (Observator Cosmetice)
Ingrediente apa micelara Sensibio H2O Bioderma

Ingredientele pe care le folosim pentru îngrijirea pielii

Încă din anii 70, Bioderma a rămas fidelă dezvoltării de produse de îngrijire care respectă și susțin ecosistemul pielii și sănătatea ei.

Ecobiologia este abordarea noastră, o abordare care combină ecologia pielii și biologia. Considerăm pielea ca fiind un ecosistem format din celule vii care interacționează constant unele cu altele, dar și cu mediul înconjurător.

Pentru a respecta acest ecosistem, am definit criterii foarte specifice pentru selectarea ingredientelor și formulelor produselor noastre de îngrijire a pielii. Favorizăm ingredientele pure, polifuncționale, care sunt apropiate de constituenții naturali ai pielii, utilizate întotdeauna în doză corespunzătoare. Acest lucru are ca scop reactivarea și întărirea mecanismelor naturale ale pielii. Toate ingredientele noastre sunt selectate cu grijă pentru a fi sigure și eficiente. Tot ceea ce facem este condus de un angajament profund față de sănătatea ta și a pielii tale.

  •  Eloïse Collet, Manager Comunicare Științifică Bioderma - Laboratoarele Dermatologice NAOS.

    Tratarea pielii ca pe un ecosistem în sine este primul principiu al abordării noastre științifice unice: ECOBIOLOGIA. NAOS este dedicat dezvoltării de produse care respectă acest ecosistem și sunt asimilate perfect de piele. Și ce mod mai bun de a face acest lucru decât folosind ingrediente care sunt prezente în mod natural în piele sau unele similare cu celulele care sunt constituenții ei?

     Eloïse Collet, Manager Comunicare Științifică Bioderma - Laboratoarele Dermatologice NAOS.

Pentru că ai dreptul să știi ce aplici pe pielea ta și pentru că acordăm o mare atenție ingredientelor pe care le alegem, am lansat Ask.NAOS, platforma digitală care decodifică formulele și ingredientele, brevetele și tehnologiile tuturor produselor noastre de îngrijire a pielii.

Atunci când din ce în ce mai mulți oameni sunt preocupați de produsele pe care le folosesc pe piele, este esențial ca toată lumea să aibă acces la informațiile de care are nevoie, atunci când are nevoie. Suntem pionieri în ceea ce privește transparența ingredientelor din produsele noastre și primii care au monitorizat toate gamele disponibile pe piață: 450 de formule, 650 de ingrediente și 40 de brevete și tehnologii la nivel mondial. Totul pentru a ne asigura că îți tratăm pielea și sănătatea cu respect.   

Acum, pe Ask.NAOS, poți decodifica 100% dintre brevetele pe care le deținem, tehnologiile și ingredientele. Ultimele dintre acestea sunt explicate în funcție de tipul lor, de rol și de origine. Poți fie să consulți lista de ingrediente a unui produs și să dai click pe fiecare dintre ele pentru a afla mai multe, fie să le explorezi pe baza rolului pe care fiecare îl are în cadrul formulei.

În acest fel, poți să îți iei propriile decizii cu privire la îngrijirea pielii.