Cei afectați de pielea sensibilă se confruntă aproape zilnic cu disconfortul cauzat de inflamație, care se manifestă prin senzații de înțepături, senzația de piele are ține, senzația de încălzire a zonelor sensibile, prurit (mâncărime), iar uneori apar semne vizibile precum roșeața.  

Factorii de mediu, precum poluarea sau machiajul, pot agrava inflamația, iar uneori pot sensibiliza chiar și pielea sănătoasă. Atunci când este expusă zilnic acestor agresiuni, pielea nu se mai poate apăra, ceea ce duce, inevitabil, la declanșarea inflamației.  

(1) Farage MA. Prevalența pielii sensibile. Front Med 2019; 6:98 
Igiena este primul pas obligatoriu pentru a limita contactul cu iritanți

Igiena este primul pas obligatoriu pentru a limita contactul cu iritanții care reprezintă un factor de stres extern important pentru piele.  

Laboratoarele dermatologice Bioderma răspund nevoilor fiziologice ale pielii sensibile prin crearea unui ulei de curățare a pielii, un produs ecobiologic care se bazează pe tehnologia micelară pentru a curăța și îngriji pielea în același timp.  

Află mai multe 

Igiena este primul pas în orice rutină de îngrijire a pielii, iar scopul ei este de a elimina impuritățile. Produsele cu clătire au devenit tot mai populare în ultimii ani pentru că oferă o curățare completă, dar și o senzație plăcută în timpul utilizării

Ce este un ulei de curățare și cum funcționează?

Uleiurile de curățare cu clătire sunt folosite de mult timp în Japonia, iar astăzi sunt printre cele mai populare produse. Ele sunt cunoscute nu doar pentru că îndepărtează eficient machiajul, ci și pentru textura lor senzorială.  

Formulate cu uleiuri naturale, acestea oferă o acțiune de curățare puternică, fiind una dintre cele mai eficiente metode de demachiere și de a elimina urmele lăsate de poluare pe piele în fiecare zi.  

Când este aplicat prin masare pe piele, uleiul aderă la impurități, extrăgând murdăria fără a încărca porii. Impuritățile dispar odată cu clătirea cu apă călduță, lăsând pielea curată și catifelată. 

Însă până acum nu a existat niciun ulei de curățare special creat pentru nevoile pielii sensibile.  

De-a lungul zilei, pielea sensibilă este expusă factorilor de stres din mediul înconjurător și impurităților precum machiajul, poluarea sau produsele de protecție solară. Expunerea zilnică este responsabilă de producerea mai multor radicali liberi. Acest proces are un impact direct asupra pielii: determină apariția stresului oxidativ care dăunează fibrelor de elastină și colagenului din derm și afectează proprietățile mecanice ale pielii (cum ar fi elasticitatea). Astfel, bariera naturală este slăbită, hidratarea este mai puțin eficientă, iar inflamația se intensifică. Este ceea ce numim cercul vicios al pielii sensibile.  

Află mai multe despre pielea sensibilă 

Pielea sensibilă are nevoie de igienă care să nu o irite și mai mult, un produs care să ajute la ruperea cercului vicios folosind ingrediente adaptate nevoilor ei. Produse cu formulă ce conține  ingrediente biomimetice și se bazează pe un mecanism de curățare cât mai blând.  

Un demachiant pentru curățare fără frecare, cum este uleiul, va dizolva eficient machiajul și impuritățile datorită substanțelor grase din formula sa. Și nu va sensibiliza zona ochilor, fiind o alternativă potrivită pentru o igienă care respectă pielea.

De ce este uleiul de curățare ideal pentru pielea sensibilă?

Sensibio Ulei micelar de curățare

Igienă cu clătire

Piele sensibilă

Tehnologia Micelară

Sensibio Ulei micelar de curățare

(Nu există recenzii)

Eficacitatea tehnologiei micelare. Confortul unui ulei.

Pentru cine este indicat?

Adulți, Adolescenți

Inspirați de ecobiologie, am acționat asupra cauzelor disfuncțiilor pielii, chiar înainte de apariția semnelor vizibile, pentru o eficacitate pe termen lung. Descoperă inovația Sensibio Ulei micelar de curățare.

ulei micelar de curățare pentru pielea sensibilă

1. O fază uleioasă formată din lipide biomimetice – Omega 3-6 – în acord perfect cu pielea pentru maximum de toleranță. Textura fină, ușoară, care se masează pe piele pentru a dizolva și a înlătura impuritățile.  

2. Dubla acțiune a tehnologiei micelare îmbunătățește rutina de igienă: 

  • Încapsulează și eliberează aminoacizi - micelele inversate se deschid la contactul cu filmul hidrolipidic al pielii, prin masare, și eliberează aminoacizi (PCA, un derivat al acidului glutamic) pentru a hrăni pielea, stimulând sinteza de lipide.  

  • Curățare îmbunătățită – atunci când produsul este clătit cu apă, textura uleioasă devine lăptoasă, creând o emulsie, iar micelele se reorganizează pentru a înlătura impuritățile dizolvate în faza uleioasă.  

Dezvoltat împreună cu medicii dermatologi, formula Sensibio Ulei micelar de curățare și-a demonstrat eficacitatea în timpul testelor clinice și de consum.  

 

Eficacitate imediată 

•    98% dintre femei spun că uleiul îndepărtează eficient machiajul de pe pleoape și buze, mai ales pe cel rezistent la apă (1) 
•    99% dintre femei spun că îndepărtează impuritățile și produsele de protecție solară (1)  
•    -92% îndepărtează particule de poluare după folosire (2) 
•    95% dintre voluntari au simțit un efect imediat de calmare (1) (3) 
•    95% dintre femei spun că pielea lor este hrănită (4)  

 

După trei săptămâni de utilizare

•    96% dintre femei spun că bariera naturală a pielii lor a fost întărită (4) 
•    91% spun că pielea lor a fost calmată (4) 

Nu are efect comedogen asupra pielii și pH-ul acesteia este păstrat (5)
  

 
(1) Test de consum în China, pe 121 de subiecți, timp de 21 de zile, % satisfacție 
(2) Evaluare clinică a capacității de curățare a particulelor de poluare, 22 subiecți, o singură aplicare.  
(3) Autoevaluarea senzației de calmare a pielii după ras pe 20 de subiecți, % satisfacție imediat după utilizare  
(4) Test de utilizare sub supraveghere dermatologică și oftalmologică pe 60 de subiecți, timp de 21 de zile, % satisfacție 
(5) Evaluarea proprietăților non-comedogene, compatibilitate și toleranță pe 31 de subiecți 
formula Sensibio Ulei micelar de curățare și-a demonstrat eficacitatea

Textură adaptată, care învăluie pielea sensibilă

Sensibio Ulei micelar de curățare este delicat, senzorial și fin. Aplicarea lui prin masare pe pielea sensibilă ajută la îndepărtarea impurităților fără fricțiune sau iritații.  

Textura sa unică, cee se transformă din ulei în lapte, îmbunătățește experiența de curățare și nu lasă un film gras. Se clătește ușor, iar pielea rămâne fină, calmată și hrănită.  

Dacă alegi produse special create pentru pielea sensibilă, vrei crește nivelul ei de toleranță și confort, o vei calma și proteja de agresiunile externe. 

1. Igienă cu Sensibio Ulei micelar de curățare 

Ajută la eliminarea tuturor tipurilor de impurități zilnice precum poluarea, produsele de protecție solară și chiar machiajul rezistent la apă, în timp ce calmează și hrănește pielea.  

2. Pregătire cu Sensibio Defensive Ser 

Acționează asupra cauzelor și consecințelor îmbătrânirii premature (inflamm’aging) a pielii sensibile, având efect de calmare pe termen lung.  

3. Îngrijire cu Sensibio Defensive sau Sensibio Defensive Rich 

Hidratează, calmează și fortifică sistemul de apărare a pielii în fața agresorilor externi, precum poluarea sau razele UV.   

 Igienă cu Sensibio Ulei micelar de curățare, Sensibio Defensive Ser

Sensibio Ulei micelar de curățare

Igienă cu clătire

Piele sensibilă

Tehnologia Micelară

Sensibio Ulei micelar de curățare

(Nu există recenzii)

Eficacitatea tehnologiei micelare. Confortul unui ulei.

Pentru cine este indicat?

Adulți, Adolescenți

Sensibio Defensive Ser - concentrat calmant și hidratant, cu efect pe termen lung.

Ser

Piele sensibilă și sensibilizată

Defensive Tehnology

Sensibio Defensive Ser

(3 reviews)

Sensibio Defensive Ser - concentrat calmant și hidratant, cu efect pe termen lung.

Pentru cine este indicat?

Adulți, Adolescenți

Piele sensibilă și sensibilizată Sensibio Defensive

Îngrijire zilnică

Piele sensibilă și sensibilizată

Defensive Tehnology

Sensibio Defensive

(3 reviews)

Cremă pentru calmare intensivă

Pentru cine este indicat?

Adulți, Adolescenți