Error message

Could not retrieve the oEmbed resource.

MODUL ÎN CARE FACEM LUCRURILE ESTE MAI IMPORTANT DECÂT CEEA CE FACEM

Bioderma - care for family skin

BIODERMA este un brand NAOS, inspirat de viață și condus din inimă.

Să te alături echipei BIODERMA înseamnă să te alături companiei NAOS și să devii parte dintr-o aventură umană unică, ce funcționează ca un ecosistem.

Toți angajații noștri au un lucru în comun, își doresc să însuflețească marca în fiecare zi, să se implice în povestea și să facă parte din aventurile și provocările interesante care apar pe parcurs.

Credem în capacitatea noastră de a dezvălui potențialul care trăiește în noi toți.

Oriunde ai fi în lume, suntem mereu în căutarea talentului.

Prezent în 130 de țări și independent în mod hotărât, NAOS este un jucător internațional important în domeniul îngrijirii pielii cu cele 3 mărci ale sale: BIODERMA, Institut Esthederm și Etat Pur.

O companie cu un scop unic, ne propunem să construim un viitor durabil, dornic să protejeze omul și mediul său.

În întreaga lume, această aventură umană ne ghidează viața de zi cu zi, acțiunile și ideile noastre pentru a servi mai bine sănătatea pielii.

Bioderma - company-map

Echipele BIODERMA împărtășesc valori umane și de etică ce formează puterea unei companii care este pasionată și dedicată dermatologie.

Bioderma - NAOS values


Modul în care facem lucrurile este mai important decât lucrurile pe care le facem.

Credem în libertatea de a crea, de a inova, de a acționa cu respectarea mecanismelor vieții și a celor cu care și pentru care lucrăm în fiecare zi.

Progresăm, zi de zi, pasionați de misiunea noastră, cu încredere și bunătate.

Valorile NAOS reflectă identitatea noastră

NAOS ne inspiră în viață, ne unește și ne ghidează în munca noastră, în relațiile noastre și în deciziile noastre.

Experiența noastră crește în fiecare zi pe măsură ce ne întâlnim și comunicăm cu specialiști care se străduiesc să păstreze sau să restabilească pielea sănătoasă: biologi, dermatologi, profesioniști din domeniul sănătății și farmaciști care vă sprijină zilnic.

De asemenea, creștem în fiecare zi ascultându-vă. Înțelegerea sensibilităților și a ecosistemului cu care interacționează pielea ta este esențială pentru a ne permite să ne adaptăm nevoilor tale.

Analizăm toate procesele biologice pentru a înțelege aceste interacțiuni și cauzele dezechilibrelor pielii și pentru a proiecta produse eficiente care să respecte toate sensibilitățile.

Alătură-te aventurii noastre pe măsură ce creăm legături, acționând împreună pentru o lume mai sănătoasă.