Eficacitate keratolică ridicată și toleranță înaltă pentru pielea predispusă la acnee 

Acneea este o patologie comună a pielii care afectează peste 80% dintre adolescenți și 20% din totalul consultațiilor dermatologice. Exista o mulțime de produse farmaceutice sau cosmetice care pot reduce aspectul leziunilor și acneea. Însă, de cele mai multe ori, tratamentele și dermatocosmeticele prescrise de medicii dermatologi au la bază keratolitice puternice care pot provoca iritații sau sunt slab tolerate de piele. Astfel, tratamentul devine mai greu de urmat, deci, mai puțin eficient.  

  • Michèle Sayag, alergolog și director științific BIODERMA.
    Prof. Michele SAYAG, Alergolog și Director de cercetare științifică BIODERMA.

    În unele cazuri de acnee redusă sau moderată există posibilitatea de a prescrie un produs keratolic ca tratament inițial, înaintea celui medical. Pentru a fi eficiente, ingredientele keratolice active trebuie formulate la un pH scăzut (în jur de 3). Pielea având pH-ul de 5, apar iritațiile și disconfortul, iar pacienții nu mai urmează tratamentul pe perioada recomandară.  

    Prof. Michele SAYAG, Alergolog și Director de cercetare științifică BIODERMA.

Pentru a îmbina eficacitatea și toleranța ridicată, Laboratoarele Bioderma au dezvoltat un nou produs inovator în gama Sebium, special conceput pentru pielea predispusă la acnee. Sebium Kerato+ este primul concentrat anti-imperfecțiuni cu eficacitate keratolică optimă și toleranță înaltă, potrivit pentru acneea ușoară și moderată. Acțiunea keratolică se bazează pe abordarea ecobiologică ce asigură un pH fiziologic pentru toleranță înaltă, fără senzație de înțepături. Textura lui ușoară și hidratantă, de gel-cremă, sporește confortul pentru ca pacienților să le fie mai ușor să urmeze tratamentul. Acum nu mai trebuie să alegi între eficacitatea împotriva imperfecțiunilor și confortul pielii tale. 

Sebium Kerato+ Gel-cremă hidratant care reduce imperfecțiunile și sporește confortul pielii

Ingrediente active complementare, cu efect rapid pe pielea predispusă la acnee 

Sebium Kerato+ acționează asupra acneei ușoare, până la moderată, a petelor, cicatricilor post-acneice și a punctelor negre, fără să irite pielea.  

ACIDUL SALICILIC și ESTERUL DE ACID MALIC, eficiente la pH-ul pielii, acționează asupra imperfecțiunilor. Acidul salicilic are acțiune biologică la suprafața pielii, exfoliind stratul esterior. Esterul acidului malic ajunge în canalul pilo-sebaceu pentru a acționa în profunzime, în timp ce menține și pielea hidratată. Ambele ingrediente au acțiune comedolitică ce inhibă formarea comedoanelor și oferă toleranță înaltă pentru a crește confortul pielii.  

DUO DE INGREDIENTE KERATOLICE ACTIVE

Brevetul FluidactivTM combină ingrediente antioxidante precum manitolul și galatul de propil care protejează biologic scualenul din compoziția sebumului de oxidarea indusă de factorii de mediu, între care poluarea și radiațiile UV. Astfel, porii se înfundă mai puțin, imperfecțiunile și cicatricile fiind reduse.  

Brevetul Fluidactiv

Bine de știut

Tratarea urmelor post-acneice este esențială. După dispariția imperfecțiunilor, o urmă roșiatică rămâne vizibilă temporar. Problema apare atunci când această urmă este expusă la soare, determinând apariția hiperpigmentării post-inflamatorii, care poate lăsa semne de durată.  

Sebium Kerato+ Eficacitate + toleranță pentru pielea predispusă la acnee.

Mai multe teste clinice au dovedit că Sebium Kerato+ are un impact pozitiv asupra pielii predispusă la acnee. A fost extrem de bine tolerat de aproape toți participanții la teste (97%*), care au spus despre produs că nu usucă pielea și redă senzația de confort pielii. Însă acestea nu sunt singurele beneficii:

Eficacitate dovedită din a 2-a zi de utilizare*: 

-18,9% reduce volumul acneei, -41% după 28 de zile de utilizare 

-20% cicatrici, -36% după 28 de zile de utilizare 

+23,1% omogenitatea pielii, +60% după 28 de zile de utilizare 

 
*studiu clinic în monoterapie pe 30 de subiecți cu acnee ușoară sau moderată, timp de 28 de zile, 2021.  

Igienă cu clătire

Piele grasă sau acneică

Brevetul D.A.F.

Sebium Activ Gel spumant

(6 reviews)

Eliberează porii, reduce imperfecțiunile, pentru o piele purificată în profunzime.

Pentru cine este indicat?

Adulți, Adolescenți

Sebium Kerato+ Gel-cremă anti-imperfecțiuni

Îngrijire zilnică

Piele predispusă la acnee

Brevetul Fluidactiv

Sebium Kerato+

(3 reviews)

Dă reset pielii acneice după doar 2 zile de utilizare.

Pentru cine este indicat?

Adulți, Adolescenți