ABCDerm Hidratant

Rutina zilnică de îngrijire ce protejează pielea bebelușului împtriva uscării.

Îngrijire zilnică

Pielea normală a bebelușilor și copiilor

Complexul brevetat Skin barrier therapy

Pentru cine este indicat?

Copii, Nou-născuți

Ce ingrediente conține?

Descoperă compoziția

Eficacitate dovedită

Piele foarte hidratată până la 8 ore*

 • Hrănește
 • Protejează și întărește bariera pielii
 • Catifelează
 • Toleranță cutanată și oculară bună - Textura non-lipicioasă pentru îmbrăcare imediat după utilizare - Parfum ușor
  Află mai multe

  Toate produsele BIODERMA sunt formulate în conformitate cu principiile ecobiologiei. Un concept aflat în centrul abordării NAOS pentru a respecta ecosistemul pielii și a-i menține sănătatea. Pe termen lung.

  ABCDerm Hidratant este special conceput pentru a hidrata, proteja și respecta pielea sensibilă a bebelușilor:
  - Lipigenium™, un complex de lipide inspirat de structura pielii, recreează imediat filmul hidrolipidic protector natural și întărește bariera pielii.
  - Un duo de uleiuri vegetale hrănitoare oferă pielii un confort sporit.
  - Glicerina, o sursă puternică de hidratare, garantează o hidratare excelentă a pielii.

  Body Corp
  Face Față

  O dată sau de două ori pe zi

  • Etapa 1 Aplicați consistent pe pielea uscată după ce ați curățat-o cu ABCDerm Cold-Cream Cremă de curățare
  • Etapa 2 Masați delicat până la absorbire.

  Poate fi folosit pentru bebeluși, cu excepția sugarilor prematuri. Nu aplicați pe pielea iritată sau deteriorată. Dacă aspectul uscat persistă, apelați la un specialist.

  Produse cu eco-design: Lucrăm zilnic la îmbunătățirea produselor noastre pentru a minimiza impactul lor asupra mediului înconjurător. Cele mai multe dintre produsele noastre sunt fabricate din plastic 100% reciclabil, toate cutiile noastre exterioare sunt 100% reciclabile și sunt fabricate din hârtie provenită din păduri gestionate durabil. Instrucțiuni de sortare: Vă rugăm să consultați instrucțiunile locale de sortare pentru a recicla produsul cât mai corect.

  Pielea delicată a bebelușului va evolua în următoarele săptămâni și luni înainte de a se maturiza în pielea lor adultă.

  Prin urmare, BIODERMA a dezvoltat o gamă specifică de produse dermopediatrice care protejează, hrănește și educă pielea bebelușului încă din primele zile, pregătindu-i mai bine pielea pentru viitor. Pe termen lung.

  Testat sub control dermatologic

  Hidratează
  Piele hidratată: 95% (2)

  Protejează
  Piele protejată: 100% (2)

  Catifelează
  Piele moale, suplă și confortabilă: 100% (2)

  Află mai multe

  Hidratează
  Pielea puternic hidratată timp de 8 ore (1)

  Protejează
  Piele protejată 24 de ore: 90% (2)

  Află mai multe

  Acest produs a fost formulat conform abordării ecobiologice a laboratoarelor NAOS pentru a vă oferi cea mai bună îngrijire. La baza acestui produs se află:

  Bacteriile se regăsesc în mod natural pe suprafața pielii și sunt necesare pentru echilibrul acesteia. În cazul pielii predispuse la atopie, prezența excesiva a anumitor bacterii poate duce la agravarea stării sale. Skin barrier therapy™ limitează adeziunea acestor bacterii pe suprafața pielii. Acest brevet dezvoltat de Institutul de Cercetare NAOS a fost conceput în Aix-en-Provence, în cadrul laboratoarelor noastre.

  Pielea are o barieră naturală de apărare prin intermediul căreia se protejează de mediul înconjurător. În cazul pielii uscate, predispuse la atopie, acestei bariere îi lipsesc lipide și proteine, astfel nu își mai îndeplinește rolul de protecție. Această tehnologie ajută la restabilirea unei bariere eficiente a pielii. Acest brevet dezvoltat de Institutul de Cercetare NAOS a fost conceput în Aix-en-Provence, în cadrul laboratoarelor noastre.

  BIODERMA, o marcă expertă în ecobiologia pielii, întreprinde de cercetare avansată destinată protejării și refacerii echilibrului fiziologic natural în fiecare tip de piele, inclusiv al pielii delicate a bebelușilor. Prioritățile gamei ABCDerm sunt oferirea de produse sigure care respectă natura acesteia.

  Descoperă lista de ingrediente