Atoderm Intensive Eye

Îngrijire zilnică 3 în 1 pentru iritația pleoapelor: calmează, repară și îndepărtează machiajul

Îngrijire zilnică

Pleoape foarte uscate, piele iritată sau atopică

Complexul brevetat Skin Barrier Therapy

Pentru cine este indicat?

Pentru toată familia (cu excepția nou-născuților prematuri)

Ce ingrediente conține?

Descoperă compoziția

Eficacitate dovedită prin studiu clinic

Calmează senzația de mâncărime: +95%. *

ATODERM INTENSIVE EYE

 • Calmare imediată și cu efect pe termen lung pentru mâncărimea cutanată
 • Reduce uscăciunea și roșeața pielii
 • Hidratează și hrănește pielea
 • Îndepărtează machiajul, impuritățile și particulele de poluare
 • Protejează pielea
 • Efect descongestionant


Bază de machiaj bună - Fără parfum - Toleranță foarte bună a pielii - Toleranță oculară foarte bună - Potrivită pentru purtătorii de lentile de contact și pentru persoanele cu ochi sensibili.


Un ritual inovator și simplu pentru a limita numărul de produse utlizate și, prin urmare, ingrediente, precum și fricțiunea pleoapelor.

Află mai multe

banner club naos

 

Toate produsele BIODERMA sunt formulate în conformitate cu principiile ecobiologiei. Un concept aflat în centrul abordării NAOS pentru a respecta ecosistemul pielii și a-i menține sănătatea. Pe termen lung.

Atoderm Intensive Eye este primul produs de îngrijire 3-în-1 de la BIODERMA care combate simptomele cauzate de iritația pleoapelor:

1) CALMEAZĂ: Enoxolona acționează asupra factorilor implicați în senzația de mâncărime pentru a calma pielea într-un mod durabil.

2) REPARĂ:
- Tehnologia exclusivă Lipigenium™ stimulează producția de lipide și reface bariera cutanată.
 - Complexul brevetat Skin Barrier Therapy™ limitează adeziunea anumitor bacterii (Stafilococ Auriu) pe suprafața pielii. Aceste bacterii pot agrava uscăciunea pielii.
 - Acidul hialuronic, care se găsește în mod natural în piele, formează un film hidratant neocluziv. Reține apa la suprafața pielii și acționează astfel ca un rezervor de apă.

3) ÎNDEPĂRTEAZĂ MACHIAJUL: Combinarea a 3 uleiuri ce îndepărtează machiajul și impuritățile de pe piele.
Rezultate: pielea este calmată și mai puternică, iar confortul său este redat într-un mod durabil, pe termen lung.

Toate produsele BIODERMA sunt formulate în conformitate cu principiile ecobiologiei. Un concept aflat în centrul abordării NAOS pentru a respecta ecosistemul pielii și a-i menține sănătatea. Pe termen lung.

Face Față
Eyes Ochi și pleoape

O dată sau de două ori pe zi; Se aplică pe pleoapele iritate. Dimineața ca produs de îngrijire. Poate fi folosit și ca bază de machiaj. Seara ca produs de îngrijire și / sau demachiant folosind o dischetă de bumbac.

UN GEST CREAT EXCLUSIV PENTRU ATODERM INTENSIV EYE: Complet inovator, atât în acțiunea sa 3-în-1, cât și în utilizarea sa în timpul apariției și în remisie, Atoderm Intensive Eye introduce o nouă tehnică de utilizare. Tehnică ce a fost creată special pentru acest produs de curățare și îngrijire, o nouă abordare care îndeplinește exact așteptările persoanelor care suferă de iritații ale pleoapelor: un singur produs pentru multe utilizări, evitând să genereze prea multe fricțiuni și noi iritații. Atoderm Intensive Eye poate fi utilizat: ca produs de îngrijire pentru calmarea și repararea pielii și / sau ca demachiant / demachiant pentru a îndepărta cu ușurință toate impuritățile de pe piele. Înainte de fiecare utilizare a produsului, drenarea pielii permite descongestionarea pielii sau reducerea de toxine în puseuri. Includerea Atoderm Intensive Eye ca parte a rutinei zilnice a pielii garantează respectul pleoapelor, întărindu-le și evitând viitoarele puseuri.

 • Etapa 1 DRENARE: ACESTE GESTURI TREBUIE FĂCUTE ÎNAINTE DE A APLICA PRODUSUL PE PIELEA CURATĂ:
  1- Presiunea: Se stimulează sistemul limfatic: faceți 3 presiuni succesive folosind degetele arătător, mijlociu și inelar, poziționate la 1 cm de baza urechilor.
  2- Drenaj: prin deplasare de la colțul interior la colțul exterior într-o mișcare de tamponare (se aplică cele 3 degete pe piele și se deschid încet spre exteriorul feței). Apoi, se netezește ușor de la colțul exterior la colțul interior al ochilor. Se repetă de 3 ori.
  3- Drenaj general: o netezire generală finală de la colțul interior până la colțul exterior al ochilor, coborând de-a lungul ovalului feței către baza gâtului.
 • Etapa 2 CA PRODUS ZILNIC DE CURĂȚARE /DEMACHIERE:
  1- Aplicare: Se aplică puncte mici cu produs Atoderm Intensive Eye pe pleoapa superioară.
  2- Curățare: se întinde produsul pe întreaga pleoapă și se face un masaj ușor circular.
  3- Curățare: se întinde pe gene, de la bază până la vârf, pentru a îndepărta rimelul.
  4- Pasul tamponului de bumbac (numai în remisie): Se șterge machiajul cu un tampon de bumbac, de la colțul interior până la colțul exterior al pleoapelor și de la bază până la vârful genelor.
 • Etapa 3 CA ÎNGRIJIRE ZILNICĂ:
  1- Aplicare: Se aplică o cantitate mică de produs de dimensiunea unei boabe de orez pe pleoape, de la colțul interior inferior până la colțul interior superior al ochilor. Produsul nu trebuie aplicat prea aproape de ochi (aproximativ 2cm).
  2- Drenaj: Apoi se netezește ușor spre exterior cu cele 3 degete centrale. Se repetă de 3 ori.

O dată dau de două ori pe zi

 • Etapa 1 Aplicați pe pleoapele iritate după dermocorticoizi.

Nu clătiți. Potrivit pentru utilizarea zilnică singur sau în combinație cu dermocorticosteroizi. Potrivit pentru purtătorii de lentile de contact și ochi sensibili. Numai pentru uz extern. Dacă uscăciunea pielii persistă, consultați medicul sau farmacistul

Produse cu eco-design: Lucrăm zilnic la îmbunătățirea produselor noastre pentru a minimiza impactul lor asupra mediului înconjurător. Cele mai multe dintre produsele noastre sunt fabricate din plastic 100% reciclabil, toate cutiile noastre exterioare sunt 100% reciclabile și sunt fabricate din hârtie provenită din păduri gestionate durabil. Instrucțiuni de sortare: Vă rugăm să consultați instrucțiunile locale de sortare pentru a recicla produsul cât mai corect.

Pielea din zona conturului ochilor este deosebit de delicată: este de 3 până la 4 ori mai subțire decât cea de pe restul feței. Prin urmare, pleoapele sunt predispuse la iritații ceea ce se caracterizează prin următoarele simptome: uscăciune, mâncărime, roșeață, umflături. Sunt în principal legate de una dintre cele 3 tulburări majore ale pleoapelor: dermatită atopică, dermatită alergică sau dermatită iritantă de contact. Această iritație poate fi declanșată și / sau agravată de: contactul direct cu iritanții: aplicarea unui machiaj nepotrivit, de exemplu, contactul cu aerul: polen, praf, contactul cu elemente de pe mâini: ojă, nichel, parfum, vopsea de păr. Femeile sunt cele mai afectate de iritația pleoapelor, deoarece aplică numeroase produse și, prin urmare, ingrediente pe această zonă (machiaj, îngrijire și demachiant), generând astfel o mulțime de fricțiuni care slăbesc pielea și pot duce la un cerc vicios. Iritarea pleoapelor este foarte deranjantă din cauza disconfortului pe care îl generează și a complexului estetic pe care îl creează. Prin urmare, este necesară îngrijirea pleoapelor prin: alegerea produselor adecvate pentru întărirea pielii și astfel prevenirea recidivelor, limitând aplicarea de produs și, prin urmare, a ingredientelor pe această zonă delicată.

Rezultate dovedite prin studii clinice

Hrănește
Oferă hidratare imediată pielii: 91% (1)

Îndepărtează machiajul
Lasă pielea curată: 84% (1)
Îndepărtează machiajul de pe piele: 80% (1)

Află mai multe

Calmează
Senzația de mâncărime: -95% (2)
Senzația de piele care ține: - 92% (2)

Reduce
Uscăciunea pielii: -89% (2)

Hidratează
Hidratare până la 24 de ore (3)

Află mai multe

Acest produs a fost formulat conform abordării ecobiologice a laboratoarelor NAOS pentru a vă oferi cea mai bună îngrijire. La baza acestui produs se află:

Bacteriile se găsesc în mod natural pe suprafața pielii și sunt necesare pentru echilibrul acesteia. În cazul pielii predispuse la atopie, nivelul excesiv ale anumitor bacterii poate determina agravarea stării sale. Acest brevet limitează aderența acestor bacterii la suprafața pielii.

Pielea are o funcție naturală de barieră care o protejează de mediu. În cazul pielii uscate, predispusă la atopie, această barieră nu are lipide și proteine ​​și nu-și mai joacă rolul. Această tehnologie restabilește o barieră eficientă a pielii.

Factorii externi de stres pot face pielea reactivă și sensibilă. Acest complex brevetat crește pragul de toleranță a pielii - indiferent de tipul de piele - pentru a-și consolida rezistența.

Descoperă lista de ingrediente
compozitie ecobiologie - NAOS

Tipul pielii
Vârsta

5/5

10 recenzii
0 recenzii
0 recenzii
0 recenzii
0 recenzii
Resetați filtrul
5/ 5
Recomand tuturor celor ce vor sa își simtă pielea rasfatata
Helpful ?
0
5/ 5
Am avut o reactie super urata in urma unui machiaj realizat la un salon si acest produs m a ajutat sa scap de roseata si mancarime si sa imi revina pleoapele la normal
Helpful ?
0
5/ 5
Cine nu isi doreste hidratare cu acid hialuronic!?!
Helpful ?
0