Hydrabio H2O

Apă micelară dermatologică care curăță, îndepărtează machiajul și hidratează.

Igienă zilnică fără clătire

Piele sensibilă deshidratată

Brevetul Aquagenium

Pentru cine este indicat?

Adulți, Adolescenți

Ce ingrediente conține?

Descoperă compoziția
Prescribed by dermatologists Prescris de medicii dermatologi

Eficacitate demonstrată

95% din piele curățată în profunzime

 • Curăță pielea de impurități și particule de poluare
 • Îndepărtează machiajul de pe față și ochi
 • Hidratează
 • Calmează
 • Lasă pielea moale și strălucitoare
 • Toleranță bună - Non-comedogenic - Nu necesită clătire
  Află mai multe

  Toate produsele BIODERMA sunt formulate în conformitate cu principiile ecobiologiei. Un concept aflat în centrul abordării NAOS pentru a respecta ecosistemul pielii și a-i menține sănătatea. Pe termen lung.

  Hydrabio H2O este prima și singura apă micelară dermatologică perfect compatibilă cu pielea. Esterii de acizi grași, elementele constitutive ale micelelor, sunt asemănătoare cu fosfolipidele membranelor celulelor pielii și ajută în mod natural la reconstruirea filmului hidrolipidic al pielii. Astfel, Hydrabio H2O garantează o toleranță și un confort de neegalat pentru o îmbunătățire a eficacității. Mai mult decât atât, brevetul său biologic exclusiv Aquagenium™ stimulează pielea pentru a-și activa capacitățile naturale de hidratare prin stimularea producției de aquaporine, canale de apă din piele și de a reține apa necesară.

  Face Față
  Eyes Ochi și pleoape

  Dimineața și/sau seara -7 zile pe săptămână

  • Etapa 1 Aplicați Hydrabio H20 pe o dischetă demachiantă.
  • Etapa 2 Curăță/îndepărteazp machiajul de pe față și ochi.
  • Etapa 3 Nu necesită clătire

  Produse cu eco-design: Lucrăm zilnic la îmbunătățirea produselor noastre pentru a minimiza impactul lor asupra mediului înconjurător. Cele mai multe dintre produsele noastre sunt fabricate din plastic 100% reciclabil, toate cutiile noastre exterioare sunt 100% reciclabile și sunt fabricate din hârtie provenită din păduri gestionate durabil. Instrucțiuni de sortare: Vă rugăm să consultați instrucțiunile locale de sortare pentru a recicla produsul cât mai corect.

  Deshidratarea pielii duce la o stare de disconfort: piele care ține, scuame, înțepături. Fără apă, straturile de suprafață ale pielii nu își mai pot îndeplini funcția de barieră naturală de protecție. Drept urmare, pielea își pierde suplețea și elasticitatea. Fața devine marcată, iar tenul își pierde strălucirea.

  Testat sub control dermatologic

  Curăţă
  Pielea este curățată corespunzător: 95% (1)
  92% din particulele care simulează poluarea eliminate (2)

  Lasă pielea moale
  Pielea este mai moale: 85% (3)

  Află mai multe

  Hidratează
  + 25% hidratare după 8 ore (4)

  Află mai multe

  Acest produs a fost formulat conform abordării ecobiologice a laboratoarelor NAOS pentru a vă oferi cea mai bună îngrijire. La baza acestui produs se află:

  Apa și lipidele sunt componente esențiale ale pielii, care îi facilitează hidratarea. În cazul unui dezechilibru, pielea se deshidratează și nu își mai îndeplinește funcțiile în mod corect. Acest complex brevetat stimulează sinteza de lipide și aquaporine. Aquaporinele sunt „canale de apă” găsite în mod natural în piele, ele transportă apa la celulele epidermice. Brevetul a fost dezvoltat de Institutul de Cercetare NAOS și a fost conceput în Aix-en-Provence, în cadrul laboratoarelor noastre.

  Institutul de Cercetare NAOS a inventat apa micelară care îndepărtează machiajul și curăță pielea, fără să necesite clătire. Micelele, a căror compoziție este inspirată de lipidele pielii, sunt micro-picături de curățare invizibile. Acestea au capacitatea de a capta impuritățile, păstrând în același timp filmul hidrolipidic pentru protecția pielii. Acest brevet dezvoltat de Institutul de Cercetare NAOS a fost conceput în Aix-en-Provence, în cadrul laboratoarelor noastre.

  Factorii externi de stres pot face pielea reactivă și sensibilă. Acest complex brevetat crește pragul de toleranță a pielii - indiferent de tipul de piele - pentru a-și consolida rezistența. Brevetul a fost dezvoltat de Institutul de Cercetare NAOS și a fost conceput în Aix-en-Provence, în cadrul laboratoarelor noastre.

  Descoperă lista de ingrediente