Node K Şampon

Şampon calmant care elimină scuamele, le previne reapariţia şi reduce senzaţia de mâncărime.

Igienă cu clătire

Mătreața și cojile scalpului

Brevetul D.A.F.

Pentru cine este indicat?

Adulți

Ce ingrediente conține?

Descoperă compoziția
Prescribed by dermatologists Prescris de medicii dermatologi

Eficacitate dovedită

Purifică scalpul: 88%. *

NODE K SHAMPOOING

  • Curăță blând
  • Activează eliminarea scuamelor
  • Împiedică reapariția scuamelor
  • Calmează și limitează mâncărimea
  • Protejează părul

Formulă neparfumată

Află mai multe

banner club naos

 

Toate produsele BIODERMA sunt formulate în conformitate cu principiile ecobiologiei. Un concept aflat în centrul abordării NAOS pentru a respecta ecosistemul pielii și a-i menține sănătatea. Pe termen lung.

Brevetul Cellular Bioprotection

Node K stimulează eliminarea scuamelor și le previne reapariţia datorită acțiunii biologice sinergice a acidului salicilic și a uleiului hidrolat de Cadé, agenţi keratoreglatori şi keratolitici. Node K este îmbogățit cu un agent calmant intensiv, Forskolina (Coleus barbatus). Reduce impulsul de scărpinare, datorită prezenței extractului de Zanthoxylum. Baza delicată de curățare respectă integritatea scalpului şi a părului. Principiul de NOn-DEtergence: la fel ca toate şampoanele Node, Node K este formulat cu baze blânde de curățare care respectă echilibrul biologic al părului şi scalpului pentru o toleranță optimă.

Păr și scalp

Ca tratament intensiv pentru scalp cu mâncărimi (3 săptămâni): 3 spălări pe săptămână Pentru întreținere, pentru a-i prelungi eficacitatea: 1 sau 2 spălări pe săptămână.

  • Etapa 2 Se masează ușor scalpul cu Node K până se obține o spumă.
  • Etapa 3 Clătiți bine.
  • Etapa 4 Repetați aplicarea.
  • Etapa 5 Lăsați pentru 5 minute.
  • Etapa 6 Clătiți bine.

Produs destinat doar pentru adulți. Evita contactul cu ochii. Potrivit pentru tratarea matreții recurente. În alte cazuri, consultați un profesionist din domeniul sănătății înainte de utilizare. Vă recomandăm să utilizați alternativ sau complementar Node Fluid șampon.

Produse cu eco-design: Lucrăm zilnic la îmbunătățirea produselor noastre pentru a minimiza impactul lor asupra mediului înconjurător. Cele mai multe dintre produsele noastre sunt fabricate din plastic 100% reciclabil, toate cutiile noastre exterioare sunt 100% reciclabile și sunt fabricate din hârtie provenită din păduri gestionate durabil. Instrucțiuni de sortare: Vă rugăm să consultați instrucțiunile locale de sortare pentru a recicla produsul cât mai corect.

Psoriazisul scalpului se caracterizează prin apariția scuamelor și inflamației cronice a pielii. Scuamele sunt albicioase, compacte, uscate și deosebit de lipicioase. Acestea pot acoperi toată roșeața de bază sau pot lăsa urme vizibile în jurul lor. De obicei, sunt însoțite de mâncărimi intense.

Curăță delicat: 100% *

Părul este suplu: 88% *

Află mai multe

Purifică scalpul în proporție de 88%

Află mai multe

Acest produs a fost formulat conform abordării ecobiologice a laboratoarelor NAOS pentru a vă oferi cea mai bună îngrijire. La baza acestui produs se află:

Factorii externi de stres pot face pielea reactivă și sensibilă. Acest complex brevetat crește pragul de toleranță a pielii - indiferent de tipul de piele - pentru a-și consolida rezistența.

Descoperă lista de ingrediente
compozitie ecobiologie - NAOS

Tipul pielii
Vârsta

0/5

0 recenzii
0 recenzii
0 recenzii
0 recenzii
0 recenzii
Resetați filtrul
Încă nu există recenzii pentru acest produs. Poți fi tu prima persoană care își exprimă părerea!