Photoderm AKN Mat Fluid SPF30

Fluid matifiant și corector. Anti-imperfecțiuni.

Protecție solară specifică

Piele mixtă sau grasă Piele predispusă la acnee

Brevetul Fluidactiv

Pentru cine este indicat?

Adulți, Adolescenți

Ce ingrediente conține?

Descoperă compoziția
Prescribed by dermatologists Prescris de medicii dermatologi

Eficacitate dovedită clinic

Reduce leziunile inflamatorii cu 61%*

  • Garantează protecție UVA/UVB ridicată
  • SUN ACTIVE DEFENSE: protecție solară de înaltă tehnologie, întărită împotriva razelor UVA
  • Se matifiază pe tot parcursul zilei
  • Îmbunătățește calitatea sebumului și limitează apariția noilor imperfecțiuni datorită brevetului Fluidactiv™
  • Netezește textura pielii și ajută la prevenirea efectului de rebound datorită acidului salicilic și glicolic

Textură fluidă imperceptibilă - Nelipicioasă - Fără efect gras - Nu usucă pielea - Bază excelentă de machiaj - Parfumată - Toleranță cutanată și oculară foarte bună - Necomedogenă - Rezistent la apă, căldură și umiditate ridicată

Află mai multe

banner club naos

 

Toate produsele BIODERMA sunt formulate în conformitate cu principiile ecobiologiei. Un concept aflat în centrul abordării NAOS pentru a respecta ecosistemul pielii și a-i menține sănătatea. Pe termen lung.

Pentru pielea predispusă la acnee, este dificil să te protejezi de efectele nedorite ale soarelui, limitând în același timp apariția strălucirii și a imperfecțiunilor. Sub efectul căldurii, producția de sebum crește. Este dificil să combini un produs de îngrijire a pielii cu protecție solară.

Photoderm AKN Mat SPF30 este o formulă personalizată extrem de protectoare, cu o fază grasă redusă, perfect adaptată pielii predispuse la acnee, fără a compromite starea de sănătate a pielii:

- Complexul patentat Fluidactiv™ îmbunătățește biologic calitatea sebumului pentru a împiedica înfundarea porilor și pentru a preveni apariția petelor
- Acidul salicilic și acidul glicolic netezesc textura pielii și ajută la prevenirea efectului de rebound.
- Tehnologia SUN ACTIVE DEFENSE evită supraîncărcarea pielii cu filtre, întărește abilitățile de autoapărare ale pielii pentru a compensa impactul biologic al UVA. Aduce o protecție antioxidantă și menține apărarea imunitară a pielii sub soare.

Un adevărat produs dermatologic de îngrijire solară, această formulă fluidă oferă un efect matifiant imediat, favorizând astfel complianța și limitând șansele de risc pentru pielea predispusă la acnee.

Face Față
Neck Gât

Aplicați de mai multe ori pe zi. Poate fi folosit singur sau după aplicarea unei cremae hidratante sau matifiantă.

  • Etapa 1 Se aplică generos și uniform pe piele, înaintea expunerii la soare (o cantitate mai mică de produs reduce nivelul de fotoprotecţie).
  • Etapa 2 Reaplicați după transpirație, înot sau uscare cu prosopul pentru a menține protecția.

Evitați contactul cu țesăturile. Adulți. Aplicați pe pielea sănătoasă. Expunerea excesivă la soare poate dăuna sănătății chiar și cu protecție solară.

Produse cu eco-design: Lucrăm zilnic la îmbunătățirea produselor noastre pentru a minimiza impactul lor asupra mediului înconjurător. Cele mai multe dintre produsele noastre sunt fabricate din plastic 100% reciclabil, toate cutiile noastre exterioare sunt 100% reciclabile și sunt fabricate din hârtie provenită din păduri gestionate durabil. Instrucțiuni de sortare: Vă rugăm să consultați instrucțiunile locale de sortare pentru a recicla produsul cât mai corect.

Tenul mixt cu gras, predispus la acnee, se caracterizează prin producție excesivă de sebum. Semnele clinice sunt în general puncte negre, comedoane, microchisturi și diverse coșuri.

Rezultate dovedite prin studii clinice

Matifiază

Pielea este matifiată toată ziua pentru 94% dintre utilizatori (1)

Finisaj non-gras pentru 94% dintre utilizatori (1)Finisaj invizibil

Imperceptibil la atingere pentru 94% dintre utilizatori (1)

Acest produs a fost formulat conform abordării ecobiologice a laboratoarelor NAOS pentru a vă oferi cea mai bună îngrijire. La baza acestui produs se află:

Modificările fluidității sebumului pot fi responsabile de petele pielii. Acest complex brevetat luptă împotriva îngroșării sebumului, pentru a împiedica înfundarea porilor și pentru a minimiza riscul apariției petelor.

Brevetul SUN ACTIVE DEFENSE asigură o protecție solară înaltă împotriva razelor UVA. Asocierea de filtre UV și protecția biologică stimulează capacitatea de autoapărare a pielii pentru a ajuta la menținerea pe termen lung a sănătății pielii expuse la soare.

Descoperă lista de ingrediente

Tipul pielii
Vârsta

4/5

0 recenzii
1 recenzie
0 recenzii
0 recenzii
0 recenzii
Resetați filtrul
4/ 5
Un produs foarte eficient pentru tenul meu gras predispus la acnee. @Bioderma dacă ați putea face și o varianta fara parfum și cu spf 50 ar absolut perfect 😊
Helpful ?
1