Photoderm AR SPF50+

Protecție solară foarte înaltă anti-roșeață

Protecție solară specifică

Pielea sensibilă predispusă la roșeață

Brevetul Rosactiv

Pentru cine este indicat?

Adulți, Adolescenți

Ce ingrediente conține?

Descoperă compoziția
Prescribed by dermatologists Prescris de medicii dermatologi

Eficacitate dovedită clinic.

Roșeața este redusă cu 31%

PHOTODERM AR SPF50+

  • Garantează o protecție UVA/UVB foarte ridicată
  • SUN ACTIVE DEFENSE: protecție solară de înaltă tehnologie, întărită împotriva razelor UVA
  • Calmează și reduce roșeața datorită complexului Rosactiv™
  • Ajută la controlul reacției pielii și previne apariția de noi erupții cutanate
  • 8 ore de hidratare
  • Nuanță naturală uniformizantă

Textură cremoasă - Nelipicioasă - Nu lasă film gras - Fără parfum - Toleranță cutanată și oculară foarte bună - Non-comedogenic - Rezistent la apă

Află mai multe

banner club naos

 

Toate produsele BIODERMA sunt formulate în conformitate cu principiile ecobiologiei. Un concept aflat în centrul abordării NAOS pentru a respecta ecosistemul pielii și a-i menține sănătatea. Pe termen lung.

Când pielea suferă de roșeață persistentă, radiațiile solare pot fi un factor agravant. Pentru a limita evoluția roșeței, prevenirea este esențială, dar nu numai. Este nevoie de o fotoprotecție adaptată care să ofere cea mai bună protecție UVA-UVB.

Photoderm AR SPF50+ oferă protecție solară de înaltă toleranță cu o acțiune biomimetică biologică liniștitoare care combină:
- complexul Rosactiv™ care limitează apariția înroșirii
- Vitamina E, care protejează în mod natural impotriva stresului oxidativ
- Tehnologia SUN ACTIVE DEFENSE, mai degrabă decât suprapunerea pielii cu filtre, întărește abilitățile de autoapărare ale pielii pentru a compensa impactul biologic al UVA. Aduce o protecție antioxidantă și menține apărarea imunitară a pielii sub soare.

Această formulă este soluția perfectă de îngrijire solară pentru a reduce roșeața cu o nuanță naturală, oferind o afinitate perfectă cu toate tipurile de piele, chiar și cu cea mai sensibilă.

Face Față
Neck Gât

Aplicați de mai multe ori pe zi.

  • Etapa 1 Se aplică generos și uniform pe față și gât, înaintea expunerii la soare (reducerea cantităţii aplicate, reduce nivelul de protecţie).
  • Etapa 2 Reaplicaţi după înot, ștergerea cu prosopul, activităţi sportive.

Produsul se aplică doar pe pielea sănătoasă. A se evita contactul cu hainele. Expunerea îndelungată la soare reprezintă o amenințare gravă pentru sănătate. Nu rămâneţi timp îndelungat la soare chiar dacă folosiţi un produs de protecţie solară.

Produse cu eco-design: Lucrăm zilnic la îmbunătățirea produselor noastre pentru a minimiza impactul lor asupra mediului înconjurător. Cele mai multe dintre produsele noastre sunt fabricate din plastic 100% reciclabil, toate cutiile noastre exterioare sunt 100% reciclabile și sunt fabricate din hârtie provenită din păduri gestionate durabil. Instrucțiuni de sortare: Vă rugăm să consultați instrucțiunile locale de sortare pentru a recicla produsul cât mai corect.

Roșeața este provocată, în principal, de dilatarea și slăbirea vaselor de sânge din piele. Complexul brevetat Rosactiv ™ funcționează pe un factor care determină modificarea micro-vaselor.

Rezultate dovedite prin studii clinice

Calmează

Calmează pielea pentru 92% dintre utilizatori (1)

Lasă pielea confortabilă pentru 100% dintre utilizatori (1)Hidratează

8 ore de hidratare (2)Uniformizează

Uniformizează aspectul pielii pentru 92% dintre utilizatori (1)

Află mai multe

Reduce și previne roșeața

Roșeața este redusă pentru 96% dintre utilizatori(1)

Ajută la controlul reacției pielii pentru 88% dintre utilizatori(1)

Previne apariția de noi erupții cutanate pentru 92% dintre utilizatori(1)Păstrează sănătatea pielii

+24% Protecția sistemului imunitar al pielii (3)

+26% Protecție împotriva stresului oxidativ (3)

Află mai multe

Acest produs a fost formulat conform abordării ecobiologice a laboratoarelor NAOS pentru a vă oferi cea mai bună îngrijire. La baza acestui produs se află:

Roșeața este cauzată, în primul rând, de dilatarea și slăbirea vaselor sangvine la nivelul microcirculației sângelui prin piele. Acest complex brevetat acționează asupra unui factor care contribuie la schimbările acestor vase sangvine pentru microcirculația sângelui .

Brevetul SUN ACTIVE DEFENSE asigură o protecție solară înaltă împotriva razelor UVA. Asocierea de filtre UV și protecția biologică stimulează capacitatea de autoapărare a pielii pentru a ajuta la menținerea pe termen lung a sănătății pielii expuse la soare.

Descoperă lista de ingrediente

Tipul pielii
Vârsta

2.7/5

1 recenzie
0 recenzii
0 recenzii
1 recenzie
1 recenzie
Resetați filtrul
5/ 5
Imi place acest produs sunt cu un ten sensibil care se impaca foarte bine cu aceast SPF. Am incercat multe alte produse pe care nu le puteam suporta. De asemenea e o crema lejera pe fata, nu imi ingrasa tenul (mentionez ca am un ten normal sensibil, reactiv) si are protectia maxima, SPF 50
Helpful ?
0
1/ 5
după aplicarea pe față, totul arde, fața este roșie și există cercuri albastre uriașe sub ochi
Helpful ?
0
2/ 5
Este o varianta imbunatatita a fostei creme, dar pentru pielea mea nu functioneaza. Dupa ce o intind pe fata, se formeaza scuame :( Este prima data cand am o astfel de experienta. Am folosit ani de zile crema in formula veche (capac galben) si mi-a mers excelent.
Helpful ?
0