Photoderm Cover Touch Mineral SPF 50+ nuanță aurie

Acoperire completă. Lasă pielea să respire.

Protecție solară clasică și bronzantă

Piele mixtă sau grasă Piele predispusă la acnee Alergii la filtrele chimice

SUN ACTIVE DEFENSE

Pentru cine este indicat?

Adulți, Adolescenți

Ce ingrediente conține?

Descoperă compoziția
Prescribed by dermatologists Prescris de medicii dermatologi

Eficacitate dovedită.

Matifiază pielea timp de 8 ore.*

PHOTODERM COVER TOUCH MINERAL SPF50+ DORÉE

  • Protejează împotriva razelor UVA și UVB cu filtre și pigmenți 100% minerali.
  • Brevetul SUN ACTIVE DEFENSE**asigură o protecție solară înaltă, împotriva razelor UVA. Asocierea de filtre UV și protecția biologică, stimulează capacitatea de autoapărare a pielii pentru a ajuta la menținerea pe termen lung a sănătății pielii expuse la soare.
  • Corectează și uniformizează aspectul pielii. Îmbunătățește calitatea sebumului.
  • Acoperire completă. Matifiază pielea timp de 8 ore.
  • 8 ore de control al secreției de sebum, efect ultra-mat, anti-luciu

Formulă neparfumată. Toleranță cutanată și oculară foarte bună, în condiții normale de utilizare. Non comedogenic. Rezistent la apă, căldură, transfer și umiditate.

Află mai multe

banner club naos

 

Toate produsele BIODERMA sunt formulate în conformitate cu principiile ecobiologiei. Un concept aflat în centrul abordării NAOS pentru a respecta ecosistemul pielii și a-i menține sănătatea. Pe termen lung.

Pielea mixtă și grasă sau predispusă anterior la acnee poate suferi de leziuni inestetice precum pete brune, urme sau pete roșii. Sunt supărătoare pentru pacienți și le pot afecta calitatea vieții. În timpul expunerii la soare, aceste tulburări ale pielii sunt agravate. Petele închise la culoare apar și mai întunecate, porii sunt mai vizibili, iar petele roșii revin.

Photoderm COVER Touch Mineral SPF50+ este creat pentru pielea mixtă și grasă și conține ingredientele esențiale care:

Uniformizează, corectează nuanța pielii și acoperă perfect imperfecțiunile datorită unei concentrații înalte de pigmenți minerali.
Textura lejeră lasă pielea să respire, porii nu sunt blocați, imperfecțiunile sunt reduse zi după zi datorită brevetului Fluidactiv™.
Potrivit pentru pielea inchisă la culoare.
Toleranță cutanată și oculară foarte bună, în condiții normale de utilizare.


Face Față
Neck Gât

Pentru utilizare zilnică, se folosește după aplicarea cremei de hidratare.

  • Etapa 1 Pentru un ten fără cusur, cu un finisaj mat, fără a crea un efect de mască, aplicați produsul pe piele din centrul feței spre exterior.
  • Etapa 2 Puteți folosi un burețel sau o pensulă de machiaj pentru o aplicare uniformă.
  • Etapa 3 Aplicați pe față și gât uniform și generos înainte de expunere (reducerea cantității de produs reduce nivelul de protecție).
  • Etapa 4 Reaplică frecvent înainte și după înot, uscare cu prosopul sau sport.

A se evita contactul cu hainele. Expunerea excesivă la soare poate dăuna sănătății, chiar și cu protecție solară.

Produse cu eco-design: Lucrăm zilnic la îmbunătățirea produselor noastre pentru a minimiza impactul lor asupra mediului înconjurător. Cele mai multe dintre produsele noastre sunt fabricate din plastic 100% reciclabil, toate cutiile noastre exterioare sunt 100% reciclabile și sunt fabricate din hârtie provenită din păduri gestionate durabil. Instrucțiuni de sortare: Vă rugăm să consultați instrucțiunile locale de sortare pentru a recicla produsul cât mai corect.

Pielea mixtă și grasă sau predispusă anterior la acnee poate suferi de leziuni inestetice precum pete brune, urme sau pete roșii. Sunt supărătoare pentru pacienți și le pot afecta calitatea vieții. În timpul expunerii la soare, aceste tulburări ale pielii sunt agravate. Petele închise la culoare apar și mai întunecate, porii sunt mai vizibili, iar petele roșii revin.

Astăzi, majoritatea oamenilor caută texturi cu acoperire mare pentru a ascunde petele. Aceștia apelează la fonduri de ten, care conțin concentrații mari de siliconi (cunoscute ca fiind ocluzive) și nu sunt potrivite pentru starea pielii lor; nu folosesc în mod regulat produse de protecție solară, deși este necesar, pentru a limita agravarea leziunilor.

Rezultate dovedite prin studii clinice

Matifiază

Matifiază imediat pielea pentru 94% dintre utilizatori, timp de 8 ore (1)Lasă pielea să respire

+10,3% pierderi transepidermice de apă după o singură aplicare a produsului (3)

Află mai multe

Ține sub control sebumul pielii

Matifiază pielea timp de 8 ore (1)

-22,6% secretie de sebum după 28 de zile de utilizare (2)Păstrează pielea sănătoasă


+24% Protecția sistemului imunitar al pielii (4)

+26% Protecție împotriva stresului oxidativ (4)

Află mai multe

Acest produs a fost formulat conform abordării ecobiologice a laboratoarelor NAOS pentru a vă oferi cea mai bună îngrijire. La baza acestui produs se află:

SUN ACTIVE DEFENSE: protecție solară de înaltă tehnologie, întărită împotriva razelor UVA. O asociere de filtre UV și o protecție biologică brevetată care îmbunătățește capacitatea de autoapărare a pielii, pentru a ajuta la menținerea sănătății sale de lungă durată atunci când este expusă la soare.

Modificările fluidității sebumului pot fi responsabile de petele pielii. Acest complex brevetat luptă împotriva îngroșării sebumului, pentru a împiedica înfundarea porilor și pentru a minimiza riscul apariției petelor.

Descoperă lista de ingrediente

Tipul pielii
Vârsta

0/5

0 recenzii
0 recenzii
0 recenzii
0 recenzii
0 recenzii
Resetați filtrul
Încă nu există recenzii pentru acest produs. Poți fi tu prima persoană care își exprimă părerea!