Photoderm Nude Touch Mineral SPF 50+ Deschis

Îngrijire solară minerală cu efect invizibil.

Protecție solară clasică și bronzantă

Piele mixtă sau grasă Alergii la filtrele chimice

SUN ACTIVE DEFENSE

Pentru cine este indicat?

Adulți, Adolescenți

Ce ingrediente conține?

Descoperă compoziția
Premiat

Eficacitate dovedită

8 ore de control al sebumului – nu încarcă pielea

PHOTODERM NUDE TOUCH MINERAL SPF50+ CLAIRE

 • Garantează protecție UVA/UVB foarte înaltă, cu filtre 100% minerale și protecție la lumina vizibilă datorită oxizilor de fier
 • Brevetul SUN ACTIVE DEFENSE: protecție solară de înaltă tehnologie, întărită împotriva razelor UVA
 • Îmbunătățește calitatea sebumului și limitează apariția noilor imperfecțiuni datorită brevetului patentat Fluidactiv™ combinat cu acid salicilic și capryloil glicină.
 • Uniformizează și îmbunătățește nuanța tenului
 • Potrivit pentru pielea deschisă.
 • Oferă control al sebumului timp de 8 ore, cu un finisaj pudrat.
 • Efect dry touch care se adaptează perfect nuanţei tenului.
 • Textură ultra-lejeră și mătăsoasă la aplicare

  Fără parfum - Bază excelentă de machiaj - Toleranțîă cutanată și oculară foarte bună - Non-comedogenic - Rezistent la apă, temperatură ridicată și umiditate.
Află mai multe

banner club naos

 

Toate produsele BIODERMA sunt formulate în conformitate cu principiile ecobiologiei. Un concept aflat în centrul abordării NAOS pentru a respecta ecosistemul pielii și a-i menține sănătatea. Pe termen lung.

Combinația dintre filtrele minerale UVA / UVB și brevetul celular Bioprotection ™ protejează pielea de daunele UV imediat și într-un mod durabil. Bioprotecția celulară activează apărarea naturală a pielii, protejează celulele și combate îmbătrânirea prematură a pielii.


Formul 100% minerală, cu tehnologie revoluționară Liquid-to-poder în trei etape: 1) La aplicare, agenții volatili se evaporă creând o formulă extrem de ușoară. 2) Aplicația matasoasă permite pigmenților și filtrelor să fie răspândite uniform pe piele pentru un ten perfect protejat, uniform. 3) Agenții de hidratare pătrund în straturile superficiale ale pielii, făcând loc pentru o finisare pudră, mată.


Acțiune instantanee piele mată și anti-imperfecțiune: 1) Pudre matifiante și cu focalizare moale pentru o acțiune anti-strălucire. 2) Acidul salicilic netezește textura pielii și crește strălucirea tenului.


Acțiune anti-imperfecțiune de lungă durată: brevetul Fluidactiv ™ combinat cu Capryloyl Glycine reglează cantitatea și calitatea sebumului produs zi de zi și împiedică astfel să apară imperfecțiuni ".

Face Față
Neck Gât

Se utilizează zilnic, după aplicarea cremei de hidratare. Disponibil și în nuanţele Foarte deschis și Auriu

 • Etapa 1 Se agită bine înainte de folosire, până se aud biluțele eliberate în flacon.
 • Etapa 2 Se utilizează zilnic, după aplicarea cremei de hidratare. Se aplică pe față și gât înainte de expunerea la soare (reducerea cantității de produs poate reduce nivelul de protecție).
 • Etapa 3 Reaplicati frecvent pentru a mentine protectia, mai ales dupa transpiratie, înot sau ștergerea cu prosopul.

A se evita contactul cu hainele. Expunerea îndelungată la soare este o ameninţare gravă pentru sănătate, chiar dacă folosiţi un produs de protecţie solară.

Produse cu eco-design: Lucrăm zilnic la îmbunătățirea produselor noastre pentru a minimiza impactul lor asupra mediului înconjurător. Cele mai multe dintre produsele noastre sunt fabricate din plastic 100% reciclabil, toate cutiile noastre exterioare sunt 100% reciclabile și sunt fabricate din hârtie provenită din păduri gestionate durabil. Instrucțiuni de sortare: Vă rugăm să consultați instrucțiunile locale de sortare pentru a recicla produsul cât mai corect.

Nu toate tipurile de piele răspund în același mod la radiațiile solare, deoarece fiecare individ are propria sa fotosensibilitate, caracterizată prin fototipul său. Tipul de piele mixt și gras se caracterizează prin exces de sebum, fie pe zona T (piele mixtă), fie pe întreaga față (piele grasă) care poate fi însoțită de mici pete.

Tested under dermatological and ophtalmological control

Uniformizează aspectul pielii

Produce un efect de piele perfectă: 97% (1)

Oferă o strălucire naturală pielii pentru 97% dintre utilizatori (1)

Nu lasă urme pentru 89% dintre utilizatori (1)Finisaj uscat și pudrat

Efect dry-touch pentru 91% dintre utilizatori (1)

Acțiune anti-strălucire imediată pentru 88% dintre utilizatori (1)

Lasă pielea moale pentru 91% dintre utilizatori (1)

Efect invizibil pentru 91% dintre utilizatori (1)

Află mai multe

Anti-strălucire

Efect matifiant semnificativ timp de 8 ore (2)

Limitează producția de sebum după 21 de zile pentru 85% dintre utilizatori (1)Reduce imperfecțiunile


După 21 de zile, imperfecțiunile sunt reduse pentru 71% dintre utilizatori(1)

Ajută la reducerea semnelor, cum ar fi cicatricile de acnee, după 28 de zile de utilizare (3)Păstrează sănătatea pielii

+24% Protecția sistemului imunitar al pielii (4)

+26% Protecție împotriva stresului oxidativ (4)

Află mai multe

Acest produs a fost formulat conform abordării ecobiologice a laboratoarelor NAOS pentru a vă oferi cea mai bună îngrijire. La baza acestui produs se află:

SUN ACTIVE DEFENSE: protecție solară de înaltă tehnologie, întărită împotriva razelor UVA. O asociere de filtre UV și o protecție biologică brevetată care îmbunătățește capacitatea de autoapărare a pielii, pentru a ajuta la menținerea sănătății sale de lungă durată atunci când este expusă la soare.

Modificările fluidității sebumului pot fi responsabile de petele pielii. Acest complex brevetat luptă împotriva îngroșării sebumului, pentru a împiedica înfundarea porilor și pentru a minimiza riscul apariției petelor.

Descoperă lista de ingrediente

Tipul pielii
Vârsta

5/5

1 recenzie
0 recenzii
0 recenzii
0 recenzii
0 recenzii
Resetați filtrul
5/ 5
Îmi place acest produs pentru că nu numai imi protejează pielea de razele soarelui dar și acoperă perfect petele mele pigmentare datorita nuanței similare cu fondul de ten...efectiv îl ador.
Helpful ?
0