Photoderm PEDIATRICS Mineral SPF50+

Protecție solară minerală pentru pielea delicată a bebelușilor expusă inevitabil la soare

Protecție solară pentru copii

Pielea delicată a bebelușilor Piele cu tendință atopică

SUN BARRIER TECHNOLOGY

Pentru cine este indicat?

Bebeluși

Ce ingrediente conține?

Descoperă compoziția
Prescribed by dermatologists Prescris de medicii dermatologi

Eficacitate dovedită clinic.

+28% PROTECȚIE ANTIOXIDANTĂ

Photoderm PEDIATRICS Mineral SPF50+

-  SUN BARRIER TECHNOLOGY: Protecție solară de înaltă tehnologie concepută pentru a proteja abilitățile de autoapărare ale pielii delicate a copiilor când este expusă la soare.

TRIPLĂ PROTECȚIE: spectru larg optimizat împotriva razelor UVA scurte și lungi - Protecție antoxidantă – Funcție de barieră a pielii.

- Textură lejeră, care se absoarbe rapid în piele

- Lasă pielea moale și suplă.

- Aplicare ușoară

Multi-rezistent: apă, salivă.

Începând cu 0+ luni - Pentru față și corp - Nelipicios - Non-gras - Fără parfum - Toleranță cutanată și oculară foarte bună - Potrivit pentru pielea predispusă la atopie

Află mai multe

banner club naos

 

Toate produsele BIODERMA sunt formulate în conformitate cu principiile ecobiologiei. Un concept aflat în centrul abordării NAOS pentru a respecta ecosistemul pielii și a-i menține sănătatea. Pe termen lung.

Photoderm Pediatrics Mineral SPF50+ este rezultatul expertizei Bioderma în domeniul biologiei pielii, folosită pentru a răspunde nevoilor specifice ale pielii copiilor.

Cercetarea avansată Bioderma a dezvoltat SUN BARRIER TECHNOLOGY: protecția noastră solară de înaltă tehnologie a fost concepută pentru a proteja abilitățile de autoapărare ale pielii delicate a copiilor când este expusă la soare.

Această tehnologie combină filtre UV, vitamina E prezentă în mod natural în piele și ulei de sâmburi de caise pentru un aport de lipide biomimetice, oferind o protecție triplă:

- Protecție UV cu spectru larg, optimizată împotriva UVA scurte și lungi

- Protecție antioxidantă pentru a păstra rezervele naturale scăzute ale pielii în scualen de la oxidarea UV și pentru a preveni daunele pe termen lung

- Protecția și întărirea funcției de barieră naturală a pielii

Protecția 100% minerală fizic prezentă în Photoderm PEDIATRICS MINERAL SPF50+ asociază două ecrane minerale pentru a oferi o protecție solară foarte ridicată, permițând în același timp o aplicare ușoară, care nu lasă urme albe pe piele.

Protejează foarte bine și sigur pielea copiilor. Acestea permit formulei noastre să respecte ecosistemele acvatice, neprezentând nici o toxicitate pentru corali, microalge și plancton de apă dulce.

Față și corp

Aplicați numai pe pielea sănătoasă. Bebeluși de la 0+ luni.

  • Etapa 1 Se aplică generos și uniform pe piele, înaintea expunerii la soare (o cantitate mai mică de produs reduce nivelul de fotoprotecţie).
  • Etapa 2 Se reaplică în mod frecvent înainte și după înot, frecare sau activităţi sportive.
  • Etapa 3 După expunere, curățați pielea cu Atoderm Ulei de duș și hidratați cu Atoderm Intensive Balsam.

Feriți bebelușii și copiii mici de la soare. Încurajați copiii să poarte îmbrăcăminte cu protecție UV și să folosească produsul pe zonele neacoperite. Expunerea excesivă la soare poate dăuna sănătății. Nu vă expuneți perioade îndelungate la soare.

Produse cu eco-design: Lucrăm zilnic la îmbunătățirea produselor noastre pentru a minimiza impactul lor asupra mediului înconjurător. Cele mai multe dintre produsele noastre sunt fabricate din plastic 100% reciclabil, toate cutiile noastre exterioare sunt 100% reciclabile și sunt fabricate din hârtie provenită din păduri gestionate durabil. Instrucțiuni de sortare: Vă rugăm să consultați instrucțiunile locale de sortare pentru a recicla produsul cât mai corect.

80% lasă pielea netedă și suplă (1)

93% Non-gras, non-lipicios (1)

Află mai multe

+28% PROTECȚIE ANTIOXIDANTĂ (2)

Află mai multe

Acest produs a fost formulat conform abordării ecobiologice a laboratoarelor NAOS pentru a vă oferi cea mai bună îngrijire. La baza acestui produs se află:

Protecția solară de înaltă tehnologie a fost concepută pentru a proteja abilitățile de autoapărare ale bebelușilor și ale pielii delicate a copiilor sub expunerea la soare. Această tehnologie combină filtre UV, vitamina E (prezentă în mod natural în piele) și ulei de sâmburi de caise pentru un aport de lipide biomimetice și oferă o protecție triplă: - Protectie UV cu spectru larg, optimizată împotriva UVA scurte și lungi - Protecție antioxidantă, pentru a păstra rezervele naturale scăzute ale pielii în scualen de la oxidarea UV și pentru a preveni daunele pe termen lung - Păstrarea funcției naturale de barieră a pielii

Descoperă lista de ingrediente

Tipul pielii
Vârsta

0/5

0 recenzii
0 recenzii
0 recenzii
0 recenzii
0 recenzii
Resetați filtrul
Încă nu există recenzii pentru acest produs. Poți fi tu prima persoană care își exprimă părerea!