Photoderm PEDIATRICS Spray SPF50+

Protecție solară foarte înaltă & multi-rezistentă.
Textură invizibilă, 8 ore de hidratare.

Protecție solară pentru copii

Pielea delicată a copiilor Piele cu tendință atopică

SUN BARRIER TECHNOLOGY

Pentru cine este indicat?

Copii, Bebeluși

Ce ingrediente conține?

Descoperă compoziția
Prescribed by dermatologists Prescris de medicii dermatologi

Eficacitate dovedită clinic.

+20% PROTECȚIE ANTIOXIDANTĂ

Photoderm PEDIATRICS Spray SPF50+

-  SUN BARRIER TECHNOLOGY: Protecție solară de înaltă tehnologie concepută pentru a proteja abilitățile de autoapărare ale pielii delicate a copiilor când este expusă la soare.

TRIPLĂ PROTECȚIE: spectru larg optimizat împotriva razelor UVA scurte și lungi - Protecție antoxidantă – Funcție de barieră a pieli

- 8 ore de hidratare

- FOARTE REZISTENT: apă, nisip, transpirație și frecare

- APLICARE: pe pielea umedă sau uscată; aplicare ușoară, absorbție rapidă, finisaj invizibil

Copii de la 12 luni - Pentru față și corp - Nelipicios - Non-gras - Fără parfum - Toleranță cutanată și oculară foarte bună - Potrivit pentru pielea predispusă la atopie

Află mai multe

banner club naos

 

Toate produsele BIODERMA sunt formulate în conformitate cu principiile ecobiologiei. Un concept aflat în centrul abordării NAOS pentru a respecta ecosistemul pielii și a-i menține sănătatea. Pe termen lung.

Photoderm Pediatrics Spray SPF50+ este rezultatul expertizei Bioderma în domeniul biologiei pielii, folosită pentru a răspunde nevoilor specifice ale pielii copiilor.

Cercetarea avansată Bioderma a dezvoltat SUN BARRIER TECHNOLOGY: protecția noastră solară de înaltă tehnologie a fost concepută pentru a proteja abilitățile de autoapărare ale pielii delicate a copiilor când este expusă la soare.

Această tehnologie combină filtre UV, vitamina E prezentă în mod natural în piele și ulei de sâmburi de caise pentru un aport de lipide biomimetice, oferind o protecție triplă:

- Protecție UV cu spectru larg, optimizată împotriva UVA scurte și lungi

- Protecție antioxidantă pentru a păstra rezervele naturale scăzute ale pielii în scualen de la oxidarea UV și pentru a preveni daunele pe termen lung

- Protecția și întărirea funcției de barieră naturală a pielii

Noua noastră generație de asocieri de filtre combină doar 4  filtre UV necontroversate cu un profil ecotox scăzut.

Protejează foarte bine și sigur pielea copiilor. Acestea permit formulei noastre să respecte ecosistemele acvatice, neprezentând nici o toxicitate pentru corali, microalge și plancton de apă dulce, iar Photoderm PEDIATRICS Spray SPF50+ are un punctaj de 90/100 pe YUKA.

Față și corp

Aplicați numai pe pielea sănătoasă. Copii de la 12 luni.

  • Etapa 1 Se aplică generos și uniform pe piele, înaintea expunerii la soare (o cantitate mai mică de produs reduce nivelul de fotoprotecţie).
  • Etapa 2 Pulverizați în palmă înainte de a aplica pe față.
  • Etapa 3 Se reaplică în mod frecvent înainte și după înot, frecare sau activităţi sportive.
  • Etapa 4 Evitați contactul cu țesăturile.
  • Etapa 5 După expunere, spălați pielea cu Atoderm Ulei de duș și hidratați cu Atoderm Intensive Balsam.

Feriți bebelușii și copiii mici de la soare. Încurajați copiii să poarte îmbrăcăminte cu protecție UV și să folosească produsul pe zonele neacoperite. Expunerea excesivă la soare poate dăuna sănătății. Nu vă expuneți perioade îndelungate la soare.

Produse cu eco-design: Lucrăm zilnic la îmbunătățirea produselor noastre pentru a minimiza impactul lor asupra mediului înconjurător. Cele mai multe dintre produsele noastre sunt fabricate din plastic 100% reciclabil, toate cutiile noastre exterioare sunt 100% reciclabile și sunt fabricate din hârtie provenită din păduri gestionate durabil. Instrucțiuni de sortare: Vă rugăm să consultați instrucțiunile locale de sortare pentru a recicla produsul cât mai corect.

Pe măsură ce se dezvoltă, de la naștere până la vârsta adultă, pielea bebelușilor și a copiilor este deosebit de delicată și necesită o îngrijire specială atunci cândeste expusă la soare. Pielea copiilor prezintă caracteristici care o fac să fie fragilă și mai sensibilă. Pentru a rămâne sănătoasă și pentru a se adapta mai bine la mediul său, pielea copiilor are nevoie de produse de îngrijire speciale, adaptate.


Pielea copiilor mici necesită o protecție specifică înaltă, care oferă cele mai bune garanții de siguranță: compensarea nivelului lor scăzut de antioxidanți și funcția lor de barieră naturală fiind încă în curs de maturizare.


8 ore de hidratare (1)

94% Non-gras, non-lipicios (2)

Află mai multe

+20% PROTECȚIE ANTIOXIDANTĂ (3)

100% ÎNTĂREȘTE BARIERA CUTANATĂ (2)

Află mai multe

Acest produs a fost formulat conform abordării ecobiologice a laboratoarelor NAOS pentru a vă oferi cea mai bună îngrijire. La baza acestui produs se află:

Protecția solară de înaltă tehnologie a fost concepută pentru a proteja abilitățile de autoapărare ale bebelușilor și ale pielii delicate a copiilor sub expunerea la soare. Această tehnologie combină filtre UV, vitamina E (prezentă în mod natural în piele) și ulei de sâmburi de caise pentru un aport de lipide biomimetice și oferă o protecție triplă: - Protectie UV cu spectru larg, optimizată împotriva UVA scurte și lungi - Protecție antioxidantă, pentru a păstra rezervele naturale scăzute ale pielii în scualen de la oxidarea UV și pentru a preveni daunele pe termen lung - Păstrarea funcției naturale de barieră a pielii

Descoperă lista de ingrediente

Tipul pielii
Vârsta

0/5

0 recenzii
0 recenzii
0 recenzii
0 recenzii
0 recenzii
Resetați filtrul
Încă nu există recenzii pentru acest produs. Poți fi tu prima persoană care își exprimă părerea!