Photoderm SPOT-AGE SPF50+

Gel-cremă cu efect antioxidant împotriva petelor cutanate.

Protecție solară specifică

În urma tratamentelor dermatologice Pete solare, pete maronii, fotoîmbătrânire

Brevetul Cellular Bioprotection™

Pentru cine este indicat?

Adulți

Ce ingrediente conține?

Descoperă compoziția

Eficacitate dovedită prin studii clinice.

Reduce vizibil semnele foto-îmbătrânirii: 79%. *

 • Oferă o protecție UVA / UVB foarte ridicată
 • Previne și ajută la reducerea semnelor vizibile de foto-îmbătrânire (pete hiperpigmentare, riduri și lipsă de fermitate).
 • Hidratează pielea durabil
 • Previne deteriorarea și ajută la regenerarea pielii
 • Textura ușoară, uscată, gel-cremă - bază excelentă de machiaj
 • Toleranță foarte bună pentru piele și ochi - Non-comedogenic - Rezistent la apă - Rezistent la căldură și umiditate ridicate - Retenție SPF 8 ore - Post laser superficial
 • Află mai multe

  Toate produsele BIODERMA sunt formulate în conformitate cu principiile ecobiologiei. Un concept aflat în centrul abordării NAOS pentru a respecta ecosistemul pielii și a-i menține sănătatea. Pe termen lung.

  Inovația Bioderma combină puterea celor 3 ingrediente active recunoscute de dermatologi cu filtre solare pentru o protecție cu spectru larg (radiații ultraviolete- lumină vizibilă - radiații infraroșii) și creează un mediu care previne și ajută la reducerea semnelor vizibile ale foto-îmbătrânirii (pete hiperpigmentare,riduri și lipsă de fermitate).
  Brevetul celular Bioprotection ™ (1) oferă protecție biologică internă, activând sistemul imunitar biologic al pielii.
  Vitamina E (2) și Vitamina C (3) selectate în Photoderm SPOT-AGE SPF 50+ cu stabilitate crescută oferă protecție suplimentară împotriva întregului spectru solar.
  Previne apariției de noi pete.
  Vitamina C din produs este de trei ori mai stabilă decât forma biologică sa activă numită acid L-ascorbic.
  Vitamina E este introdusă sub cea mai naturală și activă formă a sa. Blochează reacțiile radicalilor liberi permițând protejarea membranelor celulare și limitarea efectelor foto-îmbătrânirii asupra pielii.
  Centella asiatica (4) previne deteriorarea dermului și regenerează pielea.

  Face Față
  Neck Gât

  Utilizare zilnică pentru a reduce la minimum riscurile de apariție a petelor și foto-îmbătrânire

  • Etapa 1 Aplicați singur sau după crema de zi.
  • Etapa 2 Se aplică generos și uniform pe piele, înaintea expunerii la soare (o cantitate mai mică de produs reduce nivelul de fotoprotecţie).
  • Etapa 3 Se reaplică în mod frecvent înainte și după înot, frecare sau activităţi sportive.

  Se aplică pe pielea sănătoasă. Expunerea excesivă la soare este dăunătoare sănătății .

  Produse cu eco-design: Lucrăm zilnic la îmbunătățirea produselor noastre pentru a minimiza impactul lor asupra mediului înconjurător. Cele mai multe dintre produsele noastre sunt fabricate din plastic 100% reciclabil, toate cutiile noastre exterioare sunt 100% reciclabile și sunt fabricate din hârtie provenită din păduri gestionate durabil. Instrucțiuni de sortare: Vă rugăm să consultați instrucțiunile locale de sortare pentru a recicla produsul cât mai corect.

  Foto-îmbătrânirea pielii sau helodermia are ca rezultat petele hiperpigmentare numite și lentigine, riduri și pierderea elasticității pielii.

  Rezultate dovedite prin studii clinice

  Ajută la reducerea semnelor vizibile de foto-îmbătrânire
  Riduri mai netede după 28 de zile de utilizare cu 15% *
  Reduce apariția de noi pete: 97% *
  Corectează vizibil semnele foto-îmbătrânirii: 79% *

  Află mai multe

  Acest produs a fost formulat conform abordării ecobiologice a laboratoarelor NAOS pentru a vă oferi cea mai bună îngrijire. La baza acestui produs se află:

  Pentru a se proteja de deteriorările celulare provocate de expunerea la soare, pielea se bazează pe mecanisme naturale de protecție, care uneori se pot dovedi insuficiente. Acest complex brevetat consolidează sistemul natural de apărare a celulelor pielii pentru a-și crește rezistența la efectele negative ale radiațiilor solare. Acest brevet dezvoltat de Institutul de Cercetare NAOS a fost conceput în Aix-en-Provence, în cadrul laboratoarelor noastre.

  Descoperă lista de ingrediente