Sebium Ser

Primul ser ecobiologic pentru tratarea semnelor vizibile ale
acneei adulte*

*la Bioderma

Nou

Ser

Piele predispusă la acnee

Brevetul Fluidactiv

Pentru cine este indicat?

Adulți

Ce ingrediente conține?

Descoperă compoziția
Prescribed by dermatologists Prescris de medicii dermatologi

Eficacitate dovedită

Eficacitate dovedită după 7 zile de utilizare asupra coșurilor, semnelor, porilor dilatați și a liniilor fine

Anti-imperfecțiuni: elimină coșurile și porii dilatați

Anti-semne: reduce urmele existente și previne formarea altora noi

Efect de netezire: acționează asupra primelor semne de îmbătrânire prin netezirea liniilor fine

Toleranță ridicată

8 ore de hidratare

Află mai multe

banner club naos

 

Toate produsele BIODERMA sunt formulate în conformitate cu principiile ecobiologiei. Un concept aflat în centrul abordării NAOS pentru a respecta ecosistemul pielii și a-i menține sănătatea. Pe termen lung.

Având la bază ecobiologia, Biodema's Research a dezvoltat Sébium Ser, primul ser ecobiologic anti-imperfecțiuni și semne ale îmbătrânirii.

Acțiunea complementară a ingredientelor active dozate cu precizie (Acid salicilic, Acetil Glucozamină, Acid hialuronic) și Tehnologia FLUIDACTIV acționează imediat asupra semnelor vizibile și a cauzelor fundamentale ale pielii adulte predispuse la acnee.

- Anti-imperfecțiuni: Acidul salicilic exfoliază pielea la suprafață pentru a reduce rapid coșurile în timp ce Tehnologia Fluidactiv previne biologic oxidarea sebumului și astfel apariția unor noi imperfecțiuni.

- Anti-semne și pori dilatați: Acidul salicilic acționează la suprafață pentru a reînnoi pielea, în timp ce Acetil Glucozamina, un derivat biomimetic al zahărului, prezent în mod natural în piele, promovează biologic reînnoirea celulară din interior.

- Previne primele semne ale îmbătrânirii Acidul hialuronic, biomimetic, hidratează suprafața pielii, în timp ce Acetil Glucozamina stimulează sinteza internă a acidului hialuronic al pielii pentru a reduce liniile fine pe termen lung.

Face Față

Aplicați câteva picături dimineața și seara, pe față  și pe gât. Utilizați singur sau înaintea unui produs de curățare, la primele semne de pete.  

  • Etapa 1 Curăță pielea cu Sebium H2O.
  • Etapa 2 Aplică Sebium Ser pe toată fața.
  • Etapa 3 Masează ușor până la absorbție.
  • Etapa 4 Aplică Sebium Sensitive.

Produse cu eco-design: Lucrăm zilnic la îmbunătățirea produselor noastre pentru a minimiza impactul lor asupra mediului înconjurător. Cele mai multe dintre produsele noastre sunt fabricate din plastic 100% reciclabil, toate cutiile noastre exterioare sunt 100% reciclabile și sunt fabricate din hârtie provenită din păduri gestionate durabil. Instrucțiuni de sortare: Vă rugăm să consultați instrucțiunile locale de sortare pentru a recicla produsul cât mai corect.

Pielea predispusă la acnee este o problemă comună a pielii cu predispoziție la formarea punctelor negre și pete albe sau roșii cu diferite grade de severitate. Acneea tardivă sau acneea adultului este definită ca o acnee care se dezvoltă sau continuă în timpul maturității. Acest fenomen se datorează unor factori externi precum poluarea, stresul, stilul de viață, dar și factorilor interni precum fluctuația nivelului de hormoni sau dieta. Acneea adultă are caracteristici comune cu adolescenții (exces și sebum mai gros, înfundarea porilor, inflamație), dar are de-a face și cu apariția primelor semne de îmbătrânire (riduri, linii fine, pierderea strălucirii, neregularități pigmentare).

Testat sub control dermatologic

Eficacitate dovedită după 7 zile de utilizare asupra coșurilor, semnelor, porilor dilatați și a liniilor fine (1)

Află mai multe

Rezultate de lungă durată (după 28 de zile)(2):

-41% coșuri

-15% linii fine

Află mai multe

Acest produs a fost formulat conform abordării ecobiologice a laboratoarelor NAOS pentru a vă oferi cea mai bună îngrijire. La baza acestui produs se află:

Modificările fluidității sebumului pot fi responsabile de petele pielii. Acest complex brevetat luptă împotriva îngroșării sebumului, pentru a împiedica înfundarea porilor și pentru a minimiza riscul apariției petelor.

Descoperă lista de ingrediente
compozitie ecobiologie - NAOS

Tipul pielii
Vârsta

0/5

0 recenzii
0 recenzii
0 recenzii
0 recenzii
0 recenzii
Resetați filtrul
Încă nu există recenzii pentru acest produs. Poți fi tu prima persoană care își exprimă părerea!