Sensibio Defensive Ser

Sensibio Defensive Ser - concentrat calmant și hidratant, cu efect pe termen lung.

Ser

Piele sensibilă și sensibilizată

Defensive Tehnology

Pentru cine este indicat?

Adulți, Adolescenți

Ce ingrediente conține?

Descoperă compoziția

Eficacitate dovedită

Pielea este protejată împotriva agresiunilor externe: 90% (1)

SENSIBIO DEFENSIVE SERUM

 • Acționează asupra cauzelor îmbătrânirii premature
  • Calmează pielea imediat și pe termen lung

  • Protejează împotriva radicalilor liberi (acțiune antioxidantă)

  •Întărește bariera cutanată

  Acționează asupra consecințelor îmbătrânirii premature
  •Reduce ridurile, liniile fine

  •Reda strălucirea pielii

  •Hidratează timp de 24 de ore

  Îmbunătățește calitatea vieții persoanelor cu piele sensibilă
  Textură ușoară, cu penetrare rapidă. Toleranță foarte bună. Fără parfum  Testat sub supraveghere dermatologică.
Află mai multe

banner club naos

 

Toate produsele BIODERMA sunt formulate în conformitate cu principiile ecobiologiei. Un concept aflat în centrul abordării NAOS pentru a respecta ecosistemul pielii și a-i menține sănătatea. Pe termen lung.

Sensibilitatea pielii

Inovație dermatologică pentru pielea sensibilă și sensibilizată

Sensibilitatea pielii poate avea una din două origini: sensibilitatea naturală,  provocată de disfuncțiile biologice, sau cea indusă de factori de mediu sau de stilul de viață.

În loc să izolăm pielea într-o bulă, este nevoie să îi redăm capacitatea de a se apăra singură în mod corespunzător.

Fără a face compromisuri în privința eficacității, toleranței sau siguranței, experții Laboratoarelor dermatologice Bioderma consideră că pielea este un organ inteligent și îi oferă mecanismele necesare pentru a se adapta și a se apăra, chiar și atunci când mediul înconjurător devine agresiv pentru acest tip de piele.

Astfel, am dezvoltat Sensibio Defensive și Defensive Technology pentru a calma, proteja și ajuta pielea să devină mai rezistentă instant în fața agresiunilor zilnice. Sensibilitatea este redusă pe termen lung, iar calitatea vieții este îmbunătățită pentru persoanele care suferă din cauza pielii sensibile.

Face Față
Neck Gât
Defensive Ser Igienă Sensibio - Curățați pielea, Masați cu blândețe, Aplicați crema zilnică din gama Defensive
Defensive Ser Igienă Sensibio - Curățați pielea, Masați cu blândețe, Aplicați crema zilnică din gama Defensive

Aplicați dimineața și seara pe față și pe gât după curățare, în mod ideal, cu un produs de igienă Sensibio

 • Etapa 1 Curățați pielea, ideal cu un produs de igienă Sensibio
 • Etapa 2 Masați cu blândețe până se absoarbe
 • Etapa 3 Aplicați crema zilnică din gama Defensive

Produse cu eco-design: Lucrăm zilnic la îmbunătățirea produselor noastre pentru a minimiza impactul lor asupra mediului înconjurător. Cele mai multe dintre produsele noastre sunt fabricate din plastic 100% reciclabil, toate cutiile noastre exterioare sunt 100% reciclabile și sunt fabricate din hârtie provenită din păduri gestionate durabil. Instrucțiuni de sortare: Vă rugăm să consultați instrucțiunile locale de sortare pentru a recicla produsul cât mai corect.

Acest produs a fost formulat conform abordării ecobiologice a laboratoarelor NAOS pentru a vă oferi cea mai bună îngrijire. La baza acestui produs se află:

Sensibilitatea pielii poate fi naturală sau indusă de agresiunile externe. Această tehnologie acționează asupra cauzelor sensibilității cutanate și previne reactivitatea pielii, stresul oxidativ și alterarea funcției de barieră, probleme provocate de agresiunile zilnice.

Factorii externi de stres pot face pielea reactivă și sensibilă. Acest complex brevetat crește pragul de toleranță a pielii - indiferent de tipul de piele - pentru a-și consolida rezistența.

Descoperă lista de ingrediente
compozitie ecobiologie - NAOS

Tipul pielii
Vârsta

5/5

3 recenzii
0 recenzii
0 recenzii
0 recenzii
0 recenzii
Resetați filtrul
5/ 5
Din Mai2022 mi-am sensibilizat tenul care este deja matur, mixt și cu roseata. Am primit o mostra și după 3 zile îl care am dat în cantitate redusa pentru ca am deja teama de creme, am observat ca e benefica. Aproape am terminat 1 sticluță cu aplicare dimineața și seara. Recomand cu căldură! După multe creme, sper sa rămână crema preferata de tenul meu sensibilizat de peste 6 creme testate și refuzate..
Helpful ?
0
5/ 5
Cred ca este produsul meu favorit pentru fata de la Bioderma. Am ten sensibil, mixt, cu roseata si deshidratat, care nu e tare usor de multumit. Dar acest serum e perfect. Il folosesc zilnic dimineata si seara de cand a aparut, in ianuarie 2023, cam de o luna. Simt ca hidrateaza foarte bine fara sa incarce pielea si porii, nu exacerbeaza roseata, mi se pare ca tenul e mai luminos si observ ca ramane relatov mat all day long (vs. lucios in zona T fiind ten mixt). Il folosesc in combinatie cu crema Sensibio AR, si merg excelent impreuna. Clar merita incercat!
Helpful ?
0
5/ 5
Super
Helpful ?
0