Sensibio H2O

Apă micelară pentru curățarea și îndepărtarea machiajului pielii sensibile

Igienă zilnică fără clătire

Piele sensibilă Piele normală sau mixtă

Tehnologia Micelară

Pentru cine este indicat?

Adulți, Adolescenți

Ce ingrediente conține?

Descoperă compoziția
Premiat

Eficacitate dovedită

99% din machiaj eliminat. *

  • Curăță pielea de impurități și particule de poluare
  • Îndepărtează machiajul de pe față și conturul ochilor
  • Calmează pielea
  • Previne riscurile de reactivitate cutanată
  • Păstrează echilibrul natural al pielii

Toleranță foarte bună - Nu necesită clătire - Formulă neparfumată

Află mai multe

Toate produsele BIODERMA sunt formulate în conformitate cu principiile ecobiologiei. Un concept aflat în centrul abordării NAOS pentru a respecta ecosistemul pielii și a-i menține sănătatea. Pe termen lung.

Sensibio H2O este o apă micelară care demachiază și curăță cu delicatețe pielea sensibilă.

Formulat pe bază de micele cu proprietăți de curățare excelente și de îndepărtare a machiajului, Sensibio H2O curăță în profunzime fața, dimineața și seara, împiedicând astfel poluanții să exacerbeze sensibilitatea și să pătrundă în piele.

Tehnologia micelară dezvoltată de Laboratoarele Bioderma este inspirată din lipidele celulare găsite în piele. În perfectă armonie cu pielea, acestea păstrează pelicula protectoare naturală. Formulată cu un pH fiziologic de aproximativ 5,5, Sensibio H2O respectă echilibrul biologic al pielii, un echilibru este esențial pentru menținerea ei sănătoasă.

Calmează și previne riscurile pro-inflamatorii. Sensibio H2O conține apă purificată, având calitatea preparatelor injectabile. De asemenea, prezintă un complex de 3 zaharuri calmante biomimetice care împiedică procesul inflamator.

Selecția atentă a ingredientelor asigură o toleranță perfectă și garantează că orice urme rămase de produs pe piele nu prezintă riscul de deteriorare.

Face Față
Eyes Ochi și pleoape

Dimineața și/sau seara - 7 zile din săptămână

  • Etapa 1 Umezește o dischetă demachiantă cu Sensibio H20
  • Etapa 2 Curățați delicat și/sau îndepărtați machiajul de pe față și pleoape.
  • Etapa 3 Nu este necesară clătirea.
  • Etapa 3 Nu este necesară clătirea.

Produse cu eco-design: Lucrăm zilnic la îmbunătățirea produselor noastre pentru a minimiza impactul lor asupra mediului înconjurător. Cele mai multe dintre produsele noastre sunt fabricate din plastic 100% reciclabil, toate cutiile noastre exterioare sunt 100% reciclabile și sunt fabricate din hârtie provenită din păduri gestionate durabil. Instrucțiuni de sortare: Vă rugăm să consultați instrucțiunile locale de sortare pentru a recicla produsul cât mai corect.

Pielea sensibilă sau intolerantă nu este capabilă să-și joace rolul de barieră de protecție împotriva iritanților. Machiajul, îndepărtarea machiajului, poluarea, stresul extern: pielea este slăbită și agresată zi de zi. Pielea sensibilă se manifestă prin senzația de căldură, disconfort și roșeață răspândită sau localizată. Se deshidratează cu ușurință și se usucă, iar ca rezultat imediat: aceasta își menține fragilitatea și duce la senzații neplăcute, de piele care ține. Sensibilitatea excesivă a pielii poate fi temporară sau permanentă.

Testat sub control dermatologic

Îndepărtează machiajul

99% din machiaj eliminat (1)


Curăţă

99% din particulele poluante eliminate (2)

78% din metalele grele curățate (3)

Află mai multe

Acest produs a fost formulat conform abordării ecobiologice a laboratoarelor NAOS pentru a vă oferi cea mai bună îngrijire. La baza acestui produs se află:

Institutul de Cercetare NAOS a inventat apa micelară care îndepărtează machiajul și curăță pielea, fără să necesite clătire. Micelele, a căror compoziție este inspirată de lipidele pielii, sunt micro-picături de curățare invizibile. Acestea au capacitatea de a capta impuritățile, păstrând în același timp filmul hidrolipidic pentru protecția pielii. Acest brevet dezvoltat de Institutul de Cercetare NAOS a fost conceput în Aix-en-Provence, în cadrul laboratoarelor noastre.

Factorii externi de stres pot face pielea reactivă și sensibilă. Acest complex brevetat crește pragul de toleranță a pielii - indiferent de tipul de piele - pentru a-și consolida rezistența. Brevetul a fost dezvoltat de Institutul de Cercetare NAOS și a fost conceput în Aix-en-Provence, în cadrul laboratoarelor noastre.

Descoperă lista de ingrediente