Sensibio H2O

Lasă pielea pură, calmată și eliberată de poluare și machiaj.

Igienă zilnică fără clătire

Piele sensibilă Piele normală sau mixtă

Tehnologia Micelară

Pentru cine este indicat?

Adulți, Adolescenți

Ce ingrediente conține?

Descoperă compoziția
Premiat

Eficacitate dovedită

99% din machiaj eliminat. *

 • Curăță pielea de impurități și particule de poluare
 • Îndepărtează machiajul de pe față și ochi
 • Calmează
 • Previne riscuril de reacie a pielii
 • Păstrează echilibrul natural al pielii
 • Toleranță foarte bună - Nu necesită clătire-Formulă neparfumată
  Află mai multe

  Toate produsele BIODERMA sunt formulate în conformitate cu principiile ecobiologiei. Un concept aflat în centrul abordării NAOS pentru a respecta ecosistemul pielii și a-i menține sănătatea. Pe termen lung.

  Sensibio H2O este o apă micelară specifică care demachiază și curăță pielea sensibilă.

  Compus din micele cu proprietăți de curățare excelente și de îndepărtare a machiajului, Sensibio H2O curăță profund fața dimineața și seara, împiedicând astfel poluanții să exacerbeze sensibilitatea și să pătrundă în piele.
  Tehnologia micelară dezvoltată de Laboratoire BIODERMA este inspirată din lipidele celulare găsite pe piele. În perfectă armonie cu pielea, păstrează pelicula protectoare naturală. Formulată cu un pH fiziologic de aproximativ 5,5, Sensibio H2O respectă echilibrul biologic al pielii, care este esențial pentru menținerea ei sănătoasă.
  Calmează și previne riscurile pro-inflamatorii. Sensibio H2O conține apă extrem de purificată și de calitate farmaceutică. De asemenea, prezintă un complex de 3 zaharuri calmante biomimetice care împiedică procesul inflamator.
  Selecția atentă a ingredientelor asigură o toleranță perfectă și garantează că orice urme rămase de produs pe piele nu prezintă riscul de deteriorare.

  Face Față
  Eyes Ochi și pleoape

  Dimineața și/sau seara - 7 zile din săptămână

  • Etapa 1 Umezește o dischetă demachiantă cu Sensibio H20
  • Etapa 2 Curățați delicat și/sau îndepărtați machiajul de pe față și pleoape.
  • Etapa 3 Nu este necesară clătirea.
  • Etapa 3 Nu este necesară clătirea.

  Produse cu eco-design: Lucrăm zilnic la îmbunătățirea produselor noastre pentru a minimiza impactul lor asupra mediului înconjurător. Cele mai multe dintre produsele noastre sunt fabricate din plastic 100% reciclabil, toate cutiile noastre exterioare sunt 100% reciclabile și sunt fabricate din hârtie provenită din păduri gestionate durabil. Instrucțiuni de sortare: Vă rugăm să consultați instrucțiunile locale de sortare pentru a recicla produsul cât mai corect.

  Pielea sensibilă sau intolerantă nu este capabilă să-și joace rolul de barieră de protecție împotriva iritanților. Machiajul, îndepărtarea machiajului, poluarea, stresul extern: pielea este slăbită și agresată zi de zi. Pielea sensibilă se exprimă prin senzația de căldură, disconfort și roșeață răspândită sau localizată. Se deshidratează cu ușurință și se usucă ca rezultat automat își menține fragilitatea și duce la senzații neplăcute de piele care ține. Sensibilitatea excesivă a pielii poate fi temporară sau permanentă.

  Testat sub control dermatologic

  Îndepărtează machiajul
  99% din machiaj eliminat (1)

  Curăţă
  99% din particulele poluante eliminate (2)
  78% din metalele grele curățate (3)

  Află mai multe

  Acest produs a fost formulat conform abordării ecobiologice a laboratoarelor NAOS pentru a vă oferi cea mai bună îngrijire. La baza acestui produs se află:

  Institutul de Cercetare NAOS a inventat apa micelară care îndepărtează machiajul și curăță pielea, fără să necesite clătire. Micelele, a căror compoziție este inspirată de lipidele pielii, sunt micro-picături de curățare invizibile. Acestea au capacitatea de a capta impuritățile, păstrând în același timp filmul hidrolipidic pentru protecția pielii. Acest brevet dezvoltat de Institutul de Cercetare NAOS a fost conceput în Aix-en-Provence, în cadrul laboratoarelor noastre.

  Factorii externi de stres pot face pielea reactivă și sensibilă. Acest complex brevetat crește pragul de toleranță a pielii - indiferent de tipul de piele - pentru a-și consolida rezistența. Brevetul a fost dezvoltat de Institutul de Cercetare NAOS și a fost conceput în Aix-en-Provence, în cadrul laboratoarelor noastre.

  Descoperă lista de ingrediente