Sensibio H2O AR

Apa micelară dermatologică anti-roșeață curăță, îndepărtează machiajul, calmează.

Igienă zilnică fără clătire

Pielea sensibilă predispusă la roșeață

Brevetul Rosactiv

Pentru cine este indicat?

Adulți, Adolescenți

Ce ingrediente conține?

Descoperă compoziția
Prescribed by dermatologists Prescris de medicii dermatologi

Eficacitate dovedită de studii clinice

Nu există nicio senzație de piele care ține pentru 90% dintre voluntari. *

 • Curăță ușor și îndepărtează machiajul de pe față și ochi
 • Reduce și previne înroșirea
 • Calmează și decongestionează
 • Toleranță foarte bună - Nu necesită clătire-Formulă neparfumată
 • Află mai multe

  Toate produsele BIODERMA sunt formulate în conformitate cu principiile ecobiologiei. Un concept aflat în centrul abordării NAOS pentru a respecta ecosistemul pielii și a-i menține sănătatea. Pe termen lung.

  Sensibio H2O AR este prima apă micelară care îndepărtează machiajul care imită compoziția naturală a pielii pentru o îndepărtare perfectă a pielii și respect total pentru chiar și cea mai sensibilă piele. De asemenea, inhibă roșeața, prin reglarea biologică a factorului responsabil pentru vasodilatație. Apele micelare Sensibio H2O sunt prima și singura apă micelară dermatologică perfect compatibilă cu pielea: Esterii lor de acizi grași, elementele constitutive ale micelelor, sunt similare cu fosfolipidele membranelor celulare ale pielii și ajută în mod natural la reconstruirea peliculei hidrolipidice a pielii. Brevetul exclusiv, inovativ Rosactiv ™, acționează direct asupra VEGF, unul dintre principalii factori responsabili pentru dilatarea și slăbirea capilarelor pielii, surse de roșeață Extractul de Cucumis sativus calmează instantaneu.

  Face Față
  Eyes Ochi și pleoape

  Dimineața și/sau seara

  • Etapa 1 Umezește o dischetă demachiantă cu Sensibio H20 AR
  • Etapa 2 Curățați delicat și/sau îndepărtați machiajul de pe față și ochi.
  • Etapa 3 Repetați până când discheta rămâne curată
  • Etapa 4 Nu este necesară clătire.

  Acest produs nu este un medicament.

  <p>Produse cu eco-design: Lucrăm zilnic la îmbunătățirea produselor noastre pentru a minimiza impactul lor asupra mediului înconjurător. Cele mai multe dintre produsele noastre sunt fabricate din plastic 100% reciclabil, toate cutiile noastre exterioare sunt 100% reciclabile și sunt fabricate din hârtie provenită din păduri gestionate durabil. Instrucțiuni de sortare: Vă rugăm să consultați instrucțiunile locale de sortare pentru a recicla produsul cât mai corect.</p>

  Pielea reactivă tinde să se înroșească cu ușurință. Această roșeață poate apărea doar ocazional, dar uneori este permanentă (aceasta se numește eritroză). În unele cazuri, pe pielea facială pot apărea vase mici de sânge (aceasta se numește cuperoză).

  Rezultate dovedite prin studii clinice

  Îndepărtează machiajul Machiajul este eliminat complet pentru 80% dintre voluntari (1) Calmează și decongestionează Pielea este calmată pentru 75% dintre voluntari (2) Nicio senzație de piele care ține pentru 90% dintre voluntari (1)

  Află mai multe

  Acest produs a fost formulat conform abordării ecobiologice a laboratoarelor NAOS pentru a vă oferi cea mai bună îngrijire. La baza acestui produs se află:

  Roșeața este cauzată în principal de dilatarea și slăbirea capilarelor. Acest complex brevetat acționează asupra unui factor care contribuie la modificările micro-vaselor. Rosactiv™ este dezvoltat de Institutul de Cercetare NAOS, a fost conceput în Aix-en-Provence, în cadrul laboratoarelor noastre.

  Institutul de Cercetare NAOS a inventat apa micelară care îndepărtează machiajul și curăță pielea, fără să necesite clătire. Micelele, a căror compoziție este inspirată de lipidele pielii, sunt micro-picături de curățare invizibile. Acestea au capacitatea de a capta impuritățile, păstrând în același timp filmul hidrolipidic pentru protecția pielii. Acest brevet dezvoltat de Institutul de Cercetare NAOS a fost conceput în Aix-en-Provence, în cadrul laboratoarelor noastre.

  Factorii externi de stres pot face pielea reactivă și sensibilă. Acest complex brevetat crește pragul de toleranță a pielii - indiferent de tipul de piele - pentru a-și consolida rezistența. Brevetul a fost dezvoltat de Institutul de Cercetare NAOS și a fost conceput în Aix-en-Provence, în cadrul laboratoarelor noastre.

  Descoperă lista de ingrediente