Sensibio H2O eye

Apă micelară bifazică pentru ochi și buze. Toleranță înaltă. Calmează, hidratează, protejează pielea și îndepartează chiar și machiajul waterproof.

Nou

Igienă zilnică fără clătire

Piele sensibilă

Tehnologia micelară bifazică

Pentru cine este indicat?

Adulți, Adolescenți

Ce ingrediente conține?

Descoperă compoziția
Ușor de utilizat

Eficacitate dovedită

Elimină machiajul rezistent la apă și particulele de poluare: 95% (1)(2)

  • Înlătură machiajul waterproof al buzelor și ochilor 
  • Curăță impuritățile și particulele de poluare
  • Hidratează datorită acidului hialuronic
  • Îmbunătățește calitatea genelor și a pielii conturului ochilor
  • Calmează

Nu lasă o peliculă grasă pe piele  - Toleranță înaltă - Nu necesită clătire - Nu conține alcool - Fără parfum.

Află mai multe

banner club naos

 

Toate produsele BIODERMA sunt formulate în conformitate cu principiile ecobiologiei. Un concept aflat în centrul abordării NAOS pentru a respecta ecosistemul pielii și a-i menține sănătatea. Pe termen lung.

Datorită formulei sale unice, apa micelară bifazică Sensibio H2O eye combină o demachiere extrem de eficientă de lungă durată și o toleranță optimă, oferind în același timp celor mai sensibile tenuri un dublu beneficiu unic: proprietăți de hidratare și de calmare.- Îndepărtează machiajul și curăță ochii și buzele de particulele de poluare și chiar și de machiajul waterproof : Sensibio H2O eye cuprinde două faze care, odată amestecate, lucrează împreună pentru a îndepărta imediat și ușor machiajul și pentru a curăța ochii și buzele:

1) Faza lipofilă, optimizată în grăsimi, reprezintă doar 30% din formulă și dizolvă imediat fardurile waterproof.

2) Faza apoasă, bogată în micelele demachiante puternice (70%), suplimentează faza uleioasă pentru o eficacitate maximă asupra machiajului și poluării. Raportul de 30:70 dintre faze a fost optimizat pentru a asigura eficacitate și toleranță optimă, oferind în același timp o senzație de prospețime, lăsând pielii o senzație de confort.- Datorită acidului hialuronic, un ingredient activ hidratant de top și prezent în mod natural în piele, Sensibio H2O eye hidratează și lasă pielii o senzație de confort.- În plus, îmbogățit cu zaharuri pure calmante, Sensibio H2O eye previne riscul reacțiilor pielii care sunt adesea legate de curățare. Zona fragilă a conturului ochilor este întărită, iar genele sunt fortificate, de durată.- Protejează bariera cutanată și asigură o toleranță perfectă pentru cea mai sensibilă piele:

1) Tehnologia micelară dezvoltată de Laboratoarele Bioderma cuprinde un surfactant vegetal unic, blând și neionic. Respectă filmul hidrolipidic natural.

2) Formulat cu un pH intre 6,5 si 7, echivalent cu cel al lichidului lacrimal, Sensibio H2O eye respectă fiziologia chiar și a celor mai sensibili ochi.

3) Gluconatul de cupru, agent antimicrobian, dă culoarea sa albastră fazei apoase, permițând distingerea celor 2 faze în mod natural, fără a adăuga colorant.

4) Sensibio H2O eye conține doar ingredientele necesare și în cantitățile potrivite.

Eyes Ochi și pleoape
Lips Buze

Utilizare zilnică

  • Etapa 1 Agită bine.
  • Etapa 2 Aplică pe o dischetă demachiantă.
  • Etapa 3 Îndepărtează machiajul cu discheta.
  • Etapa 4 Nu necesită clătire.

Produse cu eco-design: Lucrăm zilnic la îmbunătățirea produselor noastre pentru a minimiza impactul lor asupra mediului înconjurător. Cele mai multe dintre produsele noastre sunt fabricate din plastic 100% reciclabil, toate cutiile noastre exterioare sunt 100% reciclabile și sunt fabricate din hârtie provenită din păduri gestionate durabil. Instrucțiuni de sortare: Vă rugăm să consultați instrucțiunile locale de sortare pentru a recicla produsul cât mai corect.

Îndepărtarea machiajului ochilor și buzelor, mai ales atunci când folosești produse rezistente la apă, este o etapă cheie în rutina de curățare a tenului. Trebuie să te asiguri că îndepărtezi complet chiar și cel mai  rezistent machiaj, respectând în același timp ochii și zona conturului ochilor, care sunt adesea mai sensibile decât restul feței. Cu toate acestea, echilibrul dintre demachierea eficientă și toleranța ridicată este adesea nesatisfăcător. Într-adevăr, conturul ochilor este o zonă deosebit de fragilă: pielea este mai subțire, filmul hidrolipidic protector este redus (mai puține glande sebacee), și este mai puțin protejat împotriva stresului extern și mai predispus la deshidratarea pielii. Prin urmare, această zonă fragilă poate prezenta cu ușurință roșeață, iritație și supraîncălzire dacă este atacată. Buzele sunt, de asemenea, o zonă fragilă și necesită o îngrijire atentăîn timpul procesului de demachiere.

Tested under dermatological and ophtalmological control

Putere excelentă de curățare

95% elimină machiajul rezistent la apă (1)

95% elimină particulele de poluare (2)

Află mai multe

Hidratează

+13% hidratare după 7 zile (3)


Îmbunătățește calitatea pielii conturului ochilor

-12% mai puțină apă pierdută din țesut după 28 de zile (4)

Află mai multe

Acest produs a fost formulat conform abordării ecobiologice a laboratoarelor NAOS pentru a vă oferi cea mai bună îngrijire. La baza acestui produs se află:

Laboratoarele BIODERMA au creat o soluție bifazică a cărei formulă este exclusivă și patentată. Fazele micelare, atât cea uleioasă (lipofilă), cât și cea apoasă, sunt în proporții unice (30%/70%), iar în timpul agitației, amestecul obținut rămâne omogen (defazare lentă). Această tehnologie permite o aplicare uniformă, pentru o curățare optimizată a ochilor și buzelor. Impuritățile, factorii poluanți și machiajul sunt captate cu blândețe, oferind în același timp o senzație de confort, fără să lase pelicule grase.

Descoperă lista de ingrediente
compozitie ecobiologie - NAOS

Tipul pielii
Vârsta

5/5

3 recenzii
0 recenzii
0 recenzii
0 recenzii
0 recenzii
Resetați filtrul
5/ 5
Imi place foarte mult acest produs, este eficient si delicat cu ochii
Helpful ?
0
5/ 5
Pielea mea este foarte sensibilă, în jurul ochilor şi mai tare. Folosesc aproape zilnic anticearcăn şi mascara rezistentă la apă, deci din cauza machiajului rezistent pielea mea suferă mult. Însă acest produs este foarte eficient şi delicat, înlătură machiajul cu grijă, pielea mea nu se înroşeşte, este curată şi liberă. Este o apă micelară bifazică absolut minunată, unul dintre cele mai bune pe care l-am încercat până acum, o recomand cu drag.
Helpful ?
0
5/ 5
Un produs eficient, o consistenta plăcută și rezultatul final este o o piele curată și catifelata
Helpful ?
0