Allez au contenu Allez à la navigation

10 Decembrie 2018

Atoderm

Această campanie este dedicată în întregime părinților care au grijă în fiecare zi de pielea copiilor cu dermatită atopică, iar grija lor nu se oprește aici și merge mult mai departe. Ei încearcă să aducă un zâmbet pe fața copiilor, să îi calmeze și să facă întreaga experiență cât mai suportabilă și să se bucure de viață fără ca dermatita atopică să le afecteze activitățile normale.

Descoperă sfaturile experților noștri

> Dermatologi

Dermatita este cea mai frecventă afecțiune a pielii la copii și este motivul pentru care o treime din numărul pacienților se prezintă la medicul dermatolog. Experții noștri în problemele cutanate îți împărtășesc experiența lor privind această boală cronică. Află mai multe detalii aici.

> Alergologi

Fiind legată de un sistem imunitar deficitar, dermatita atopică poate fi un factor declanșator pentru apariția alergiilor. Experții noștri în alergologie îți împărtășesc cunoștințele lor și îți oferă sfaturi despre dermatita atopică. Află mai multe informații aici.

> Nutriționiști

Chiar dacă dieta nu este cauza dermatitei atopice, se pot adopta anumite precauții pentru a nu agrava starea copilului atunci când acesta suferă de dermatită atopică. Specialiștii noștri îți explică ce trebuie să faci. Află mai multe detalii aici.

> Psihologi

„Dermatita atopică poate avea un impact major asupra calității vieții copiilor și familiilor acestora”. Relațiile voastre și starea mintală pot avea de suferit, iar cei din jur trebuie să țină cont de acest lucru în viața de zi cu zi. Află mai multe aici.

 

Sfaturi practice pentru controlarea puseurilor atopice

Igienă, alimentație, sport, viața de zi cu zi… O mai bună înțelegere a factorilor care declanșează un nou puseu atopic te va ajuta să rărești cu mai mare ușurință aparițiile eczemei.

Tot ce este de știut despre pielea atopică a copilului tău.

Semnele care ar trebui să te avertizeze, cauzele eczemei atopice, copiii cei mai expuși riscului, complicații, alte informații utile despre alergie… tot ce trebuie să știi pentru a înțelege mai bine pielea atopică.

Tratamentele și îngrijirea zilnică

Importanța hidratării pielii, rolul corticosteroizilor, tehnici practice pentru a avea grijă de pielea atopică a copilului tău.

>Citește articolul

 

Rutina Atoderm pentru copilul tău.

Rutina de îngrijire special creată pentru pielea foarte uscată și atopică.

>Descoperă articolul

 

Alătură-te comunității Facebook de părinți cu copii atopici!

Le poți fi de ajutor cu sugestii altor părinți, poți afla multe informații utile în viața cu atopie și poți participa la concursurile cu premii Atoderm.