Pentru că te-am văzut și ne-am dori să te cunoaștem mai bine, dragă #SuperFanBioderma, ne-am gândit să te recompensăm pentru activitatea ta în social media!

CUM? Simplu! Înscrie-te pe platforma noastră, devino ambasador și acceptă provocările programului #SuperFanBioderma!

Vei avea acces la premii și experiențe exclusive în comunitatea de ambasadori Bioderma 🫶🏻

Regulile sunt foarte simple pentru a acumula puncte și ca să poți accesa recompensele exclusive. Fiecare acțiune pe rețelele sociale îți permite să îți crești nivelul de implicare și vei obține puncte de fiecare dată când treci la alt nivel (treci de la nivelul 1 la nivelul 2, etc.). După ce ai acumulat suficiente puncte, poți accesa recompensele disponibile.

Așadar, ca #SuperFanBioderma, ce trebuie să faci?

- Interacționezi cu postările noastre de pe Facebook (like, comment, share) și Instagram (comment)


 

 Foto, video, Reel - pe Instagram etichetându-ne contul oficial @biodermaromania*

*Nu uita! Contul tău de instagram trebuie să fie public. 

De asemenea, poți câștiga puncte suplimentare atunci când îți inviti prietenii să se alăture programului, când este ziua ta de naștere și când termini provocările noastre exclusive din campanie

❓De ce nu acumulez mai repede puncte?

Nivelul și implicit punctele acumulate cresc odată cu nivelul de interacțiune al ambasadorului cu brandul, pe diversele canale de social media Bioderma România.

Fiecare nivel deblochează un anumit număr de puncte, însă cele mai multe puncte le obții atunci când interacționezi direct cu conținutul (like, comment, share), dar și când creezi la rândul tău conținut 👍🏻❤️🔗

Vor exista constant provocări, care aduc odată cu ele puncte extra! Vor fi anunțate pe canalele noastre de Social Media (Facebook, Instagram, TikTok, dar și în aplicația Spitche - #SuperFanBioderma. Urmărește canalele noastre de comunicare în continuare 🫶🏻

Pot folosi imagini de pe Internet?

Ne dorim să vedem cum produsele Bioderma fac parte din viața voastră de zi cu zi. Așadar, ne bazăm pe creativitatea și inspirația voastră de a ne arăta conținut original, real, creat de voi, nu preluat de pe Internet.

Conținutul care nu are nici o legătură cu Bioderma nu va fi luat în considerare, doar pentru că menționează brandul.

Vreau o recompensă, dar nu am suficiente puncte pentru a o accesa

Pe măsură ce participi la provocări, interacționezi cu conținutul, inviți la rândul tău alți ambasadori și aceștia se înscriu, vei acumula puncte, iar nivelul tău de ambasador va crește. Odată acumulate suficiente puncte, vei putea debloca recompensele dorite.