Pielea cu aspect uniform și fără imperfecțiuni este un vis atunci când a ta este grasă și ai probleme cu punctele negre, coșurile și aspectul neuniform. Laboratoarele dermatologice BIODERMA, cu ajutorul experților săi recunoscuți în crearea produselor de igienă a pielii, îți propun un produs revoluționar.

După cum bine știi, marca Bioderma este inventatoarea apei micelare, un produs care în urmă cu mai bine de 25 de ani a revoluționat felul în care femeile din întreaga lume își curăță pielea, și este lider în domeniu cu experiența sa privind îngrijirea diferitelor tipuri de piele. Acum, experții Bioderma duc un pas mai departe igiena dermatologică și propun un concept de curățare activă.

Mai mult decât un produs de igienă, Sebium Activ Gel spumant oferă îngrijire specifică grație ingredientelor sale - AHA și BHA – cele care definesc această curățare activă. Formula Sebium Activ Gel spumant respectă pielea acneică și este eficientă în tratarea imperfecțiunilor provocare de acnee pentru a răspunde celor mai specifice nevoi ale pielii, de la pubertate la maturitate.

Descoperă și tu inovația Bioderma, formula care curăță și îngrijește pielea acneică.

Gel Moussant Actif

 • Expert - Dr Michèle Sayag
  Michèle Sayag, Alergolog, Director Cercetare Științifică BIODERMA - BIODERMA.

  În laboratoarele dermatologice Bioderma, igiena este dezvoltată pentru a avea grijă de sănătatea pielii încă din momentul curățării. În cazul acneei, este dovedit că atunci când sunt folosite atât un produs de curățare, cât și unul de hidratare, ambele adaptate nevoilor acestui tip de piele, pacienții își respectă planul de tratament și imperfecțiunile se estompează până la dispariție. Igiena pielii este primul și cel mai important pas în eliminarea imperfecțiunilor. Iar acest fapt este fundamental, ținând cont că jumătate dintre pacienții care suferă de acnee nu își respectă rutina de îngrijire în mod corect.

  Michèle Sayag, Alergolog, Director Cercetare Științifică BIODERMA - BIODERMA.

Curățarea activă inspirată de ecobiologie

O inovație a Laboratoarelor dermatologice BIODERMA, Sebium Activ Gel spumant respectă principiile aflate la baza abordării NAOS, ecobiologia, o abordare care tratează pielea ca pe un ecosistem în sine.  

Cele trei criterii NAOS pentru curățarea activă a pielii acneice și grase sunt:

 • Ține cont de ecosistemul natural al pielii cu un agent de curățare delicat.
 • Acționează asupra cauzei cu ajutorul gluconatului de zinc ce reglează cantitatea de sebum.
 • Stimulează mecanismele naturale ale pielii cu două ingrediente active keratolice, acizii AHA and BHA, care susțin regenerarea celulară la nivelul pielii.

Woman cleansing her face with Gel Moussant Actif

Ideea din spatele curățării active este să ai grijă de pielea ta încă din etapa igienei pentru a preveni și a reduce imperfecțiunile în mod activ. Noul Sebium Activ Gel spumant a fost creat pentru eficiență optimă, mulțumită unei combinații unice de ingrediente active keratolice.

Sebium Activ Gel spumant asigură echilibrul perfect între eficacitate și toleranță.

 1. Un produs de curățare delicat > Curăță pielea fără să o slăbească, datorită unei baze care respectă bariera naturală a acesteia.
 2. Un produs de curățare activă > Curăță pielea în profunzime, dar și la suprafața ei, reducând imperfecțiunile datorită unui efect delicat de peeling.
salicylic & glycolic acid

Efect de micro-peeling, atât în profunzime, cât și la suprafața pielii

Pielea acneică are o tendință de îngroșare, cumulând celule moarte, sebum și alte elemente care se adună la suprafața pielii și încarcă porii. Fiind un produs de curățare purificator, Sebium Activ Gel spumant conține o combinație de AHA (acid alfahidroxi) și BHA (acid betahidroxi), cunoscute pentru acțiunea lor keratolică, una de suprafață și cealaltă în profunzime. Acțiunea keratolică se referă la capacitatea de a rafina textura pielii stimulând regenerarea celulară.

 

 • Acidul salicilic (BHA) este un ingredient activ ideal pentru pielea grasă și acneică pentru că reduce porii și imperfecțiunile. Având capacitatea de a rupe legăturile dintre celulele moarte, le elimină de pe suprafața pielii. Astfel, are o acțiune exfoliantă care ajută la eliberarea porilor. De asemenea, previne formarea comedoanelor și inflamarea și înroșirea pielii1.

 

 • Acidul glicolic (AHA) penetrează în profunzime datorită dimensiunilor sale mici. Un ingredient activ puternic, elimină celulele moarte și deshidratate, accelerând efectul de peeling și stimulând reînnoirea pielii. Datorită acțiunii exfoliante, pielea devine luminoasă și cu un aspect uniform. Pentru a-și atinge potențialul de ingredient activ, este important să fie dozat într-o concentrație suficient de mare care se păstrează într-un mediu al cărui pH este suficient de acid.

 

Datorită combinației AHA-BHA, folosită în mod comun de medici pentru peeling, Sebium Activ Gel spumant dă rezultate foarte bune pe pielea acneică.

 • Porii sunt eliberați
 • Imperfecțiunile sunt reduse

 

Folosit ca tratament ocazional împotriva imperfecțiunilor, Sebium Activ Gel spumant activează regenerarea celulară. Astfel, previne apariția acestora și te ajută să scapi de cele existente.

 

1ZANDER, 1992

pH-ul acid la 4.5 pentru a optimiza efectul keratolic

Acidul glicolic are nevoie de un mediu acid pentru a fi eficient. Formula Sebium Activ Gel spumant a fost creată cu un pH ușor acid pentru a spori eficacitatea keratolică a complexului AHA pentru pielea acneică și grasă. 

tube with acids

O formulă care respectă bariera naturală a pielii

Curățarea fără descuamare este esențială pentru pielea acneică sau grasă. Sebium Activ Gel spumant se ridică la nivelul provocării datorită bazei delicate de curățare care respectă echilibrul pielii acneice și grase.

Woman touching her soft skin

Bine de știut

Efectul de peeling”’ te poate duce cu gândul la piele uscată și iritată. Însă acest risc nu există în cazul Sebium Activ Gel spumant: fiecare ingredient activ keratolic este folosit în concentrația optimă, suficient pentru a elibera porii și pentru a da rezultate în cazul punctelor negre și a imperfecțiunilor. În comparație cu peelingul mecanic cu granule, exfolierea acidă cu ingrediente keratolice nu afectează pielea prin frecare. Poți oricând să completezi efectul Sebium Activ Gel spumant cu o cremă adaptată nevoilor pielii.

 

2 Test TEWL, Eurofin-Dermscan/ STb19048, 12 subiecți, ianuarie 2020

inflamed pimple

32%3 mai puține inflamații în doar 21 de zile

blackheads

17%4 mai puține puncte negre în doar 28 de zile

Bine de știut

Pentru 97% dintre utilizatori5, pielea este purificată

Pentru 91% dintre utilizatori5, pielea este curățată în profunzime

Pentru 88% dintre utilizatori5, pielea este mai netedă

 

Obține o piele netedă și curată cu Sebium Activ Gel spumant

Cu textura lui transparentă de gel, Sebium Activ Gel spumant se simte ușor și fresh la aplicare. Spuma lui se clătește ușor cu apă, iar pielea rămâne curată și netedă.

 • Pune o cantitate cât o alună în palma udă și freacă mâinile pentru a-l transforma în spumă. Aplică apoi pe pielea umedă, masând ușor.
 • Clătește cu multă apă și tamponează cu prosopul pentru uscare.
3 Test Allergisa / Stb 19044 (078450-01), Brazilia, 21 de zile, 30 de subiecți, ianuarie 2020
4 Test Visia + CERCO 152. NAOS. 19, 28 de zile, 31 de subiecți, decembrie 2019
5 Test de utilizare sub control dermatologic

Man with acne

Porii încărcați, puncte negre, coșuri...? Sebium Activ Gel spumant trebuie folosit zilnic până când dispar imperfecțiunile. Poate fi folosit împreună cu crema ta hidratantă și alte produse de îngrijire, în funcție de nevoile pielii tale.

Dacă afecțiunile tale sunt persistente: folosește Sebium Activ Gel spumant ca tratament de reechilibrare pe durata unei luni, de mai multe ori pe an.

Nu ezita să adaptezi frecvența folosirii Sebium Activ Gel spumant în funcție de sensibilitatea pielii tale. Dacă efectul e prea intens pentru pielea ta, folosește-l doar o dată pe zi sau o dată la două zile.

Bine de știut

Sebium Activ Gel spumant poate fi folosit ca gel de duș de către băieții și bărbații care au pielea acneică sau grasă, dacă nu vor să folosească produse diferite pentru curățare.