Nu ar fi extraordinar să știi ce aplici pe piele ta, astfel încât să poți lua propria decizie informată cu privire la ce produse de îngrijire a pielii folosești? Acum este posibil pe Ask.NAOS, o platformă online care prezintă compoziția tuturor produselor Bioderma.

NAOS este prima companie care a explicat transparent și a ajutat la decodificarea tuturor formulelor folosite, inclusiv ingredientele, brevetele și tehnologiile tuturor produsele sale. Vrem ca tu să știi exact ce aplici pe piele. Pe lângă ingredientele propriu-zise, fiecare formulă este explicată în profunzime, astfel încât să știi exact cum îți ajută pielea. Prin citirea informațiilor despre ingrediente, rolul și originea lor, vei putea aprecia mai bine modul în care acestea îngrijesc pielea: de ce fiecare ingredient este inclus în formula produsului și ce beneficii are acesta. Prin impărtășirea acestor informații cu tine, poți alege singur ce produse de îngrijire a pielii ți se potrivesc cel mai bine.

Produse Bioderma - Apa Micelara Sensibio H2O, Sebium Sensitive, Atoderm, Cicabio

Este simplu să afli toate informațiile despre ingredientele produselor noastre pe Ask.NAOS sau scanând codul QR de pe ambalajul produselor Bioderma. 

Scanează codul QR de pe ambalajul fiecărui produs sau intră pe Ask-NAOS.ro.

Pasul 1 - Scaneaza codul QR pentru a decodifica ingredientele Ask.NAOS

Acum poți accesa cu ușurință și poți explora toate informațiile de care ai nevoie, online.

Pasul 2 - Decodifica ingredientele Ask.NAOS

Poți vizualiza, de asemenea, ingredientele produselor noastre și compoziția lor în secțiunea Produsele noastre de pe website.

Produsele Bioderma: Atoderm, Sensibio H20, Sebium, Cicabio

Pentru a te ajuta să înțelegi totul despre produsul tău de îngrijire a pielii, îți prezentăm formulele ingredientelor în trei moduri diferite, astfel încât să poți descoperi și decodifica toate aspectele formulei acestuia.

Skin care ingredients grouped into families according to their role

Mai întâi, ingredientele sunt grupate în familii, în funcție de rolul pe care îl au în compoziția produsului de îngrijire a pielii. 

Reprezentate în dreptunghiuri mai mari și mai mici, veți înțelege imediat care sunt diferitele familii de ingrediente și proporția acestora în compoziția produsului: hidratare, calmare, brevete și tehnologii, conservanți, textură, sunt doar câteva dintre ele.

Skin care ingredients listed using INCI (International Nomenclature of Cosmetic Ingredients) names

În al doilea rând, ingredientele sunt listate folosind nume INCI și clasificate în trei categorii principale. 

Fiecare ingredient este listat separat, de la cea mai mare pondere în formula finală, la cea mai mică, și îi este alocat un cod de culoare pentru a afișa dacă este inclus în activitatea specifică a produsului de îngrijire a pielii, în textură, în componenta senzorială sau pentru a proteja și conserva produsul.

Nature, origin and role of our skin care ingredients are detailed

În al treilea rând, dând click pe oricare dintre ingrediente, vei afla informații despre natura, rolul și originea acestuia.

Natura: Ce este? O vitamină, un extract de plante, un ulei vegetal...

Rolul: Cum îți ajută pielea? Hidratare, calmare, curățare...

Originea: Cum este obținut? Prin extragerea dintr-o plantă, prin biotehnologii, prin sinteză...

Bine de știut

Lista INCI (International Nomenclature of Cosmetic Ingredients) a devenit un nomenclator obligatoriu pentru produsele cosmetice în 1999. Creată în 1973, de o asociație americană, această listă oferă nume sistemice care sunt recunoscute internațional pentru a identifica ingredientele cosmetice.

Lista INCI include 30.000 de ingrediente folosite în cosmeticele de zi cu zi. Bioderma se limitează voluntar la folosirea a doar 2% pentru a reduce riscul de reacții și iritații ale pielii.

 

Atoderm Intensiv Balsam este special creat pentru pielea predispusă la atopie. Rolul lui este de a calma pielea, reducând mâncărimea cutanată și întărind bariera naturală de protecție a pielii.

Vom analiza o tehnologie, în particular: complexul Lipigenium™. Atunci când dai click pe numele acesteia, vei citi „Pielea are o funcție naturală de protecție împotriva factorilor externi. În cazul pielii uscate, predispuse la atopie, această barieră are un deficit de lipide și proteine, ceea ce înseamnă că nu-și poate îndeplini rolul. Complexul Lipigenium™ restaurează eficacitatea barierei pielii.”

Atunci când dai click pe ceramide NP, AP sau EOP, vei afla că:

  • Acestea sunt ingrediente ale complexului Lipigenium™
  • Sunt prezente în mod natural în piele
  • Bioderma obține ceramidele folosind biotehnologii care utilizează procese biologice, inclusiv fermentarea naturală.
  •  Eloïse Collet, Manager Comunicare Științifică Bioderma - Laboratoarele Dermatologice NAOS.

    Prin complexul exclusiv Lipigenium™, Atoderm Intensiv Balsam îți oferă trei lipide care se găsesc în mod natural în pielea sănătoasă și care lipsesc în cazul pielii predispuse la atopie. Așa cum poți vedea în lista de ingrediente, acestea sunt ceramidele NP, AP și EOP, cunoscute și ca ceramidele 1, 3 și 6.

     Eloïse Collet, Manager Comunicare Științifică Bioderma - Laboratoarele Dermatologice NAOS.

Ia decizia potrivită pentru tine și pentru sănătatea pielii tale cu Ask-NAOS.ro

Ask.NAOS este o platformă web disponibilă și poate fi folosită de toată lumea, indiferent că vrei să te informezi cu privire la ingredientele și compoziția produselor de îngrijire a pielii sau vrei să afli mai multe despre unul anume. Nu este nevoie să descarci nimic. Am ales să nu creăm o aplicație, ci să găzduim un website care este accesibil de pe mobil și de pe desktop, oricând și oriunde.

Transparența este un simbol al încrederii. Prin faptul că suntem deschiși cu privire la ingredientele produselor noastre de îngrijire a pielii, sperăm să îți oferim siguranța necesară și puterea de a lua decizii informate cu privire la sănătatea pielii tale și cum să ai grijă de ea.