Atenție! Respectă măsurile de precauție privind utilizarea. Folosește biocide în siguranță. Citește întotdeauna eticheta și informațiile despre produs înainte de utilizare.

Biphase lipoalcoolique hydrating hand sanitizer

În doar câteva luni, epidemia de Covid-19 ne-a schimbat complet stilul de viață. Am înțeles importanța spălării mâinilor pentru a împiedica răspândirea virusului și pentru a ne proteja pe noi și pe cei dragi. Având dublă acțiune – de dezinfectare și de refacere a lipidelor - Biphase Lipo-alcoolique ne face tuturor viața mai ușoară, în același timp având grijă de pielea noastră și de sănătatea celor din jur.

 

5 lucruri pe care trebuie să le știi despre Biphase Lipo-alcoolique

  1. Se bazează pe o formulă bi-fazică: faza uleioasă/galbenă + faza alcoolică/albastră
  2. Vine într-un recipient de 100ml cu pulverizator, ușor de folosit și de purtat oriunde mergi
  3. Este potrivit pentru toate tipurile de piele, chiar și pentru cea mai sensibilă
  4. Se adresează tuturor membrilor familiei, inclusiv copiilor cu vârsta peste 3 ani
  5. Nu conține parfum

Bine de știut

Albastru este culoarea vedetă!

Încântătoarea nuanță albastră a Biphase Lipo-alcoolique nu are scop decorativ. Aceasta este și un indicator al amestecării adecvate a celor două faze. Astfel știi dacă mai trebuie să agiți recipientul sau nu. Culoarea albastră este complet inofensivă, fiind identică cu cea folosită în produsele de protecție solară pentru copii din gama noastră Photoderm KID.

Așadar, nu uita să agiți sticla de Biphase Lipo-alcoolique.

Spălarea adecvată a mâinilor este esențială: ori de câte ori este posibil și de fiecare dată când te întoarci de afară: de la cumpărături, de la școală, din autobuz, din mașină, etc. Dacă nu ai acces la apă și la săpun, nu trebuie decât să pulverizezi Biphase Lipo-alcoolique, să masezi bine și te poți bucura de o piele curată și protejată.

Dezinfectant pentru mâini aflat într-un recipient foarte practic, de 100ml, ușor de purtat oriunde

Recipientul cu pulverizator ales pentru Biphase Lipo-alcoolique încape într-o geantă de umăr, într-un rucsac sau în portiera mașinii.

Agită Agită bine pentru a amesteca uleiul și alcoolul – conținutul trebuie să devină complet albastru
Pulverizează Pulverizează scurt (de 2-3 ori) în palmă
Masează Masează palmele timp de 30 de secunde
Piele dezinfectată și protejată Operațiune încheiată! Pielea ta va fi dezinfectată imediat și protejată. Nu uita, poți folosi Biphase Lipo-alcoolique oricât de des ai nevoie.

Mâini delicate și dezinfectate

Biphase Lipo-alcoolique este absorbit rapid de piele, lăsând o senzație de catifelare, fără ca mâinile să fie lipicioase sau să aibă senzația de urme de grăsime. Pielea este hrănită de fiecare dată, iar tu îți poți continua imediat activitățile.

Rezultatele testelor1 efectuate sub supraveghere medicală au arătat următoarele:

  • Prezintă o toleranță excelentă, în cazul a 95%1 dintre utilizatori
  • Protejează pielea împotriva uscăciunii în cazul a 100%1 dintre utilizatori
  • Pielea a 85%1 dintre utilizatori a fost mai catifelată

În cadrul testării, utilizatorii au fost mulțumiți de recipient cu pulverizator al Biphase Lipo-alcoolique, de pulverizarea facilă, de efectul nutritiv și de stoparea efectului de uscăciune cutanată. 1

 

 

1  Teste de utilizare sub supraveghere medicală asupra 20 de voluntari, cu 10 aplicări pe zi, timp de 21 de zile

Asigură-te că mâinile sunt uscate înainte de a pulveriza Biphase Lipo-alcoolique, pentru că umezeala reduce eficacitatea produselor pe bază de alcool.

Masează mâinile timp de cel puțin 30 de secunde pentru ca produsul să aibă timp să ucidă orice virusuri, bacterii sau fungi de pe piele.

Asigură-te că produsul este aplicat pe toată suprafața ambelor mâini, pentru dezinfectarea completă a acestora. Insistă asupra degetelor.