Creat special pentru pielea deteriorată a mâinilor, cu micro-fisuri și crăpături, noul balsam reparator Cicabio Cremă de mâini combină calmarea și protecția imediată cu repararea pe termen lung.

 

 • Dr Michèle Sayag, allergologist
  Dr. Michèle Sayag, Allergist, Medical Strategy Director - BIODERMA.

  Cicabio Cremă de mâini este soluția Bioderma pentru pielea lezată și iritată a mâinilor, o soluție eficientă care, datorită abordării ecobiologice NAOS, respectă pielea și ecosistemul său. Acest balsam cu efect de a doua piele întărește funcția de barieră cutanată a pielii și optimizează procesul de reparare a acesteia. În același timp, calmează orice senzație de disconfort cutanat. Odată ce aplică Cicabio Cremă de mâini, pacientul se poate întoarce la activitățile sale de zi cu zi, fără să afecteze procesul de vindecare.

  Dr. Michèle Sayag, Allergist, Medical Strategy Director - BIODERMA.

Mulți oameni suferă de leziuni ale pielii mâinilor din mai multe motive, ceea ce are un impact direct asupra muncii lor, a relațiilor sociale și activităților din timpul liber. În contextul pandemiei de Covid-19, problema deteriorării pielii mâinilor a crescut. Cicabio Cremă de mâini este soluția Bioderma pentru pielea lezată și iritată a mâinilor, o soluție eficientă care, datorită abordării ecobiologice NAOS, respectă pielea și ecosistemul său. Aplicat după spălarea mâinilor, de mai multe ori pe zi, balsamul are un efect instant, dar acționează și pe termen lung.

 

Principalul obiectiv: să ajutăm pielea să revină la starea ei naturală

Când pielea este lezată sau iritată, cele mai simple activități și gesturi pot deveni deranjante. Chiar și igiena zilnică, atât de importantă pentru sănătate, poate aduce o stare de disconfort. Principalul obiectiv al balsamului Cicabio Cremă de mâini este să calmeze, să protejeze și să repare pielea deteriorată a mâinilor, cu crăpături și micro-fisuri.  

 

Două acțiuni complementare, doi pași esențiali:

 

Protejează și calmează instant

Cea mai apăsătoare urgență pentru mâinile cu pielea deteriorată este să fie protejate de factorii externi iritanți și să le fie calmată imediat senzația de disconfort și durere.

 • Acest balsam cu efect de a doua piele întărește funcția de barieră cutanată a pielii și optimizează procesul de reparare a acesteia, protejând-o în același timp de factorii externi.
 • Ca balsam reparator, Cicabio Cremă de mâini calmează senzația de disconfort mulțumită tehnologiei Antalgicine™.

Repară pielea pe termen lung

Odată ce pielea a fost calmată și protejată, Cicabio Cremă de mâini îi dă puterea să se repare și o protejează pe termen lung. 

NAOS ecobiology formula

În timp ce crema tradițională de mâini are, în mod obișnuit, doar efect hidratant, Cicabio Cremă de mâini oferă o îngrijire completă mâinilor cu piele deteriorată, calmând și protejând direct din timpul aplicării, cu efect reparator pe termen lung.

Citește mai multe în articolul : Care este diferența dintre mâinile uscate și mâinile cu pielea deteriorată?

 • Acest balsam inovator cu efect de a doua piele întărește funcția de barieră cutanată a pielii și optimizează procesul de reparare a acesteia. Textura exclusivă creează o barieră biomimetică semipermeabilă, care izolează pielea, protejând-o și lăsând-o să respire în același timp.
 • Formula Cicabio Cremă de mâini e bazată pe ingrediente biomimetice care sunt în afinitate cu pielea, garantând o toleranță ridicată și respect față de pielea slăbită.

 • Dr Michèle Sayag, allergologist
  Dr. Michèle Sayag, Allergist, Medical Strategy Director - BIODERMA.

  Brevetul AntalgicineTM este direct inspirat de mecanismele biomimetice care sunt responsabile de percepția și calmarea durerii. Diversele ingrediente active lucrează pe mai multe niveluri, oferindu-i pielii mediul potrivit pentru a se repara pe termen lung.

  Dr. Michèle Sayag, Allergist, Medical Strategy Director - BIODERMA.

O barieră protectoare care calmează și repară

Află metoda biologică unică prin care acționează Cicabio Cremă de mâini. 

Acțiune imediată de calmare datorită brevetului exclusiv Antalgicine™ Antalgicine™ este o tehnologie biomimetică exclusivă, care stă la baza tuturor cremelor reparatoare din gama Cicabio. Acționează asupra durerii și calmează, eliminând starea de disconfort resimțită la nivelul pielii deteriorate.
Protecție imediată Combinația de acid hialuronic și lipide biomimetice creează o barieră biomimetică izolatoare. Omega 9, găsit în untul de shea, întărește bariera pielii.
Acțiune reparatorie pe termen lung Doi agenți de restructurare complementari (Lipo-AA și Lipo-Koline) repară pielea la diferite niveluri: întăresc funcția de barieră pentru a ajuta pielea deteriorată să se repare, inclusiv micro-fisurile și crăpăturile.

Laboratoarele BIODERMA au creat un balsam protector și calmant, care este foarte eficient în ceea ce privește repararea pielii deteriorate a mâinilor și care are, de asemenea, o textură foarte plăcută.

 

1. Confort instant

Cicabio Cremă de mâini calmează imediat orice senzație de disconfort, chiar și când pielea prezintă micro-fisuri și crăpături. 

2. Protecție imediată, hidratare până la 8 ore

La fiecare aplicare, Cicabio Cremă de mâini creează un efect de pansament, care izolează pielea de factorii iritanți, dar o lasă să respire, în același timp. Balsamul lasă o peliculă rezistentă la apă, chiar și după spălarea mâinilor. Proprietățile nutritive și hidratante ale Cicabio Cremă de mâini durează până la opt ore după aplicare.

3. Aplicare delicată

Datorită texturii sale, Cicabio Cremă de mâini se aplică ușor și pătrunde repede în piele. Oferă un confort de durată și nu lasă pielea grasă sau lipicioasă, astfel încât activitățile cotidiene pot fi reluate imediat după aplicare.

4. Toleranță bună

Cicabio Cremă de mâini este soluția Bioderma pentru pielea lezată și iritată a mâinilor, o soluție eficientă care, datorită abordării ecobiologice NAOS, respectă pielea și ecosistemul său. Nu conține parfum, oferind o toleranță crescută și respect față de ecosistemul pielii slăbite și deteriorate.

5. Repară pe termen lung

Cicabio Cremă de mâini întărește filmul hidrolipidic și funcția de barieră cutanată de-a lungul timpului, astfel reparănd pielea pe termen lung.  

Hand cream

Manual activities that may damage hands

Grădinăritul, proiectele de bricolaj, un mediu de lucru solicitant, utilizarea produselor dure, practicarea sporturilor extreme, toate acestea îți solicită mâinile și îți pot afecta pielea. Observând obiceiurile și nevoile pacienților noștri, am dezvoltat balsamul reparator pentru pielea lezată și iritată a mâinilor. Cicabio Cremă de mâini, balsamul care devine parte din îngrijirea zilnică de la prima utilizare.

Citește mai multe în articolul Mâini cu pielea deteriorată: cauze și sfaturi

 

Dacă răspunzi cu "da" la aceste afirmații legate de viața ta, atunci Cicabio Cremă de mâini este soluția de care ai nevoie în rutina ta zilnică de îngrijire a mâinilor cu pielea lezată și iritată.

 • Mâinile tale reacționează la condiții extreme de temperatură: frig, vânt,etc.
 • Lucrezi cu mâinile în condiții intense: lucru manual în mediul exterior, te speli des pe mâini, iei contact des cu produse chimice.
 • Folosești detergenți, atât acasă, cât și la locul de muncă. Igiena joacă un rol important în viața ta.
 • Suferi de dermatită iritativă de contact, fie ea casnică sau profesională.
 • Iei foarte în serios măsurile de igienă în contextul pandemic - te speli foarte des pe mâini, folosești dezinfectant, iar mâinile tale au crăpături și micro-fisuri.

Protective hand cream

Putere de protecție

Cu 29%1 mai puțină apă pierdută din țesut. 

După 28 de zile.

1TEWL (pierderea de apă transepidermică) test - Studiu clinic efectual pe 31 de subiecți care suferă de dermatită iritativă de contact de tip casnic, timp de 28 de zile. Polonia, 2020 
Hand repairing cream

Efect reparator

Cu 72%2 mai puține crăpături

După 28 de zile

2SRRC Score măsurat de un dermatolog - Studiu clinic pe 31 de subiecți afectați de dermatită iritativă de contact de tip casnic timp de 28 de zile, Polonia 2020 
Nourishing hand cream

Putere de hidratare

Pielea este cu 89.6%3 mai hidratată, imediat după aplicare.

Durată până la 8 ore.

3 Corneometrie aplicată pe 10 subiecți, Portugalia 2020

… Și apreciată de către pacienți

S-a dat către testare persoanelor ale căror mâini au pielea lezată datorită unui context profesional sau casnic.

pielea este reparată.

pielea este izolată de factorii externi

pielea este hidratată

produsul calmează imediat starea de disconfort a pacientului.

Uită de toate cremele care ustură și lasă pielea grasă după aplicare. În urma testului4, pacienții s-au declarat mulțumiți și încântați de textura balsamului Cicabio Cremă de mâini, chiar și în cazul celor cu micro-fisuri și crăpături. 

 • Cicabio Cremă de mâini calmează instant pielea: 100%4
 • Cicabio Cremă de mâini pătrunde repede în piele: 100%4
 • Cicabio Cremă de mâini permite reluarea activității imediat după aplicare: 97%4
4Testat sub control dermatologic – 33 de subiecți cu pielea mâinilor iritată sau lezată (context profesional sau domestic)– 21 de zile, Mauritius, 2020
Cicabio Mains hand balm for damaged hands

O rutină completă, dedicată îngrijirii mâinilor

Igienă, dezinfectare, hidratare, reparare... Specialiștii laboratoarelor BIODERMA au o soluție atât pentru mâini uscate și foarte uscate, cât și pentru cele cu pielea iritată sau lezată. 

 • Dezinfectant pentru mâini

  Piele slăbită Toate tipurile de piele Piele uscată sau foarte uscată

  Biphase Biphase Lipo-alcoolique

  (1 review)

  Soluție bifazică lipo-alcoolică.
  Îngrijire a barierei cutanate a mâinilor
  #DublăAcțiune

  Pentru cine este indicat?

  Pentru toată familia (copii peste 3 ani)

 • BIODERMA product photo, Atoderm Ulei de duș 1L, Ulei de duș pentru pielea uscată
 • Igienă cu clătire

  Piele sensibilă atopică foarte uscată sau atopică

  Complexul brevetat Skin Barrier Therapy

  Atoderm Ulei de duş

  (3 reviews)

  24 ore de hidratare și confort imediat, chiar de la duș

  Pentru cine este indicat?

  Pentru toată familia (cu excepția nou-născuților prematuri)

 • Îngrijire zilnică

  Piele sensibilă uscată sau foarte uscată

  Brevetul D.A.F.

  Atoderm Cremă de mâini şi unghii

  (Nu există recenzii)

  Îngrijire reparatoare care hidratează intensiv mâinile deteriorate.

  Pentru cine este indicat?

  Adulți, Copii

 • Îngrijire zilnică

  Piele lezată și iritată, micro-fisuri/crăpături

  Brevetul Antalgicine

  Cicabio Cremă de mâini

  (Nu există recenzii)

  Balsam reparator cu rol de barieră protectoare. Confort instant al mâinilor.

  Pentru cine este indicat?

  Pentru toată familia (copii peste 3 ani)

  *Respectați precauțiile de utilizare. Utilizați produsele biocide cu prudență. Înainte de utilizare, citiți eticheta produsului.