Atoderm Ulei de duș

24 ore de hidratare și confort imediat, chiar de la duș

Igienă cu clătire

Piele sensibilă atopică foarte uscată sau atopică

Complexul brevetat Skin barrier therapy

Pentru cine este indicat?

Pentru toată familia (cu excepția nou-născuților prematuri)

Ce ingrediente conține?

Descoperă compoziția
Prescribed by dermatologists Prescris de medicii dermatologi

Pielea este mai hidratată cu 26% după 27 de zile. *

 • Hrănește intens
 • Calmează iritarea
 • Curăță blând, ajută la restaurarea lipidelor și hidratează
 • Respectă pielea cea mai sensibilă
 • Lasă pielea satinată și ultra confortabilă
 • Toleranță cutanată și oculară foarte bună - Non comedogenic - Spumă ultra ușoară - Ulei cremos și mătăsos - Non-gras, fără săpun - Nu ustură ochii - Parfumat subtil
  Află mai multe

  Toate produsele BIODERMA sunt formulate în conformitate cu principiile ecobiologiei. Un concept aflat în centrul abordării NAOS pentru a respecta ecosistemul pielii și a-i menține sănătatea. Pe termen lung.

  Atoderm Ulei de duș calmează și protejează împotriva agresiunilor externe datorită formulei sale exclusive compuse din biolipide vegetale, vitamina PP și brevetul Skin Barrier Therapy. (1) și (2) Biolipide vegetale * calmează senzația de etanșeitate, cresc rezistența pielii prin reîntregirea filmului hidrolipidic al pielii. Vitamina PP stimulează sinteza de lipide și ajută la refacerea barierei protectoare pe termen lung. Brevetul Skin Barrier Therapy™ limitează adeziunea şi proliferarea Stafilococului Auriu, responsabil de agravarea iritațiilor.
  Brevetul natural DAF crește pragul de toleranță a pielii.

  * Esteri de nucă de cocos și floarea soarelui

  Body Corp
  Face Față
  Hands Mâini

  O dată sau de două ori pe zi -7 zile din 7

  • Etapa 1 Pentru baie, aplicați pe pielea udă.
  • Etapa 2 Clătiți pentru îndepărtare.
  • Etapa 3 Pentru rezultate și mai bune folosiți îmrpreună cu un produs de îngrijire Atoderm.

  Dacă pielea uscată persistă, consultați un specialist.

  Produse cu eco-design: Lucrăm zilnic la îmbunătățirea produselor noastre pentru a minimiza impactul lor asupra mediului înconjurător. Cele mai multe dintre produsele noastre sunt fabricate din plastic 100% reciclabil, toate cutiile noastre exterioare sunt 100% reciclabile și sunt fabricate din hârtie provenită din păduri gestionate durabil. Instrucțiuni de sortare: Vă rugăm să consultați instrucțiunile locale de sortare pentru a recicla produsul cât mai corect.

  Pielea uscată, foarte uscată până la iritată înseamnă alterarea barierei pielii, ceea ce duce la deshidratare și facilitează pătrunderea factorilor iritanți în piele. Pielea își pierde suplețea și textura. Devine ternă, aspră și va avea senzația de piele care ține sau chiar senzație de mâncărime. Factorii agravanți, precum mediul, frigul, variația temperaturilor și poluarea atacă pielea zilnic. În acest context, utilizarea unui produs de igienă este crucial, de aceea este esențial să-l adaptăm la sensibilitatea pielii.

  Testat sub control dermatologic

  Lasă pielea satinată și ultra-confortabilă
  80% din panou consideră că pielea lor se înmoaie imediat, confortabilă și satinată (1)

  Află mai multe

  Ultra-nutritiv
  Crește hidratarea pielii cu + 26% după 27 de zile de utilizare. Această creștere poate fi de până la 39%. Nivelul de hidratare persistă timp de 24 de ore după 27 de zile de utilizare. (2)

  Află mai multe

  Acest produs a fost formulat conform abordării ecobiologice a laboratoarelor NAOS pentru a vă oferi cea mai bună îngrijire. La baza acestui produs se află:

  Bacteriile se regăsesc în mod natural pe suprafața pielii și sunt necesare pentru echilibrul acesteia. În cazul pielii predispuse la atopie, prezența excesiva a anumitor bacterii poate duce la agravarea stării sale. Skin barrier therapy™ limitează adeziunea acestor bacterii pe suprafața pielii. Acest brevet dezvoltat de Institutul de Cercetare NAOS a fost conceput în Aix-en-Provence, în cadrul laboratoarelor noastre.

  Factorii externi de stres pot face pielea reactivă și sensibilă. Acest complex brevetat crește pragul de toleranță a pielii - indiferent de tipul de piele - pentru a-și consolida rezistența. Brevetul a fost dezvoltat de Institutul de Cercetare NAOS și a fost conceput în Aix-en-Provence, în cadrul laboratoarelor noastre.

  Descoperă lista de ingrediente