sensibio AR

Sensibio AR este un produs care reduce roșeața pielii pe termen lung, inhibând principalul factor biologic, VEGF (factorul de creștere endotelial vascular), care determină dilatarea venelor și slăbirea capilarelor. Sensibio AR reduce și previne roșeața, oferind calmare imediată și protecție, dar și hidratare delicată și toleranță foarte bună.    

Ingredientele active din Sensibio AR protejează în mod deosebit pielea sensibilă, reactivă

Inovația Sensibio AR este brevetul Rosactiv™, creat din extracte din plante cu acțiune complementară, acesta reduce și preveni apariția roșeții. Rosactiv™ are o acțiune biologică asupra tuturor celulelor implicate în apariția și agravarea roșeții. El inhibă producerea de proteine ​​responsabile de vasodilatație și de slăbirea pereților vaselor de sânge. Acționează, de asemenea, ca antiinflamator și antioxidant și blochează radicalii liberi care pot provoca reacții ale pielii.  

Brevetul Rosactiv™

Este primul complex de ingrediente active care oferă dublă acțiune biologică – previne și reduce roșeața.  

Inhibă producerea de proteine VEGF, principalul factor biologic responsabil de declanșarea și agravarea roșeții.  

Rosactiv™ determină o scădere cu 75% a secreției de proteine VEGF, ceea ce înseamnă că există o scădere considerabilă a înroșirii pielii.  

Pentru a reduce senzația de încălzire și pentru a proteja bariera cutanată, Sensibio AR conține și alte ingrediente: 

Reducerea inflamației și a roșeții

Enoxolona este un extract de lemn dulce care blochează histamina produsă de mastocite și enzimele inflamatorii.  

Limitează iritațiile

Laminaria este o specie de alge marine brune, bogată în vitaminele A și E, care inhibă inflamația. 

Calmare

Alantoina este o moleculă biomimetică care stimulează hidratarea pielii. Canola, bogată în vitamina E, calmează, reduce fluxul sanguin la suprafața pielii și este un puternic antioxidant.  

Complexul natural brevetat D.A.F. ™ (Dermatologic Advanced Formulation) crește pragul de toleranță a pielii și este inclus în majoritatea produselor Bioderma.  

Toate aceste ingrediente acționează pentru a reduce și a preveni roșeața, calmează și hidratează pielea pentru a-i menține funcția de barieră și pentru a o proteja. Iar tu îți recâștigi confortul unei pieli sănătoase, cu aspect fresh și radiant.  

laboratory NAOS

sensibio AR - 86

86% dintre pacienți au simțit îmbunătățiri ale simptomelor rozaceei*: 

  • Reducerea roșeții cu 36% 

  • Reducerea dimensiunii capilarelor cu 42% 

  • Reducerea petelor roșii cu 43% 

sensibio AR - 97

97% dintre pacienți au văzut o îmbunătățire a calității vieții cu până la 76%, până în ziua 56 a studiului. *

sensibio AR - 100

100% dintre pacienți au fost mulțumiți de toleranța produsului.*

*Studiu clinic BI699V1: 37 subiecți, 19-65 ani, 56 zile, Bulgaria 2017.

sensibio AR routine

Atunci când ai grijă de pielea ta sensibilă, reactivă, predispusă la înroșire, evită să te speli cu apă de la robinet pentru că această apă poate conține impurități care pot provoca reații ale pielii. Alege, în schimb, produse delicate, care nu au nevoie de clătire și care se adaptează nevoilor pielii tale. Acestea ar trebui să fie formulate: 

  • Fără parfum 

  • Fără alcool 

  • Fără substanțe iritante 

În mod ideal, produsele de îngrijire pe care le folosești ar trebui să aibă cât mai puține ingrediente. Creează-ți o rutină minimală pentru a evita reactivitatea pielii sau puseurile. 

Dacă te îngrijorează pielea predispusă la rozacee, rutina Sensibio AR este ideală pentru a scăpa de roșeață și a pentru a recâștiga confortul pielii tale.