Toate articolele și sfaturile noastre despre Piele iritată, cu mâncărimi, piele atopică

 • Expert - Dr Michèle Sayag
  Dr. Michèle Sayag, Alergolog.

  Întrebarea unui vizitator: Sufăr de alergii (eczeme, Zona Zoster). Prin urmare, fiica mea va fi mai predispusă să dezvolte aceste probleme de piele?

  Zona Zoster nu este o alergie, ci o infecție virală. Cu toate acestea, dacă suferi de reacții alergice atopice, fiica ta are un risc mai mare de a suferi de dermatită atopică.

  Dr. Michèle Sayag, Alergolog.
 • Expert - Dr Michèle Sayag
  Dr. Michèle Sayag, Alergolog.

  Întrebarea unui vizitator: Cum poate fi prevenită și tratată dermatita atopică?

  În ceea ce privește prevenirea, aceasta este axată pe copiii „cu risc”, adică pe cei cu cel puțin un părinte atopic. În aceste cazuri, știm, de exemplu, că este util să se evite contactul cu o pisică în primele săptămâni de viață. Pentru tratament, puseurile atopice trebuie tratate conform indicațiilor medicilor. Alterarea barierei cutanate trebuie tratată zilnic cu emolienți.

  Dr. Michèle Sayag, Alergolog.

Igienă și îngrijirea pielii

Piele normală, uscată, iritată și atopică

Gama Atoderm

Pielea uscată se confruntă cu senzația de piele care ”ține”, lipsa elasticității și, uneori, aceste simptome sunt însoțite de mâncărime (prurit) și zone cu aspect rugos.

Soluția BIODERMA: Atoderm, o gamă completă de produse pentru curățarea și îngrijirea feței și a corpului, adaptate pentru pielea uscată, foarte uscată sau atopică, pentru utilizare zilnică, precum și tratamente pentru eczeme sau mâncărimi ... toate produsele esențiale pentru o piele sănătoasă! Spune adio senzației de piele care ține și mâncărimilor cutanate după duș!