Noua formulă bifazică oferă produselor Photoderm Eau Solaire ANTI-OX SPF50 și Eau Solaire BRONZ SPF30 o textură ultra-ușoară pe bază de apă, pentru o cremă de protecție solară non-grasă.

Textura combină:

  • 60% compoziție uleioasă, oferind protecție eficientă și conținând DERMSHIELD compus din lipide biomimetice.
  • 40% compoziție apoasă, compusă din apă la pH fiziologic pentru a respecta ecosistemul pielii, și îmbogățită cu ingrediente active specifice.

Cele două faze trebuie agitate pentru a crea o formulă omogenă, combinând beneficiile lor. Rezultatul? O textură ultra-ușoară pe bază de apă care răcorește instantaneu și lasă o senzație ușoară pe piele. În plus, pielea este profund hidratată timp de 8 ore!

Ce poate fi mai rău decât să ai o protecție solară greu de aplicat sub soarele puternic al verii? Pentru mulți oameni, eficacitatea cremei de protecție solară înseamnă adesea o textură groasă și albă, dificil de întins și neplăcut de folosit.

Photoderm Eau Solaire ANTI-OX SPF50 revoluționează modul în care ne gândim la protecția solară, fără compromisuri în ceea ce privește senzorialitatea sau eficacitatea, oferind o protecție solară ridicată. Eau Solaire ANTI-OX SPF50 protejează pielea profund împotriva razelor UV, previne daunele celulare și fotoîmbătrânirea. Pielea este imediat hidratată: +58% hidratare în doar o oră.(1)

Presentation of the water based sun protection Photoderm Eau solaire ANTI-OX SPF50

IÎn apele cristaline ale lagunelor tropicale, cianobacteriile, microorganisme prezente și în microbiomul cutanat, și-au dezvoltat propriul mecanism de apărare împotriva soarelui și agresiunilor UV printr-o moleculă pe care o sintetizează, numită MAA (aminoacizi asemănători mycrosporinei). Inspirată de această strategie naturală de apărare a cianobacteriilor, cercetarea NAOS a descoperit proprietățile incredibile ale MAA și a recreat o moleculă similară care acționează pentru a proteja celulele pielii și a limita stresul oxidativ. Acest activ anti-ox bio-inspirat este de 10 ori mai puternic decât vitamina E(3) și oferă 61% protecție antioxidantă(4), acționând direct la nivel celular.

Descoperă mai multe despre noul nostru Photoderm Eau Solaire ANTI-OX SPF50

 

Representation of the ANTI-OX active used in Bioderma's Photoderm Eau solaire ANTI-OX SPF50

Mulți oameni doresc să obțină un bronz strălucitor și de durată, ca o amintire a vacanței, dar sunt, de asemenea, conștienți de pericolele razelor UV. Cu Photoderm Eau Solaire BRONZ SPF30, nu mai este nevoie să alegi între o piele bronzată strălucitoare și protecție UV!

Această nouă formulă de protecție solară bazată pe apă, ultra-ușoară și răcoritoare, prelungește bronzul indus natural, oferind în același timp un nivel ridicat de protecție și hidratare timp de 8 ore, pentru o piele vizibil mai bronzată în 5 zile.(2)

Presentation of the water based sun protection Photoderm Eau solaire ANTI-OX SPF50

Bronzarea este modul natural al pielii de a se proteja împotriva soarelui și a daunelor cauzate de razele UV. COMPLEXUL BRONZ stimulează biologic acest proces prin ingrediente active care întăresc capacitățile naturale de autoapărare ale pielii împotriva razelor UV. Photoderm Eau Solaire BRONZ SPF30 întărește capacitatea pielii de a se apăra, în timp ce intensifică și prelungește bronzul natural: pielea este mai bronzată după 5 zile(2).

Descoperă mai multe despre noul nostru Photoderm Eau Solaire BRONZ SPF30

Representation of the BRONZ COMPLEX used in Bioderma's Photoderm Eau solaire BRONZ SPF30

În plus față de COMPLEXUL BRONZ și activul ANTI-OX, ambele formule de protecție solară bazată pe apă sunt îmbogățite cu brevetul Photoderm SUN ACTIVE DEFENSE.

Representation of the Sun Active Defense formula used in Bioderma's Photoderm Products

Acest brevet oferă protecție solară de înaltă tehnologie, întărită împotriva razelor UVB și UVA.

  1. Combinație minimalistă de patru și doar patru filtre UV sigure (fără octocrilenă)
  2. Protecție biologică care îmbunătățește capacitatea naturală de autoapărare a pielii: +24% protecție a apărării imunitare a pielii(4), +26% protecție antioxidantă(4) și 96% protecție a ADN-ului(5).

Prin combinarea filtrelor UV sigure și protecția biologică, aceste noi produse de protecție solară pe bază de apă oferă îngrijire de durată, care păstrează sănătatea pielii la soare.

Ca eco-biologi, vedem pielea ca pe un ecosistem în interacțiune constantă cu mediul înconjurător și ne străduim să ne limităm impactul asupra acestuia. Noua noastră generație de îngrijire solară este TESTATĂ PE ECOSISTEMELE ACVATICE, garantând: o formulă 100% non-ecotoxică și respectuoasă față de ecosistemele acvatice, prezentând 0 toxicitate asupra coralilor, microalgelor (NF ISO 10253) și dafniilor (OECD 202).

Protecție solară clasică și bronzantă

Piele sensibilă

Brevetul SUN ACTIVE DEFENSE

Photoderm Eau solaire BRONZ SPF30

(Nu există recenzii)

Protecție solară hidratantă.

Pentru cine este indicat?

Adulți

Protecție solară clasică și bronzantă

Piele sensibilă

Brevetul SUN ACTIVE DEFENSE

Photoderm Eau solaire ANTI-OX SPF50

(Nu există recenzii)

Protecție solară antioxidantă hidratantă. Previne deteriorarea celulară.

Pentru cine este indicat?

Adulți, Adolescenți

Protecție solară clasică și bronzantă

Piele sensibilă

Brevetul SUN ACTIVE DEFENSE

Photoderm Spray SPF 50+

(2 reviews)

Spray hidratant invizibil cu protecție solară foarte înaltă.

Pentru cine este indicat?

Pentru toată familia (copii peste 12 luni)

Protecție solară clasică și bronzantă

Piele sensibilă

Cellular protection

Photoderm Brume Spray invizibil SPF 50+

(Nu există recenzii)

Hidratează și revigorează pielea. Nu necesită întindere – aplicare invizibilă.

Pentru cine este indicat?

Pentru toată familia (copii peste 3 ani)

(1) Evaluarea acțiunii de hidratare folosind Corneometer®, 10 subiecți, timp de 8 ore 

(2) Test de utilizare sub control dermatologic și oftalmologic, 21 subiecți, 21 de zile. 

(3) Test ORAC comparativ cu concentrația echimolară de vitamina E 

(4) Evaluare in vivo a Sun Active Defense, 10 voluntari, 5 zile comparativ cu placebo 

(5) Analiză in vitro a protecției ADN după iradierea UVA oferită de Sun Active Defense