ABCDerm H2O

Apă micelară care respectă fragilitatea pielii sensibile.

Igienă zilnică fără clătire

Pielea uscată a bebelusilor și copiilor Pielea normală a bebelușilor și copiilor

Tehnologia Micelară

Pentru cine este indicat?

Copii, Nou-născuți

Ce ingrediente conține?

Descoperă compoziția

Aprobat de părinți

Pielea este curățată 100%

 • Curăță blând
 • Respectă echilibrul pielii
 • Oferă un efect hidratant
 • Toleranță cutanată și oculară foarte bună - Nu se clătește
 • Află mai multe

  Toate produsele BIODERMA sunt formulate în conformitate cu principiile ecobiologiei. Un concept aflat în centrul abordării NAOS pentru a respecta ecosistemul pielii și a-i menține sănătatea. Pe termen lung.

  ABCDerm H2O este dezvoltat în conformitate cu angajamentul dermatologic ABCDerm ce respecta pielea delicată a bebelușilor și a copiilor mici. Surfactantul non-ionic din formula ABCDerm H2O respectă pelicula hidrolipidică a pielii, oferind în același timp o eficacitate foarte bună pentru curățare.

  Face Față
  Eyes Ochi și pleoape
  Hands Mâini
  Nappy area Zona scutecului
  Pliurile pielii

  Ori de câte ori este necesar. Zilnic

  • Etapa 1 Umezește o dischetă demachiantă.
  • Etapa 2 Curățați delicat.
  • Etapa 3 Repetați până când discheta rămâne curată
  • Etapa 4 Uscați delicat.

  Poate fi utilizat pe nou-născuți, cu excepția sugarilor prematuri. Se aplică pe pielea sănătoasă.

  Produse cu eco-design: Lucrăm zilnic la îmbunătățirea produselor noastre pentru a minimiza impactul lor asupra mediului înconjurător. Cele mai multe dintre produsele noastre sunt fabricate din plastic 100% reciclabil, toate cutiile noastre exterioare sunt 100% reciclabile și sunt fabricate din hârtie provenită din păduri gestionate durabil. Instrucțiuni de sortare: Vă rugăm să consultați instrucțiunile locale de sortare pentru a recicla produsul cât mai corect.

  Pielea bebelușilor are caracteristici specifice care o fac delicată. Aceasta va evolua în următoarele săptămâni și luni, necesitând, prin urmare, îngrijire specială, astfel încât să se poată adapta mediului său. BIODERMA a dezvoltat o gamă specifică de produse dermopediatrice care protejează, hrănesc și educă pielea bebelușului încă din primele zile, pregătindu-le mai bine pielea pentru viitor Pe termen lung.

  Testat sub control pediatric

  Curăță delicat Curăță ușor pielea: 100%* Curăță într-o singură etapă: 100%* Hidratează Pielea hidratată: 100%* Ameliorează Piele moale și catifelată 100%*

  Află mai multe

  Acest produs a fost formulat conform abordării ecobiologice a laboratoarelor NAOS pentru a vă oferi cea mai bună îngrijire. La baza acestui produs se află:

  Institutul de Cercetare NAOS a inventat apa micelară care îndepărtează machiajul și curăță pielea, fără să necesite clătire. Micelele, a căror compoziție este inspirată de lipidele pielii, sunt micro-picături de curățare invizibile. Acestea au capacitatea de a capta impuritățile, păstrând în același timp filmul hidrolipidic pentru protecția pielii. Acest brevet dezvoltat de Institutul de Cercetare NAOS a fost conceput în Aix-en-Provence, în cadrul laboratoarelor noastre.

  BIODERMA, o marcă expertă în ecobiologia pielii, întreprinde de cercetare avansată destinată protejării și refacerii echilibrului fiziologic natural în fiecare tip de piele, inclusiv al pielii delicate a bebelușilor. Prioritățile gamei ABCDerm sunt oferirea de produse sigure care respectă natura acesteia.

  Descoperă lista de ingrediente