Hydrabio Cremă

Îngrijirea cremoasă a pielii oferă hidratare și strălucire intensă.

Îngrijire zilnică

Piele sensibilă uscată sau foarte uscată Piele sensibilă deshidratată

Brevetul Aquagenium

Pentru cine este indicat?

Adulți, Adolescenți

Ce ingrediente conține?

Descoperă compoziția

Eficacitate demonstrată

Eficiență hidratantă până la 8 ore.

 • Hidratează și hrănește prodund și durabil
 • Netezește textura pielii și își dezvăluie strălucirea
 • Oferă senzație de moliciune și confort
 • Toleranță foarte bună - Non-comedogenic - Bază excelentă de machiaj - Parfum proaspăt și ușor
  Află mai multe

  Toate produsele BIODERMA sunt formulate în conformitate cu principiile ecobiologiei. Un concept aflat în centrul abordării NAOS pentru a respecta ecosistemul pielii și a-i menține sănătatea. Pe termen lung.

  Hydrabio Cremă, cu complexul biologic brevetat Aquagenium ™, generează o hidratare intensă, imediată și durabilă. Reface pielea pentru a-și activa capacitățile naturale de hidratare prin stimularea producției de aquaporine, canale de apă din piele astfel încât să rețină apa necesară echilibrării.
  Datorită unei emulsii inspirate de structura epidermei, ingredientele active ale brevetului Aquagenium ™ pătrund profund și într-o manieră mai direcționată. Astfel pielea își recapătă capacitățile naturale de hidratare,

  Textura bogată și cremoasă a lui Hydrabio Cremă hrănește intens pielea.
  Prin eliminarea celulelor moarte și prin reducerea progresivă a stratului superior al pielii, acidul salicilic egalizează și netezește suprafața pielii, ceea ce câștigă durabilitate.
  În cele din urmă, Vitamina E ajută la protejarea pielii împotriva stresului oxidativ și combate îmbătrânirea prematură cutanată.

  Face Față
  Neck Gât

  Dimineața și/sau seara

  • Etapa 1 Aplicați Crema Hydrabio pe față și gât.
  • Etapa 2 Masați delicat până la absorbire.

  Produse cu eco-design: Lucrăm zilnic la îmbunătățirea produselor noastre pentru a minimiza impactul lor asupra mediului înconjurător. Cele mai multe dintre produsele noastre sunt fabricate din plastic 100% reciclabil, toate cutiile noastre exterioare sunt 100% reciclabile și sunt fabricate din hârtie provenită din păduri gestionate durabil. Instrucțiuni de sortare: Vă rugăm să consultați instrucțiunile locale de sortare pentru a recicla produsul cât mai corect.

  În fiecare zi pielea feței pierde apă și această pierdere zilnică de apă afectează bărbații și femeile din toate țările, indiferent de vârsta lor sau de tipul de piele. Pielea este un ecosistem inteligent și dinamic, în interacțiune permanentă cu mediul său. În condiții normale, pielea ar putea fi rehidratată în mod natural, dar unii factori externi precum poluarea, razele UV, tutunul, alcoolul, oboseala, stresul și schimbările climatice cresc deshidratarea pielii prin modificarea acestor mecanisme naturale. Pielea nu mai este capabilă să-și genereze corect hidratarea naturală și se deshidratează. Epiderma s-ar putea descompune, forma micro-riduri și se poate strânge. În consecință, tenul își pierde culoarea naturală și devine fad.

  Testat sub control dermatologic

  Hidratează
  Piele hidratată: 91% (1)

  Hrănește
  Piele hrănită: 78% (1)

  Află mai multe

  Hidratează
  Eficacitate hidratantă: 8 ore (2)

  Redă strălucirea pielii
  Piele mai radiantă: 74% (1)

  Află mai multe

  Acest produs a fost formulat conform abordării ecobiologice a laboratoarelor NAOS pentru a vă oferi cea mai bună îngrijire. La baza acestui produs se află:

  Apa și lipidele sunt componente esențiale ale pielii, care îi facilitează hidratarea. În cazul unui dezechilibru, pielea se deshidratează și nu își mai îndeplinește funcțiile în mod corect. Acest complex brevetat stimulează sinteza de lipide și aquaporine. Aquaporinele sunt „canale de apă” găsite în mod natural în piele, ele transportă apa la celulele epidermice. Brevetul a fost dezvoltat de Institutul de Cercetare NAOS și a fost conceput în Aix-en-Provence, în cadrul laboratoarelor noastre.

  Factorii externi de stres pot face pielea reactivă și sensibilă. Acest complex brevetat crește pragul de toleranță a pielii - indiferent de tipul de piele - pentru a-și consolida rezistența. Brevetul a fost dezvoltat de Institutul de Cercetare NAOS și a fost conceput în Aix-en-Provence, în cadrul laboratoarelor noastre.

  Descoperă lista de ingrediente